Fredag morgon

Och jag är glad och förbannat j*vla trött kan jag lova. Aja, det är ju fredag iallafall. Lönen är säkerligen på kontot och idag ska det införskaffas internet till min lilla koja. Ska bli fint. Även stora lillebror ska hälsa på och få sig en frisyr al'a syrran! (Nervöst) jobbar långdag på jobbet och hoppas livet rullar på lite gran iallafall...
Jag önskar alla mina sjuka vänner krya på sig och till alla alla en underbar fredag!
Kramar//Elinen


Som om jag bad om det..!?

Ligger på Mu's säng och har ont. Japp, tror jag bad om det. 2 innebandy träningar dagarna efter varandra var inte det min rygg önskade eller klarade. Och det ser inte bra ut för min framtida satsning. Åter igen; jag ropar hej och det blir fel. Men kämpar på.. Jag ska detta och tänker inte ge upp. Armhävningar, situps och rygglyft dagligen är uppbyggnadsteknikens grund.
Nåväl, börjar fundera på Snabbfotsstilen. Men jag satsar lite till på att förståndet kommer med tiden ;)

"Den ofrivillige bloggaren", vi vet inte om SM blir i Halmstad än. Om vi får samma plats som vi hade när du var där har jag hört rykten om att vi tackar nej och åker till Luleå istället och dissar Sm-veckan. Men som sagt, inget är spikat än.

I måndags var det invägning och jag kan stolt berätta att jag tappat 6 av de 15 kilona jag klamrat mig fast vid det föregående utlands året. Så mitt mål vart 10 kilo till sista juni. Vadslagningen är igång och K ska få rå spö. Om det går lika bra som det gjort hitintills så borde det kunna vara klart redan i maj :) Men det blir inte lätt och att samtidigt se till att äta så att kroppen kan bygga mig sega muskler att paddla med. Det är ett jävla givande och tagande det där..

Lägenheten står efter torsdagens färdigtapetserande väldigt still.. Har inte orkat! Tanken är att garderobsdörrarna ska upp i helgen (behöver målas klart) och en tripp till V-ås för att bestämma fondväggen som är det sista "lilla" som ska göras i vardagsrummet. Planen är att tvinga Mu köra dit. Ska spana på lite inspiration nu och förhoppningsvis köpa grejerna jag behöver. Funderar starkt på att göra jobbet själv och inte lägga mer tyngd på min familj. Allt blir ju så tokigt när man jobbar till 4a. Sent och j*vligt..

Ja, det var lite om vad som händer runt mig just nu. Är mest glad..
Det enda jag önskar mig mer av just idag är innebandycoachning. Jag vill bli bättre. Ja, jag är äckligt glad och pepp vad det än är för ställning. Och NEJ, vi kommer inte bli nått bra lag om vi inte kan prata med varandra om spelet och vad vi behöver som pepp, hur vi kan hjälpa varandra eller vad vi måste förbättra. Kommunikation!! A och O i lagsport. Annars kan vi satsa på att spöa varandra på poker. På nätet!!!!!

Hi hi!! Spya..
Kramar om//Elinen


Billös

Lämnar in bilen i "tryggt" förvar idag. Kommer alltså inte ha någon fyrhjuling denna vecka. Blir nog bra!
Mamma ropar för frukost, jag har vart vaken ett tag redan. Saknar internet, blir så efter i mig själv på nått sätt :P
Ska äta, packa kartonger och ta en långpromenad med mor och djuren sen i det fina vädret som ser ut att lova sol och glittrande snö. Sen skjutsar hon in mig till min träkoja igen där det ska räknas på ekonomin tills det hittas en bra lösning och sen donas. Dammigt nu igen tex.. Ja ja, upp och igång :)

Kramar//Elinen


Ta hand om mig själv

Det är en sån helg.. denna helg är min!!
Det har redan stötts på hinder, idiot drag och annat men just denna helg så är det skrika ut skiten och gå vidare. Orkar inte bära på saker som inte är mina. Vill bara bygga upp mig igen och känna och hitta tillbaka till den glada och positiva Elinen som funnits där tidigare. Inifrån och ut. På riktigt!

Idag tackade jag ja till landslaget och har börjat min Mario cart-karriär med tok galen förlust med tillhörande golv släp. Det var ju svårt!!! Men bernergos, snabbfots familj och hon själv i det fina huset med det underbara läget var underbara. Luften var frisk, solen sken som besatt och det var bara helt enkelt tummen upp så att säga.

Vet inte vad jag ska skriva mer riktigt. På måndag ska jag väga in mig för första gången sen jag var i Affe och tävlingen mot K startar. Fram till semestern. Procent, minst 12 kilo. Kan kommer få däng, jag motivation och nu är det bara att gasa. Träna, bygga och må bra är målet med mycket just nu!!

Så, P3 guld och somna i soffan med familjen nu.
Kramar om//Elinen


Det är fredag!!!!

Ville bara meddela ;)

Jag är på topp! (Typ, kanske.. jobbar på det iallafall!!) Ha ha! Har jobbat bort massor idag, träffat bästa goa tjockisen E och kramat på henne. Kacklat och låna ut sommarkläder till henne som hon kan ha på semestern. Sen hem och säga hej till barnen och sen hem och STÄDA! Det blir skit högt som lågt när man donar, slipar och målar. Sen kommer Björn <3 Bra dag! Mycket bra dag..

Imorgon; Nya äventyr <3

Trevlig helg!!
Kramar om//Elinen


Snabbis

Hej!
Jag lever, lägenheten går frammåt, sover och står där nu och allt rullar på. Är trött som ett as, maten går bra, träningen ökar och tröttheten med. Det som är trevligt är att livet rullar på bra. Kul på jobbet, bus och j*vulskap.
Har dessutom hittat en bra hemsida Ridestore.se
Härliga kläder som sanrt kommer hänga i min garderob. Kosta vad det kosta vill!!!
Så det var nog allt för nu. Stressen rullar på, magsjukan sprider sig och bilen har vart ut pa sladdrunda alá Stef på lunchen. Härligt värre!!
Nej men jobb åt filket, här har jag inte tid att sitta hela dagen. Massor att göra och ingen tid..
 
Hoppas det är bra med er där ute mina vänner.
Snart har jag dator och internet och kan skriva av mig dagligen innan läggdax igen.
 
Kramar om//Elinen

Efter 11 timmars oslagbar sömn

.. med en träningsvärk som får kroppen att vara tung som sten mot madrassen. Härligt helt klart! Somnade tidigt igår och vaknade bara en gång och det var skrämmande nog av någon form av monster-snark. Började asgarva, vände på mig väldigt mödosamt och sov vidare. Nu står Madde i köket och gör frukost. Jag ska äta, diska från igår och sen dra på loppis en stund. Sen är det Ikea säng på schemat. Kanske MF tittar in. Annars är det jag, pappas skruvdragare och alla miljarder Ikea delar med massa musik som står för festen!
Jag klurar nå grymt på landslaget just nu. Det är viktigt för mig att satsningen blir på riktigt om jag bestämmer mig för det. Jag ligger satans efter nu sen jag tog uppehåll och vart borta, plus att det måste bort kilon för att kroppen ska klara spelet.. Så satsa eller inte satsa, det är den tunga frågan.
Sen har vi bilen som måste hittas.
Så vart husvaktandet inställt, för Bruces skull..
Så ja, det var allt för nu!!
Ha en bra helg!!
Kramar om


...

Ja! Vaken lite till. Skaft sönder handflatan och trollat fram mitt golv under pappen. Målat, dammsugit och myst och hoppats. Sängen jag köpt är däremot inte nått man får ihop på en hand vändning. Men ett kul projekt endå!! Ikea möbler ÄR kul :)
I morgon är det vilo dag efter jobbet. Sushi med Mu och Lola och sen får vi se om jag blir själv eller får sällskap. Kvittar.. Jag behöver lite lugn i vilket fall!
Det får vara allt för nu.. God natt på er!!
Kramar om//Elinen


Träningsvärken ger mig energi

.. men smärtan säger åt mig att sluta.
Jag säger nog fuck off åt det just idag. Jag ska bli seg som f*n och jag ska inte ge upp. Jag ska bli grym, klara mina mål och jag ska göra det med de människor runt mig som förtjänar det. Ingen mer energi på skit.
Det kanske låter som jag har tok mycket energi och sovit gott så jag är pigg. Men så är det inte! Jag vaknade kvart över fem, efter att ha sovit Max 7 timmar (inte så mycket för mig..) och kände mig motiverad. Igår var en riktigt bra dag på jobbet. Prat med chefen, roliga krig och tjafs ihop med nya som gamla bekantskaper och innebandy med hela 18 pers. Skitkul var det!!! Stor plan, ingen syre (måste vara fel på lokalen) och benen han inte med tanken, nu igen! Kändes lite som en åter start på vägen mot alla mål. 7cm på mindre än 2månader, och då har jag inte hunnit träna, sovit dåligt och bara lagt om kosten lite. Trillat dit på chips minst varje vecka och endel kebab. Men nu är det andra bullar!!
Snor kramar! Är glad! Kollar hur människor funkar, ler åt toket och känner av min plats. Ska stå på godis-platsen idag med. Det är kul det här!! Saknar dock lite med såklart, men det funkar. Chefen funkar, under chefen funkar och vännerna funkar. Jag har fått mer kraft, mer hull på benen och skinn på näsan. Vi har det rätt bra. Dock ska det bli bättre. Det har blivit så mycket skillnad mot det bättre sen jag åkte, dock är det långt kvar oxå.. Snabbfot blir mest saknad då hon hamnar så långt ifrån mot vad hon vart. Men vi löser nog det med. Bara hon mår bra snart go-gumman!! <3
Nåväl! Energi i de ömmande musklerna och lite jävlar-anamma till ryggen så lyfter vi ur den här kroppen ur sängen.

Kram på er!! /Elinen


Landslag?

Satsa eller inte, det är dagens stora fråga. Måste bestämma mig snart..
Målade till halv 10 igår. Det är för sent, jag är trött och hade tänkt mig sova innan 9o. Det blir aldrig som jag planerar, så idag är det inga planer. Vet vad som måste göras, det räcker nog..
Innebandy med jobbet och i morgon satsar jag på cirkelpass, oxå med jobbet. Det och promenaden i söndags är allt jag rört mig denna vecka. Ännu en anledning till att se till att bli klar med stöket. Det är kul att måla, jag älskart! Men jag vill inte döda den känslan helt..
Nej, nu upp och igång. Ska se om jag hinner göra matlåda oxå. Så upp och igång. Idag hoppas jag få sova mer..
God morgon!! Kramar om//Elinen


Måndag morgon blir till kväll

Bra arbetsdag med nya trevliga ansikten och bekantskap. Helt klart en behaglig dag..
Så kom jag men och såg att jag jag måste måla en gång till vilket betyder köpa mer färg, ny maskering och massa mer jobb. Kände mig lurad och vart ledsen och besviken. Men pappa kom och jag hade en stadig axel att luta mig mot medans jag var trött. Vi pröva tven och måla endel. Go pappa, älskar dig!! Och go mamma som skickade honom till mig, älskar dig med såklart!!
Kramar om//Elinen


Sååå bra helg


Mm.. Den rocka fett helt klart!
Vart med säng och sängstomme (tur banken var med och betala) igår. Dog av skratt när vi bar upp delarna. Stora-lillebror alltså, vilken syn när han hångla upp granndörrarna! Ha ha! Sen så har dagen idag bjudit på målarfärg från topp till tå. Det är så gott som klart i vardagsrummet och "bara" fondväggen kvar i sovrummet. Sen är det kökstapeten och träfondväggen i vardagsrummet kvar. Det närmar sig, sakta men säkert som sagt :)
Nej, nu sova!! Mu ska bara kackla lite först ;)
Kramar om//Elinen


Ikea

Det blir Ikea Ikea Ikea Ikea Ikea Ikea Ikea iallafall och jag ska bli med säng säng säng hela dagen  Dagen är bra! Och ska fortsätta såååå..!! Slut på batteri i telen, kolla pengar på banken och ge fåren, sen draaaar vi!!! Yeyy :))


Lördag morgon

Min första riktiga helg sen ett år tillbaka! Och vet ni?.. Solen skiner så jag måste upp, på med kläder och UT och ta kort. Underbart är bara förnamnet <3 Dessutom vakna i sin egen säng, av mig själv, av att höra mamma vara vaken. Fint det här!!
Tror inte hon vill till Ikea idag, men det gör inget. Jag bara byter dagar jag.. Måla kan man göra inomhus både i sorg och glädje. Nej nu ska jag gå upp!!
Härlig lördag på er!!
//Elinen


Så vackert stjärnklart

Det är miljoner prickar på den så svarta himlen här ute på landsbygden. Ljuslyktor långt där borta som säger hej och tittar ner på oss. Något långt bort som ger oss lite ljus i vår kalla isiga värld.
Vackert.. Rofyllt.. Mäktigt! Jag blir glad. Stjärnorna betyder så mycket för mig, minnen som både smärtar och får mig le. Sugen på att tända en rislykta och låta den stiga. Ja, så får det nog bli :)
Efter att ha klarat dessa 3första dagar bra på jobbet är det värt att fira min första riktiga helg på 1år med en lykta :)

Hoppas ni får en kanonhelg!!
Det ska jag ha ;)
Kramar om///Elinen


Försöker bryta trenden

Men det börjar vara liiiite mycket nu. Bilen vägrade starta.. Energin är tokslut efter jobbet och färgen måste upp på väggen! Det rann över och det fanns inget som riktigt kunde rädda det på hela dagen. Jag ville, men det gick inte. Vad jag behöver är att släppa på stoltheten och idéen om att klara allt själv. Men jag vill inte.. Snart kanske det är för sent! Men jag vill själv. Jag vill.. Jag skadar bara mig själv och skylla mig själv. Endå inte kul! Nu ska det bli klart. En del iallafall. Får ta bilen sen.. Vad det nu finns för sen att gå på..

Aja, fredag i morgon. Pappa fyller år idag och jag ska på försök 2 klara av att inte bränna sushiriset. Jag ger mig INTE!!!!

Kramar om//Elinen


...

HELT död!!!!!!!
Så god natt på er..
Kramar//Elinen


Löftenas år?!

2013 startade idag med ett X antal för många skagenmackor ala mamma. Familjemys och sen satte det igång att tittas på min bil som vart med om ännu ett missöde (inte sen sist ni läste om det. Den gången räckte väl?!) och som kul var gick det att lösa. Eller, snarare såhär; Det går att stänga och öppna och låsa. Men inte utifrån. Så min plan är att leta efter en ny bil. Eller inte NY men nyare för mig... Så nu letar jag med blåslampa efter en bil noxå, mitt i allt lägenhets stök och börja jobba och ja just ja, jag ska ju vara djurvakt i slutet av januari oxå.. suck! Jag söker en biiiiiil. Nåja, den går att köra och får köras till slutet av januari så det är bara att tuta och köra och hoppas på att hitta nått att byta till!
Nu försöker jag adressändra men mitt lägenhetsnummer vill visst inte bli godkännt. Hur irriterande är inte det? Det är bara 3 siffror på dörren men dom skräver fyra. Hur idiotiskt är inte det? Tröttsamt delux..
 
Så nu till årets nyårshopp. Löften kan det med ses som men är det någon jag sviker så är det mig själv och hur idiotiskt är det inte att lova då? Så sakerna att ta tag i är följande:
1# Träning! Vid årets slut ska jag kunna göra "flaggstången" och ha gått ner minst 10kg
2# Få klart och som jag vill i lägenheten
3# Njuta av livet, vänner och familj
4# Söka jobb och utbildning
5# Ha vilodag, minst en gång i månaden då jag inte lyfter ett finger..
 
Dessutom ska det vara så alkoholfritt det bara går att få till det. Vad jag vet är det inga jämna födelsedagar, superfester eller liknande i år. Så satsar på under 13 fyllor, inga ciggaretter och nyttigare vardag. Min kropp skulle må bra av att få sig en nyttighets duns.
I övrigt ska jag åka på minst en utlandsresa och ha filmmys i mängder med mig själv. Det tuffa i det här är att jag måste välja vad jag ska träna. Den är svår och samtidigt få in regelbunden tvätt och städddag.
Kanotpolo varje söndag är ett måste och en sak jag vill fortsätta med och på kvällen är det vattengympa. Måndag innebandy, tisdagar box å kick, onsdagar vill jag dansa (får se hur det blir) och på kvällen titta in (minst) på polon. Torsdag är det box å kick och fredag är det lugnt. Innebandy med jobbet blir tillägg. Tycker det känns rätt okej faktiskt..
 
Här är lite sidor jag behöver komma ihåg:
 
http://www.linabjorkskog.com
http://iwantitsobad.bloggplatsen.se/2010/05/24/3021497-9-enkla-ovningar-att-gora-hemma/
http://www.expressen.se/halsa/sju-enkla-ovningar-att-gora-hemma/
 
Det får vara allt för nu!
Kommer säkert på mer mål och ideer, men det räcker med måtta för nu. Tycker ni inte?
I morgon ska det jobbas! Nu ska det packas och fixas..
 
Kramar om//Elinen
 

Nytt år

Då var det så nytt det kan bli då!
Vill bara önska er ett gott nytt år och god fortsättning.. I morgon kommer det nya årets mål och kanske skulle satsa på ett till år utan att röka? Champagnen var inte så god och Mars attacks är en kul film :)
God natt med er//Elinen


RSS 2.0