Vem försöker jag egentligen lura?

"du ljuger att du älskar mig så du tror din egen lögn..."

Skrev till M att jag hoppades det skulle komma ögongodis nu när vi får in lite nytt folk tillfälligt. Och avslutade med "vem försöker jag lura!? ;) ) Och då slog det mig... vem försöker jag lura? För jag vill inte. Jag blundar för så många bra människor. För att jag är ego. Jätte! Jag vill inte bli sårad.. Jag vill inte träffa en människa till som en dag lämnar mig ensam.. Det går inte..
Så antagligen lurar jag mest mig själv. som vanligt!

En morgon med flyt

Det har hunnits med en runda innan det vart ljust, dock utan stjärnor men istället några grader varmare. Dunkat "jag vill se din svett" hur skön som helst. Stutsade fram med mitt cp-ben. Finns många fina hemligheter om mig. Men benet kom igång tillslut och det var skönt.
Mu är hemma igen och kör idag. Skönt med en pratkompis påväg till jobbet igen :)
Nu ska jag övertala min närmsta chef att få flexa idag!!
Ta hand om varandra /E

söndag kväll

musiken är för hög i vardagsrummet så jag måste kliva upp ur sängen och ut i den förhoppningsvis iallafall 19gradiga lägenheten. Jag har idag tittat på Babar. Såååå glad! Varför visas inte det längre? Det är ju ett toppenbarnprogram!!
I morgon hoppas jag få sluta tidigare så jag kan ge mig ut och plocka svamp. Allt vart så brott när jag fick reda på så tidigt som i onsdags att jag ska på kurs på tisdag. Glad för kurs men tycker det är respektlöst att dom inte berättade det tidigare när dom vetat iallafall en månad tidigare. Elakt.. Så det bli i morgon, för man kan inte förlita sig på att frosten inte tagit alla till helgen. Blir nog en vända då med, med kameran, möjligen hundarna och kanske kanske kan få med en vän oxå!? Vem vet.. :)

God natt mina vänner! ! /E




lam i kroppen

snart ska jag ta tag i mitt pyssel för idag, i kombo med små plock som vanligt!
Men just nu ligger jag på soffan och smälter maten och tittar på Stolthet och fördomar. Har hakat upp mig på den. Vacker film..
Kramar om//E

det är söndag

och idag får jag sova en timme till :) Sen upp och iväg på träning såklart! Solen lyser in mellan dom pyttiga springorna i gardinen och jag är täpt i näsan. Snabbfot har blivit farmor och oktoberfesten har kommit och gott. Grannarna har visst tystnat någon gång i natt och jag funderar på om jag hinner ta nå kort idag kanske... hm.. och måste skaffa mig "alla får ligga"- boken. tror den skulle liva upp. synd jag lyckades förtränga den hemma hos T i fredags för nu är hon utomlands. Bra jobbarkompis! Förträngt många bra i helgen.. det är illa..
Men sova var det ju, så kanske mage och huvud tager ett lite lugnare tempo!?

sanningen

är ju såklart att det svider. men det är också skönt att veta att svin med får smaka karma. du var aldrig värd mig och kommer aldrig vara. jag är inte ute efter ett liv i tumult, osäkerhet och spänning. jag är ute efter ett äventyr där jag har min bästa vän att hålla i handen hur mycket det en lever fan i huvudet eller runt omkring.
att aldrig vilja bli vuxen är inte det samma som att inte växa upp. att inte stå för sina handlingar, sköta om sitt liv och fly vardagen så ofta man kan med tilltagna medel är ett skrik på hjälp.
vi har det vi har att jobba med. vi ser på saker och gör saker till den uppfattningen som vi vill ha våra tankar och vårat humör åt. man behöver inte älska sitt liv. man är inte mer än människa med upp och ner banor. men man måste ta tag i problem, måste hoppa över,gå runt eller spränga sönder stenen som är i ens väg. handla. inte titta på stenen och ta ett piller eller en sjuttis för att glömma den... några timmar till. leva för stunden? jobba mot målet?
man behöver inte älska sitt liv... men nog f*n är det vackert om vi bara ser på ljusa saker. och visst finns det bra människor bara vi blundar för idioterna. och nog hittar vi kärlek, där och då vi minst anar det..

jag är ofta bitter. bitter på det manliga könet och all egoism i världen.. men ingen är perfekt. ingen gör jämt rätt, saknar brister eller lever för evigt. botar cancer. och ingen, ingen kommer till himmelen.

karma kommer till den som förtjänar det. det är en fin kant vi går på...
jag kan sträcka mig så långt att jag hoppas du aldrig, den enda sak du sa till mig var ditt mål, får vara lycklig. för människor som du förtjänar motvind, falska vänner, fattigdom och ett rent helvete här på jorden.
ur systemet- tömd- glömd

god natt/E

nynnar kvällen lång

you wanna know how to make me smile take control own me just for the night

det finns vackra ting, bara man vill se dem..

and if i share my secret you're gonna have to keep it nobody else can see this

det finns kärlek alltid dold under ytan..

so watch an learn i won't show you twice!

det finns tillfällen du minns bara just för att du hoppas glömma..

Hej bloggen!

Det finns så mycket fin ironi. här-där-och lite hit och dit

Ni vet att det är erat val att se och höra saker. Att ni väljer hur ni tolkar det ni hör och ser. Att ni väljer vad ni säger efter ni tänkt efter och hur ni för saker vidare.
Jag har slutat se på nyheterna. Jag ser sällan på tv alls för att slippa allt elände. Det elände som är överallt endå. Jag jobbar på golvnivå för att ta hand om mig och mina, då världens problem är för stora och över mitt huvud. Vi skulle kunna göra saker bra, men det finns för många nötter. Pengakära nötter med stort ego!

Det var allt för nu!
Kramar om//E

lätt att säga..

.. svårt att sluta känna!

Jag ber om ursäkt för kanske Sveriges dåligaste försök till Elin-lögn. Klart jag vill ha någon att krama på och visst saknar jag det. Jag har inte givit upp.. och längtar ännu mer när jag känner graderna i lägenheten sjunka och jag får gå och värma riskuddar mitt i natten för att jag fryser. Enkelt det kunde vart! Och jag vet att jag inte lurar någon.. men jag vet oxå att det är ingen idé att ha panik utan se till att älska mig själv först. Hipps-vips var inte jag så tråkig längre. bara lite mer insiktsfull och tillfreds..

Sov gott världen! //E




sängen ropar!

men det är flera timmar kvar innan jag får krypa ner och svimma där, som jag gör såfort jag lägger ner huvudet på kudden. dålig sömn, men hård.
sen har det ju slagit helt slint på träningsfronten. visst tränar jag, men ångesten över lagsport är ju skrattretande. sjukt... jag som älskar dem. nu är det bara tömma huvudet på ett löppass i skogen eller en pw på någon timma som lockar. gymma på jobbet eller simma. kan jag bli tråkigare? jag menar, jag är tillfreds med att vara själv för en dag står han där eller funnits där hela tiden och så är man kär, eller så händer det inte men jag överlever endå. noll panik! är jag trött en fredag slår jag ner arslet i soffan och glor film, själv, och bara vilar. finns ingen jag måste kompromissa med.. bara jag och den tid jag har. läskigt... men hur tråkig får man bli?
jag har nog gosat in mig i nått höst-tända ljus-film-må bra läge som tagit över. jag gillart!! och här om dagen tog det nästan 4timmar att se en film för jag pausa och dona med både det ena och det andra.

Nåväl, nu åker träningskläderna på och så går jag till träningen snart. funkar inte mina nerver får jag väl vackert gå hem... svårare är det inte kan jag lova!

kramar//E


åter på planen

det är åter igen måndag, som 52 andra veckor varje år. det är vackert hösten kryper fram och himlen är galet blå!
lite skön träningsvärk från gårdagens dubbelpass är lite här och var. jag vet att punktförbränning inte är ett ord som funkar i praktiken, men satan vad skönt det är när träningsvärken är på rätt ställe!!!!

mitt huvud är fullt av skit jag inte kan göra nått åt, sömnen var kass som den vart en vecka tillbaka och kroppen kämpar vidare mot förkylningarna som folk går runt med runt mig.

Hade lite ångest över ett ev skoköp jag vill göra. 800kr känns inte lagligt för ett par skor. men i morse hörde jag på radion att det tydligen var lagligt att handla ett par skor för 8tusen. TUSEN!! det mina damer och herrar är en 2veckors utlandssemester för mig där allt ingår, tillåmed privatkock (typ) Skönt att höra att det finns vissa människor som känner att dom har pengar iallafall ;) (och skona var säkert fula.. vad är det med folk och NK?.)

Nåväl, mer jobb. vardag får tiden att gå. göra det som man mår bra av för stunden är mitt nya tänk!

Kramar om//E

varför?

hur opepp får man bli på morgonen? fick upp mig ur sängen och kom iväg i bra tid i bra kläder för väder. han bli lite glad av dimman och solen och musiken i bilen och det var en ok morgon. gick i 45minuter och kliver sen in på gymmet för att skapa träningsvärk.. MEN när jag kliver in och ska dunka igång är det någon stjärna som tagit aux-kabeln. jag vart helt ställd och all påhittad energi för att skapa ett bra pass försvann. ledsen? arg? ja.. men mest besviken tror jag. det är ju bara att köpa en egen kabel och ha med sig.. så är det ju. men just idag när det är enda träningstillfället jag tagit på arbetstid denna vecka och så bara.. nej, det känns orättvist. det känns som att någon jävlas. visst busar vi på jobbet men elaka är vi väl inte?

Nej så nu ligger jag på golvet i omklädningsrummet, ska duscha och sen gå och jobba.. jag behöver sova mer när en sån här grej förstör min morgon, jag vet. men det känns så orättvist när jag verkligen gav allt och någon förstör. Ja det finns ju hörlurar, men det är tusen gånger bättre utan och man kan röra sig utan att fastna i snörena och plopparna åker ur öronen. nej.. på morgonen ska det bara funka någolunda som planerat. idag blev jag satt upp på hyllan med lappen "ur funktion"..

Fredag-jobb till minst 3-städa upp hemma och slöa tv kvällen igenom..
Välkommen fredag! gå FORT!!!!
Imorgon ska det dras in lite extra på övertiden, fast jag borde sova..

Kramar om//E


det är film på menyn

efter att ha försovit mig grovt i morse och haft en allmänt död dag för kropp å skalle så tog jag och sov på soffan bredvid en spelande L medans Mu och 2barn bakade. Mysigt.. Sen gjorde jag traditionellt pannkakor till familjen och busa lite. Nu har jag tänt en bråkdel av ljusen i mitt vardagsrum och tittar på film. Safe haven! Lite lustigt hoppskuff av kända skådisar.. men jag tror på den till slutet! (lika blåögdt som alltid..)

Hoppas dock att förnuftet kommer ikapp mig så jag går och lägger mig nu snart ;)

Så mycket kul, så lite ork och tid <3
Godnattkramar//E


musik!

http://youtu.be/KjNJmwwf7QA

idag önskar jag

att jag vore precis som alla andra.. jag är trött på att vara annorlunda! ..på att vara jag..




dagens horoskop för mig



Skojar du? Jag behöver kliva ur min egen kropp och fundera för att ens ha chansen att förstå detta..
Och vad är det här med kärlek? Är det det livet handlar om bara? Jag är ledsen.. men varenda j*vel som tittar in i mitt liv som något annat än vänskapligt får sanningen som en käftsmäll bit för bit om dom inte vänder direkt. Jag behöver nog en ny vinkel där med. Men inte idag..

Bestämde mig idag, i februari/mars ska det resas igen! Minst 3veckor och just nu är tanken att resa själv. Jag har sagt och tänkt det förr men då har det inte känts så prioriterat eller behövligt. Men nu är jag säker.. Tömma huvudet på en varm strand och skriva och rita. Hyra en stuga som står på pålar i vattnet som man drömmer om och har en hängmatta att läsa i. Kosta vad det vill nästan. Spara spara spara. Jobba jobba jobba! Jag tycker om er här hemma men ibland behöver jag bestämma lite om mig själv oxå och bara släppa tankar. Det blir bra. Allt blir bra tillslut.. för alla!

Idag saknar jag lite extra och förbannar val i mitt liv. Men vem gör inte det ibland när tröttheten är given och hungern stundar? ;)

Vem är du? Vem vill du bli och vart är ditt nästa mål?

Kramar//E

Roligt samtalsämne

Hett tips, vaxning. All form av hårborttagning, (vax bäst) är ett av världens mest skrattframkallande ämnen!! :)
Jag tjuter och gråter, jävla galning min baby <3


det krig som startas..

.. finns det alltid sparat krut för att avsluta!
Jag startar aldrig krig med någon. Aldrig! Det finns ingen anledning för mig att hata och dessutom får jag ju ångest bara av att vara ärlig i samma veva. Men endel människor är inte värd ens leende eller omtanke och det gäller att stå på sig.

Sen finns det människor som på riktigt ger upp livet. Och grundregeln att följa där är "-endel pratar om det, andra gör det!" Hemskt och sant!!! En tanke till dig som får mina nära att gråta floder för din skull. Du hade hela livet kvar. Ett äventyr du hade klarat fint, det kan jag lova utan att känna dig. Jag kommer aldrig förstå någon som tar din väg.. men någonstans hoppas jag endå att du har det bättre. Du är saknad och du har skapat floder på dina näras kinder.

Det finns så mycket att skriva och så lite tid. Jag är trött...

Ta hand om er, ni är det viktigaste verktyg ni har!! /E

Tisdag och..

.. det är mys i med min vän <3
Efter att i morse tagit mig ca 1,2mil är jag totalt död. Ljus och kackel funkar som silke för själen..

Ta hand om er!



Sep. 16, 2013

lets play truth or dare.
truth, you tell me how you feel.
dare, you prove it..


Never say forever, cause forever's a lie

 Invigt underställströjan från Mallis på svenska höstrusk. Hör å häpna så innehöll pwn på 5 nyss gådda km underställströja, fleecväst och regnjacka med de tillhörande vindbyxorna. Mycket kläder? Ja men svetten ska ju spruta och det vore bra synd att frysa. Det är minusgrader i min lägenhet. Ja egentligen inte så illa, det fattar ni ju.. men det är inte elin-temp direkt. Och inte är det någon kräm i elementen heller.. Jag vet att det vart en varm sommar och många har avlidigt av värmeslag bara för att i vanlig ordning ha nått att klaga på. Men nu då? Det är inte så att alla är lilla lagom värme svenska. Tänka på dem som kommer från varmare land. HALLÅ SVERGE SOM SKA FINNAS TILLGODO FÖR ALLA, tänk nu på dem och starta värmen ;)
25 sitt-ups...
Ja det slår bitvis slint i mitt lilla huvud på träningsfronten med. Men det gör inte så mycket för tillfället. Just nu är det mycket vila och träning i kombo och inte som förut när det var hit och dit och runt en liten bit hela tiden och 24-7. Det börjar bli ordning på bönan som man skulle sagt. Det är åt helvete mycket på jobbet nu och jag har svårt att bestämma mig för att lära mig ihop med jobbet eller bara jobba och hoppas få tid att lära mig sen. Jag vet svaret, det är alltid att ta för sig när man har chansen. Men det är inte riktigt jag, så det blir nog en kompott framöver med. Sen är det mycket privat med. Lite för privat för att för första gången ta det här, fast jag nämner det. Jag känner inte att jag är säker på att det är nått jag vill förmedla till någon. Det bara är! 
Det snurrar många konstiga tankar i mitt huvud för stunden. Hur grovt man ska leva för stunden och om jag är knäpp som inte gillar och följer ligga-runt-tränden som är lika vanligt som ketchup på spagetti nuförtiden. Eller varför jag inte dricken mina drinkar och tänker bara på mig, precis som jag är så grym på. Istället "plågar" jag mig sjålv nykter för att få ut mesta av träningen.. Hitta kroppen eller gömma sig i dimman. Det är ju ett självklart val, men ibland vore det fint om helgerna gick till att glömma. Varför? Ja, det finns inga vättiga själ, det är bara en återfunnen vana som är svår att släppa igen. Efter att ha vart nykter istort sätt i ett år och lite till så har sommaren varit rekordblöt. Men jag har haft kul! Och det har gjort ont. Allt gott kommer inte utan en baksida. Tackla och fortsätt framåt.

Nu dax för ett grattis till vår föredetta gravidsnygga-lola, som nu "bara" är skitsnygga 3barnsmamman! Din lilla prinsessa är söt som socker och hoppas du mår toppen!

Därefter..
15 armhävningar...
..vill jag tacka alla mina vänner igen för att ni kikar in i min vardag titt som tett. Det är guld!!

Nu dax för en dusch och ett par timmar sömn innan morgondagen ska ge intervaller ända fram till den omtalade skylten i Valskog. #nuj*vlar

God natt med er//E


jag förstår inte riktigt..

.. hur kan människor vara så förbannat bittra det första dom gör efter en skön helg? jag menar, man har ju vart välförtjänt ledig och fått styra över sin egen tid. jag gillar ju helgen och på måndagarna har jag ny energi och kreativitet som jag vill använda. och saknat goa människor som dom jag faktiskt har! men måndagarna går bara åt överlevnas possition. kommer dit glad och med öppna armar. kommer hem mörbultad och urpumpad. är det så det ska behöva vara?
måndagar är varje gång en lärdom jag inte lär mig.. trött trött trött


snälla snälla..



Det är väl själva f*n att det ska nått hela tiden. Bara ta tag i det här och spräcka min lilla oas. Varför ska det finnas paradis? Nej nu slår vi sönder glas och spränger sten..
Hallelulia, hoppas jag får rätt svar. Annars släpps nog monstret löst idag.. håll er undan!


dagens andra erkännande..

är, för er som inte redan vet det, min svagehet för musik. musiker. musiksjälar. Jag kan utn problem lyssna på musik en hel dag och inte röra en fena. Vägrar träna utan musik i öronen, det ger mig inget och då skiter jag i det istället. Det är väldigt sällan tyst runt mig.. men vem säger att man måste kunna sjunga? Kärlek till musik kan visas på så många vis..
 
Här är "min" lilla instasnygging som jag lyssnar mig bort med. Linus Svenning! Och nej,piercing i näsan är fortfarande inte min grej. Och inte tatuering på halsen heller. Ögongodis är bara just ögongodis. I den här covern älskar jag hans röst, och låten är ju storslagen hur som, både med och utan honom. Satan vilken gåva karln har och så är han söt som socker med. Haha! Håll till godo mina vänner..
 
 
 
Denna är hans egna.. Fin! Men lite ledsen att hans röst inte får charma fullt ut. Men visst kan han sjunga!!!!! #smälterlitegranna
 
 
 
Och sen en av mina 10-i-topp låtar avslutar jag med!
 
 

detaljer

är nog det jag ser. saker hos människor, omgivningen eller på/i en själv som avgör. avgör vad jag tycker och känner. som när jag tar kort.. dom vackraste och bästa korten jag tycker att jag har fottat är detaljer. alla ser det inte, och väldigt få ser saker på mitt sätt..
men vet ni? det gör ingenting alls... jag tycker om er endå. och vad ni än ser eller hur ni ser det lär ni mig nya saker varje dag!

ja ja ja, jag ääääär vaken...

så vaknade jag i morse. "va f*n är det med folk på facebook idag???" var oxå en tanke. och anledningen? jo sörrni, det är första kanotpolo träningen inomhus så det var "bara" den vanliga visan om vilka som kommer eller ej. inte, jag upprepar, iiiinte det bästa sättet att vakna på. eller för den delen ett bra sätt alls.. men men, jag travar dit gåendes i mina flipp flopp, för där ska jag vara varje söndag framöver!! hösten kryper sig på även i lilla köping. ser ut att bli väder för en skön dag med innepyssel till klockan slår 19 idag och det är dax för vattengympa med mamman min <3

Nu är jag på plats och det ska kacklas lite. ta hand om er!
//E


8

Jag får sova hela ÅTTA timmar i natt. ÅTTA!!!!! Jag är helt lyrisk.. från min 10timmars sömn till max 6per natt är denna info som paradiset <3 Det är stjärnklart ute (födelsedagsbarnet till ära? Grattis på din dag "min" fina "vän") och nu ska jag blunda för att sova som en stock efter all sushi.
Mer sushi skall intas i morgon, efter höstens första inomhusträning. Glad!!

Nu sover jag om 2röda.
Godnatt kram//Elin






lite mycket att ta in

det rör till å med om i den minfria trygga marken nu. "jippi"? Så har jag lärt mig lite matte oxå.. Om man säljer nått och får två miljoner och sen delar det på två personer så blir det en miljon till var.

idag har jag plockat äpplen, fotat och somnat på kökssoffan...
Nu ska det göras sushi till brudarna. Känner mig så långt ifrån social det bara går. Men i den där gruppen av 2 barn och 2till stora barn (+mig) så känner jag att jag kan få en fin plats i soffan och bara lyssna. . lagom är ordet! Får inte stänga in mig.. en kväll räcker per vecka.

Hoppas ni har en toppenhelg alla vänner <3
Kramar

mycket hans med

Det vart morgonpromenad, ett kanonpass styrka och sen en lång arbetsdag som avslutades med 2timmar övertid. pust! Därefter hem och handlade basgrejer som sinat nu när jag vart borta. Skyndade ner i tvättstugan och sen över till Madde som bjöd på mat i lyxformat. Lite kackel innan det blev tvättstugan igen och sen dammsuga, dödat nått i dammsugarslangen och själva slangen fick nästan sätta livet till, tvätta golv, torkat av endel, kastat en glödlampa i golvet, gosa lite med Melon, vattna blommor, byta sängkläder, vädra och digga musik. Nu är jag sen i säng och dötrött. Om 6timmar ringer klockan för morgonrundan!!

Ta hand om er själva, för ni är det viktigaste ni har..
/E


stressa ner!! (?)

pw, gym, jobb, övertid, tvättstuga och SOVA! Spännande dag ;)

det är OOOOOONSDAG mina vänner!! fokus på allt bra i livet.. kom igen, nu kör vi!

kramar//E




"så som det är bara!"

du kan göra vad du vill med ditt liv, bara du ger dig själv förutsättningarna!!!

..

jag kommer aldrig vara din räddning... bara en ursäkt att ta dig vidare dit du ska!


tåglivet..

.. kan vara mitt nya liv. jag älskar det!! skulle ju inte skada om åksjukan gav med sig dock.. när jag åker samtliga fordon, om det inte är för mycket begärt!? ;)

Nu snart Stockholms centralstation och då får jag uppleva, på bästa möjliga tid på dygnet, om jag faktiskt tror mig älska tåg, trotts allt.. ha ha ha!

Kram på er alla tappra!
snart fredag igen ;)

//E

citat

"när du dricker vatten genom snabeln, smakar det snor då?"

ha ha ha, bra fråga!!


små citroner gula..

.. var kvällens sista film. svensk, pinsam, romantisk och skrattframkallande. helt klart ännu en film för mig. skönt att slippa texten för en gångs skull.. kände mig lite träffad, lite för många gånger bara. men va f*n, bara se, lära och göra nått bra av det hela!

Golligocken sover i ena änden på soffan och andas tungt med en rygg som inte var riktigt glad över en heldag i soffan. min kropp tackar mig för överflödet av vin jag fick i mig igår som resulterade i en total trötthet med brusande illamående hela dagen idag. den dämpades när första målet mat intogs, kl 17.. men annars så. har bara rört mig mellan soffan, toaletten och kökets vattenkran.
ja ja, det var den lördagen det! jippi!!!! (jag KAN soffpotatisa, och det behövs)

nu ska det glos på ice age 4a. tecknat i mitt hjärta!!

kramar//E



bild på Golligockens "perfekta" tallriksmodell

En lördag i soffan..

beatiful creatures, vilken otroligt vacker film.. ska ses om å om å om igen!

lite energi och värme på burk nästan. och det som slog mig var att jag måste börja läsa och skriva igen!



god morgon?!?

Golligocken väckte mig 20 över 6 och jag fick INTE igång kroppen. Jag bara fnittrade inombords. Hur kommer min måndag se ut? ;) Ha ha ha! Skönt med sovmorgon, fint med semester och herre vad tungt det kommer bli att börja leva den älskade vardagen igen.

Mamma ringde igår om vattengympan, vart så jätte glad. Åter till träningssöndagar. Välkomnar nyktra helger, fyllechaffisjobbet och mer tid ute och röra på sig. Löpspåret kallar igen.. Glad blir jag!

Det är fredag mina vänner och jag ska nu hälsa på på golligockens jobb i detta tok-trött-stadie. Ska bli kul, och jag är onödigt nervös i vanlig ordning. Nya människor är läskiga.. ;)

Kramar om//E







hur är det funtat?

varför är det så många människor som jobbar för att förstöra andras vardag, kärlek och stabila grund?
Min fråga är ju; Varför? Har ni tråkigt? Eller bara samarbetssvårigheter?

Jag bakar jag ,och ni som känner mig har ju full koll vart detta bär. Men men.. Fortsätter plita.


magplask!

men JAAAA kom och tryck mitt huvud under vattenytan och sen drar du samtidigt i mina vänners fötter så att det blir ännu tyngre. Ja men ha så kul! Fortsätt simma- som Doris skulle sagt.
1. jag avgör själv vad som är bäst för mig. ingen kommer någonsin få den makten att göra det åt mig.
2. sluta spela ett spel och försvinn helt istället för att peta där du vet det känns..
3. Ge f**********n i mina vänner!!! (helvetets baksida med att låta ens vänner vara med i valet av bra nya vänner)
4. det är en konstig känsla att helt plötsligt bli behandlad som bottenskrapet, som du behandlar alla andra. bra, men skrämmande hur du har "hjärta" att behandla någon så över huvudtaget.
5. Du får inte komma tillbaka till mitt jobb och tvinga mig lägga energi på vart jag är och vad jag kan ta på mig att göra. Du är färdig med mig.. låt mig vara! (bara tanken..)

Det blev helt plötsligt för mycket, alla nötter som växer fram!
Det är toppen att vara här denna vecka, men är inte säker på att det gör någonting lättare. känner mig lite för maktlös för att nå fram och lite för stark för fosterställning, i samma smet.

Jag blundar och skjuter det framför mig. Söndag- 12timmar bil/tåg- massa tid för tankar

Sep. 05, 2013

God morgon bloggvärlden!
Jag vaknar och det är tokblå himmel, YES!!!!!!!! Jag är orkeslös och det är aningen kaos i mitt huvud. MEN jag är så taggad att ännu en dag få till en toppendag endå. Ska dra ut och ta ett varv runt vattnet och dra av dödar-övningarna. Därefter är det duschen, vädra hela lägenheten och baka och göra lasagne som skall ätas som kvällsmat. Golligocken slutar antagligen 2 och då blir det ännu en sväng på vattnet, fast på nya ställen, med sällskap av energifyllda Flipp. Galenpanna delux! Så jag har en bra grund för en dag av leende..

Här kommer bilder från gårdagens fiske:














som att släcka ett ljus..

.. ger jag nu på stört upp vissa saker. Gör om, gör rätt!

Iron man3 var skitbra.Perfekt film för mig såhär på kvällskvisten efter promenad i flippflopps med tillhörande (?) strumpor (?), bortbjuden på mat, besök i en bangbuss och inhandling av allt i mat och bakväg en tid framöver. Yes!! I morgon ska det fiskas.. härliga härliga semester, du gör mig gott <3

Godnattkramar//E




tar mig ut..

igår kom jag inte ut från lägenheten förutom när vi åkte och handlade. idag tog det emot med, om inte mer. jag är den enda människan som kan sätta käppar i mitt hjul här.. ändå påverkar hemma mig så jag känner att jag bara vill gömma mig i golligockens lägenhet och fördriva dagarna med virkning, pärlning, laga lite mat och baka (som är dagens projekt) Men jag tog mig ut och har kanske gått 1km ca. runt vattnet och sitter nu på en brygga och intalar mig själv att de svallande vattnet i tjärnen inte kan göra mig sjösjuk. går sådär..
Inget ska få besrämma hur jag mår och vad jag ska i mitt liv. men påverkas gör jag..
lyssnar på min kropp när den vill sova från alla tankar, när vägen från soffan till allt är för långt och när jag känner mig smutsig fast jag inte gjort nått..
Varför gör karma såhär mot mig? jag kan inte vara en så ond människa att jag måste kliva på minor såfort jag kliver utanför trygg mark... Är det inte människor som är mitt folk?
Igår sa Golligocken att han såg upp till människor som tappar fotfästet och tar tag i sig och flyttar iväg till nått i ingenstans och lever på ingenting tills man hittar sig själv och upptäckt en ny del av världen på cupen. Det lät så härligt. Men den är inte jag.. Skulle aldrig klara att lämna dom som finns på trygg mark. det finns för mycket skit, som jag tar för lång tid att inse vad dom är. människor tar så mycket dom kan, sårar och lämnar.. jag tror jag är rätt bra i mig själv och vart jag vill. jag har inga höga krav, snarare fjuttiga (enligt min norrländska vän) Mitt sätt är kanske inte rätt. Och kanske är det dom jag har nu som kommer vara mina hela mitt liv. jag tror inte den tanken gör mig ont egentligen..
jag tror faktiskt jag klarar mig exemplariskt med er mina älskade vänner. Jag bryr mig ju om er så jag har fullt upp. vill finnas där, det mår jag bra av!! Har jag lärt mig nått är det att skrika dig i ansiktet när du går för långt. inga mer pedistaler. ärligheten. fattar du hur du behandlar mig? eller ser du bara dig själv, som ett barn. du som tror att jag lämnar allt för, jag vet inte vad.. Du kan inte lova mig ett skit som du lever och den lilla bit jag sätt vill jag inte röra mer. aldrig!

jag känner mig som en uttittad liten konstig turist här. dom har skjutövningar en bit bort och jag sitter bra här. lite gömd med utsikt över vad som händer just här.. lyssnar på Winnerbäck och andas. bästa resan på länge!! synd att jag är ett skitkasst sällskap...
Mer filmkväll åt folket!!!!!! :))


Tågkudden är tillbaka!

Ligger i soffan, kollar kriminalserier, som jag älskar. Kudden som köptes på Ikea i Haparanda för att användas av mig på tåget hem vart ju kvar i Golligockens bil då. Nu ligger den här bredvid mig och ska sluta lukta ny-ikea-pryl. Får se om jag åker hem i bil eller tåg på söndag. En ny volvo-kärlek eller en superhärlig tågresa ner. Vi får se..

Tack mina fina vänner för de snälla smsen idag! Jag behövde dem.. Dagen har bara vart sömn och vila. Virkat igen, skönt att hittat tillbaka till det.. Pillat ihop armband och lyssnat på musik.
Första dagen i det norrländska härliga samhället är över och jag är nöjd. Lite för slö men endå helt okej..

Kramar om//E


ris i diskhon ovh inget på tallriken

Jag fattar inte att jag gav dig lillfingret när jag någonstans förstod du ville ha hela handen.
Jag tänker inte ändra mitt liv, släppa allt och bli en liten hund som sitter och väntar på dig, dag som natt. Aldrig! Det är nått du måste förtjäna. Måste visa mig vad du vill, jag måste lita på dig och jag måste känna och veta att jag har en plats. Nu? Nej nu är jag bara trött på att du lägger en skuld på mig och tar min energi.. jag har knappt åt mig själv efter mina vanliga prioriteringar. Jag kan ta att jag inte är allas stil i utseende, tänk eller personlighet. Men sluta upp med allt skitsnack och låt mig vara...


ordet jag ska börja använda

Samexistens


Sep. 01, 2013

"Livet är ett spel skapat för alla, och kärlek är en vinst. ."

Nu drar jag på semester från allt. Endel kommer jag sakna på min lilla vecka, men mycket ska bli skönt att få lite avstånd ifrån..
Röra på mig i den friska luften, äta rent och bara mysa runt medan Golligocken ska jobba. Mohaha.. ;)

Kram på er som finns där för mig//E


RSS 2.0