Feb. 26, 2014

kom inte mig för nära är ni snälla, jag får er att tvivla och gå..




Feb. 22, 2014

Å plötsligt rasade min värld sådär ostadigt på sniskan som det bara kan bli ibland när man är jag. Familjen är lika mycket kärlek som det är energitjuvar.. jag vill så mycket men i det här fallet vet jag hur dåligt jag mår av att lägga mig i att jag håller mig borta så gott jag kan.. men det är familj. Den familj jag har och den jag är rädd om. onödigt rädd om kan hända!? Är det inte det ena så är det det andra och jag hatar åter människan som sprängde min fina glada bubbla och tvingade mig se allt hemskt. Jag är inte byggd för annat än att leende stötta på fast grund. Men med för mycket mörk verklighet och en grund som bara rasar isär är jag inte ens duktig på att vara jag just nu. Vart jag då ska få inspiration är det jag söker.. Jag vill åter hitta till då när det lilla fick mig att lappa ihop små sprickor i min bubbla. När det runt om inte var mörkt och kallt och krångligt.
Solen skiner lite, & tur är väl det. Lite ljus i vardagen som tar sig in genom de skitiga fönstrena. Det är lördag. Jag är ledig! Och inte ett enda måste. Kanske endel hundgos och kackel om det blir tid. Kanske en fest ikväll. Men känner mer för att bryta ihop kontrollerat hemma med att bara drömma mig bort i ritblocket än på fyllan och villan när någon trycker till rätt knapp. Trött på snefyllor av det slaget. Den tiden är förbi..

En ny spis. En ny kyl/frys. Jag hatar pengar..

'Tur det finns stjärnor bland alla bittra spånskivor!'




Feb. 19, 2014

det är ju bra att astrologin styr humöret!? Eller!? ;)
 

Feb. 17, 2014

'Hemma är inte en plats där du hänger din jacka, det är där du har ditt hjärta!'




Feb. 05, 2014

eh.. nu vart det lite.. eh.. tomt i skallen. öh.. det här ska inte ske, tanken ska inte finnas för jag är inte sån.
dax att ta sig en klurare..
(även fast man vet vem man är och vad man tycker och hur man reagerar kan man tydligen förvåna tillåmed sig själv ibland) -gillas inte

ärlighetsdag

Det är en konstig dag.. en trött fundersam dag. ärlig, rak och taktlös. så idag är det bara ställa alla era frågor, ärligheten slår igenom allt!!!

Feb. 03, 2014

nej.. hur jag än vrider på det så trivs jag inte på mitt jobb just nu. inte alls! det finns så bra människor och jobbet i sig är min lilla utmaning varje dag. en bra utmaning! den får mig att tänka och klura- vilket jag gillar. men jag klarar inte av denna nya människa som jag måste tänka åt! jag har full koll att hålla koll på mig själv. hur ska jag kunna klara av att tänka för 2 personer 8timmar om dagen och sen orka leva mina 5 timmar fritid? jag kan berätta att det orkar jag INTE! Och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det utan att förlora på det mest själv..

bakis? -jag vill inte!

Okej, bakis och illamående ihop med starten på en förkylning. iiiiinte min drömsöndag! det finns bra mycket roligare saker att hitta på än att vrida sig hit å dit för att få bort tankarna på att köra buss ofrivilligt. men det börjar släppa.. lite..
helt oförtjänt känns det. drack kanske en liter vin. men det jag trillar dit på är sömnbrist. jag var så förbaskat trött.. inte värt i efterhand, men har man lovat har man och det var väl en trevlig kväll tycker jag!!

Ja, och Mu kanske har en dejt! på alla ♡ans dag. hur gulligt är inte det lixom? jag är nog mer lyrisk än henne just nu ;) Det händer grejer. Och jag vill skolka och åka skridskor på Lolas pool. visst var det så! ;) Hur som, jag lever och har det bra. min söndag vart totalt paj och det stör mig! men i morgon är det bara på't igen. Håller tummarna för dig Björn!
snart dra i mig första dosen naturläkemedel och hoppas på mirakel!

Kram på er/ inte allt för stolt

RSS 2.0