onsdag -lill lördag- mitt i veckan

Man behöver inte förstå vad man ser när man vet vad man har ☆★☆


lyssna och tyck?!

 
 
Titta vilken underbar jag hittade. Sluta aldrig sjunga för du har en röst som jag aldrig tror att jag kommer få nog av..
 
"du somnar i henne som du ser, aldrig att röra. Aldrig något mer.."

lite komiskt..

Den där känslan när man inser att man satsat så hårt så man slog i huvudet i taket..

på väg hem - glad

https://www.youtube.com/watch?v=JWzQdkn4VPg&feature=youtube_gdata_player

på vägen framåt med mig själv ♡

http://www.expressen.se/halsoliv/9-vanor-lyckliga-har---som-ar-enkla-att-harma/


mellan lakanen

"Den som väntar på något gott väntar alltid för länge"

Idag övar jag på tålamod! Nått som jag har massor av när jag är säker på min sak och saknar totalt när jag lägger bollen hos andra. Men jag övar! Och jag övar duktigt ;)

"Det du inte vet är att när jag sluter mina ögon och faller in i sömn så får jag vakna bredvid dig som om inget hade hänt. Som om allt var sådär bra, som det bara kan vara i drömmar... "

Godnatt fina människa ♡
//E 

Onsdag - en ny onsdag

Har inte tränat på över en vecka. Huvudvärk från helvetet och total trötthet. Slöaste festast latmasken på länge med andra ord. Och så har jag lingonvecka vilket resulterar i ryggsmärtor och värk i muskelfästen.  Ursäkter! Allt är bara en stor lullig ursäkt i min mörka värd att inte ta tag i mig själv och inte leta efter den gladare, piggare och mer aktiva varianten av mig själv. Det är som att antingen är det 120, full fart och litetill. Eller så händer inte ett smack någonstans och jag är sjuk och mår dåligt. 
Det är upp å ner i min värld, det är fakta. Men det skulle inte skada med lite go i den här kroppen snart.
Vaknade i morse med ont i halsen. Det känns sisådär vill jag påstå. Men det är träning ikväll och det får inte finnas några ursäkter. Jag vill ju bli bättre!!!

Så nu nu NU helst igår var det dax!


i min dröm är det vi

Jag lånar dig i mina drömmar, så jag kan lämna dig varje morgon och det bara är i mitt hjärta det värker saknad.
På så vis blir du aldrig skadad av mig och jag kan ta med dig på livets äventyr utan att bry mig om om jag en dag sårar dig.


förändring eller återgå?

Den här veckan ska jag ringa minst 2 viktiga samtal. 1för mina knän och 1 för mina skakningar. Bara börja beta av listan med saker som svider.. 
Jag har bara 1liv. Det är mitt och det är nu!


då prövar vi tisdag

"Du är det finaste i väääärlden.."
ta bort min röst i det hela, det är mycket vackrare i huvudet ;)

Morgonen börjar bra..!? Det är tisdag. Dom är konstigt tunga. Sovit som en kratta och är små irriterad. Men vad gör det?
För övrigt har jag kommit på mig själv köra en pulver diet. Jorå, pulvermos i en vecka nu. Det är snarare ett lock som får magen att jäsa. Så glad att jag inte har någon våg att stå på för det här är hemskt.. Värsta någonsin tror jag. Så idag blir det en promenad och i säng tidigt så jag orkar en morgonpromenad i moegpn. Älskar dem! Och det är en fantastisk start på dagen :) 

Idag ska jag klippa mig, Mu har bokat tid tilloss båda hos en frisör som tydligen skulle vara bra!
Och dessutom så har jag nog blivit lovad en bakmaskin tror jag. DEN är svårslagen! Så hoppas hoppas hoppas. Men inte så mycket hopp så jag blir besviken Kommrr den i min ägo, då blir det bullbak och brödbak så det sprutar ur öronen på den här damen ♡
Mer då? Jo, planen är sushi ikväll. Det ser jag fram emot.
Och anmälningar till julfesten trillar på bra. Jätte kul :) Ja, nog finns det ljusglimtar i tröttheten. Bara kroppen kunde sluta ömma och huvudet lätta lite. Det vore inte för mycket begärt..

Hoppas ni får en okej tisdag mina vänner!
//Elinen

ligger i vassen och ser livet glida förbi

Idag tog jag mig från det där läget då inget vart gjort eller taget i. Sov, stängde av telefonen och la bort den. Glömde att jag avtalat prat. Sa nej till träningen eftersom kropp och huvud kvider. Bort med allt..
Men något fick det att vända... och en fin vän överraskade. Visst missade jag h*n, vilket var synd, men det är bus och det var kul! Och sen tog jag tag i allt som var tvunget att göras. Det vill säga äta och svara på jobbiga saker som stressar. Allt gick bra! Så bra det kan göra. Ingen erkände sig besviken iaf.typ! 

Hur som, ett steg åt rätt håll! 
Inga tillbaka nu (tack på förhand)

Ja det är en fråga, vad är det för fel på mig?

http://m.gp.se/kulturnoje/1.2533019-kronika-sag-att-du-ar-psykiskt-forkyld

#psykisktförkyld ?

Bestämmer du? Eller jag? Eller doktorn vad det är för fel på en? 
I mitt fall? Jag har en dipp. Vem som bestämt det? Jag! 

min väg mot solen!! :) 

när jag väl tar in nyheter, blir jag bara mer dyster

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article19787332.ab

Vad vi kan göra? Inte ett skit.. Så länge vi anser att vårt största problem är att titta på om grannen vattnar på snedden eller om chefen har målade naglar så anser jag att det inte finns nått hopp. Jag börjar nog tvivla på att jag ens är stolt.. Över få. Men långt ifrån så många så vi kan överleva på det.
Vi är ett mesigt land, vackert men konstiga. För om vi jobbade tillsammans och inte var så rädda, då skulle även jag börja läsa och se mer nyheter igen..

Godnatt/E

RSS 2.0