SVT 1 kl: 13.00 PÅ LÖRDAG

DÅ ÄR VI PÅ TV. (om vi kommer till final)

SAK SAMMA!!!

KL 13,00 ÄR DET DAMFINALEN I KANOTPOLO.

KL13,45 ÄR DET HERRARNAS FINAL.

NI MÅSTE JU KOLLA =) 

INGEN HAR VÄL NÅ BÄTTRE FÖR SIG MITT PÅ EN LÖRDAG ?! *hihi*


Stjärnskottet kan eski ^^

Ja igår tycker jag garanterat att man kan skriva att hon klarade en hel sväng i vattnet. Hand och paddel. Dock inte helt med händer, men några sånna klarade hon med =)
FAst igentligen kunde hon med paddel redan i måndags. *Lycka*
Vi ska träna lite på det och doppsväng i kväll med.  Hon är kul vårt lilla stjärnskott. Tur vi har henne!

Idag har jag sprungit runt i V-ås. KUL!!! Hittade tillslut linnen på Gina som jag köpta. 2st i olika färg. Gul och grå. Innan det köpte jag ett påar gråa mjukisbyxor på Biggis.
Och själva klämmen med Västeråssvängen var att jag skulle köpa en telefon till Kalle. Hoppas den vart bra och hoppas det inte fans någon bättre på marknaden nu. (Hm..)
Han vart iallafall glad, och det är ju bra det. För det var det som var poängen med köpet...

Köpte Illusionisten oxå. Jag har sett den förut och jag vet att den är jättebra och mycket sevärd. Det är en film jag kan se om och om igen. Måna gånger =)
Men nu har jag virrat bort hela min dag i V-ås så nu ska jag dona lite med mina bilder här på datorn så jag har gjort lite nytta idag med... Kanske?!


En liten Ludde...

I morgon åker jag på Sm kl 11. Blir nog inte så mycket bloggande framöver med andra ord. Synd. Känns precis som jag kommit igång här ju.
Ikväll är det kanotpackning kl 19.00 och därefter ser jag fram emot en lång natts sömn.

Kram på er

Gammal bakning


Det var Flixen..

..och jag såklart =)

Det var chokladbollar

och sockerkaka =)

Det var till Felixens födelsedag för ett ex antal år sen. Men inte så länge endå för han är inte så mycket mindre än nu.. hihihi..

Lycklig, glad och sprallig, med en gnutta tagg =)

ÅÅÅÅåå!
Jag talade precis med min Kapten. Jag ska ju dit på söndag efter SM och prata lite inför hans nya pluton. Det ska bli Jättekul och jag är JÄtte nervös. Igentligen vet jag inte riktigt vad jag givit mig in på är jag rädd, men inte hindrar mig nu. Enköping, på söndag smäller det. =)
Vi pratade bla. om att han hade läst en tjejs blogg och hon skulle rycka in nu. (vet ej vart) Han tyckte det var både bra och lite snurrigt att låta hela världen läsa ens privata tankar. Men bra för egen del, då man kan läsa direkt och mycket rakt vad som tycks om övningar och sånna saker.
Pirret i magen är i full gång. Men nu ska jag lyssna på musik, varva ner mig igen och gå för att hämta tvätten =P
Därefter ska jag upp på vinden för att se om min lumpendagbok kan ta och titta fram. Annars blir det inte så bra. Måste ju ha något att läsa ner till SM. hahaha..

Just: Kolla på Tvn på Lördag. Det kommer vara Kanotpolofinalen då. (vad jag vet)
Har ingen koll på tid än men vill ni veta så hör av er. Förutom ni som jag lovat smsa såklart =P


Här är dagens brakfrukost. Det var så himla gott så jag nästan funderade på att sova en stund till så jag kunde ta frukost igen. ÅÅåå, jag är bara lite knäpp idag. =)

Nej åter till min bildränsning. Jag SKA bli klar idag. Fast det ser mörkt ut just nu.....

//Elinen

En kväll i Juli


Sitter och lyssnar på "en kväll i juni" med Markolio. Det är oförglömligt mysig. Han kan göra seriös musik med vill jag lova..

Ja, igår kom jag hem från Västkusten med livet i behåll. Vi köpte 2 kg räkor för 519kr, jag fick reda på att jag skulle få en grymt bra sovsäck i pressent och åt på Max. En helt okej födelsedag förutom att jag satt i flera timmar utan att göra nått i bilen. Inte så kuligt. Men det kunde absolut varigt värre med.
Äls och svärfar väckte mig efter tolvslaget i fredags (hade blivit lördag) och sjöng för mig. Jag fick rosor och en cykelpump av älsk (JIPPI) och en islandshästridtur i Ridddarhyttan av Svärföräldrarna.
Vi åt tårta och sen sov vi gott efter det. =)
Föresten fick jag sovsäcken av hela Perssons. Tack till dem!!
I går kväll kollade vi på en film, käkade det svindyra räkorna och åt kex till. MYMSIGT värre...

Idag har jag städat, fixat kanoterna inför Sm på Malmön (m. JENNY!!), hälsat på faster en snabbis, käkat donkan, handlat, lagat mat, gjort tårta och fått paket. Fick en "ljuslykta"? Den var fin i alla fall =)

Jag har haft en bra dag. Men i morgon börjar Älsk jobba och jag ska tvätta. Inte vidare kul nått av det. Det påminner mig om att jag med börjar jobba snart....
Först SM tor-lör och sen i Enköping på LedR på söndag. After that: WORK.
Aja, jag ska inte klaga. Det är bra mycket bättre än att vara hemma och bli deppig. Och bra mycket bättre än att vara fattig. Det är bara att vänja sig med "lite" fritid och jobbiga prioriteringar. Jag har i allafall ett bra jobb och min STINA (japp, jag tror jag äger dig. Hoppas du inte gråter blod =P)

Bilder kommer i morgon då jag planerar att kolla igenom mina fotton klart i morgon och skicka bilder på framkallning så jag hinner få dem tills Karlsborg nästa tisdag. (4de)

Nej, nu ska jag gå och duscha och sova jättegott tills imorgon kl 6,30. Mjukstart . Hahahaha..

Godnattkramar

Lite båtduschande

Jag åkte båt. Regnbyxorna var fjälliga och himlan blå så vad skulle jag med det till?? Dumma dumma jag....
Det var lite högre vågor denna gång tyckte jag. Ut i det blå på det blå. "Vi prövar båten lite", hörde jag och så var det igång... Först bara endel stänk och fnitter men slutade med att sväfar vickade in en våg rakt i sidan på båten och över mig. Var det inte det jag bad om?? Regnjackan på överkroppen räddade mobilen (telian) och min lilla kroppsvärma som fanns kvar. Först iskallt havsvatten, sedan värmde kroppen upp det för att avsluta med att vinden ville blåsa av och kyla ner mig igen. Mina ända torra svarta sköna mjukbyxor var nu fulla av saltvatten och i en form som skulle kunna få någon förbipaserande att tro jag kissat på mig.. Tro mig, det hade vart varmare och mindre kliande än detta...

Ja ja, jag klagar inte. Jag hade kul och det värkar som att spöna stanna hemma mest för att jag inte var så sugen på att åka ut över "huvetaget". =P

Var in och handlade i kiosken och fick höra en rolig historia av en dalmas som tyckte jag NÄSTAN talade som han. (KUL)
En man frågade en finne efter en stad på S och man fick inte välja stockholm. Han svarade Söping...
Jobbigt läge =)

Nu har jag duschat upp 2 HELA 5KRONOR och satt på mig Älsks shorts. Värsta hänget här vettu.. hihi
Och nu ska jag göra iordning i husvagnen för att äta mysmat sista campingkvällen.

Det är perfekt här, förutom att jag glömt långbyxor ... HAHAHA, jag är så sorglig
Tro på sol en svensk sommar... Jag är bara föööör mycket..

Ha en bra kväll på er alla



Måste bara visa att jag faktiskt har haft regnbyxor alla andra gånger =P

Kramar

Lite bilder ^^



Vågsjön

En diskande Elin

En latis Elin

Ohc där vi tältade

Kramar

Fisketuren

Upp vid 8 och iväg för att se vad våran fisketur skulle innehålla.
Det första han säger  är att om någon blir dålig kanske vi inte fiskar vid väderöarna som det var sakt. Det var okej vågor och endel vind så det skulle bli en skumpig färd.
Vi tyckte det var okej och hoppade endå ombord med goda förhoppningar. Än hade ju ingen blivit dålig och havet låg och väntade på oss. Båten var stor och mysig. Fin fiskeutrustning tyckte jag vi fick låna och 4 personer, utöver oss, åkte med. Gubben, Kalle, hade snus i skägg och haka men var trevlig för det. Värkade en aningens blyg med pratglad och berättade gärna om det man frågade.
Ut bar det och visst gungade det på bra. Alla fick sin beskärda del av vattenstänk. Endel hade kläder för det, de flesta inte... Alla var trevliga och det var med gott mod vi efter en 40 minuters båtfärd satte i våra spön utanför Väderöarna.
Det tog inte så lång stund innan det började nappa lite. Men det dog snabbt ut och vi flyttade oss en bit. Lyckan värkade vi inte ha med oss alls. Men plötsligt hände det.. (hihi) Vi drog upp fisk efter fisk. Fulla krokar. Dom han inte komma ner knappt innan det var dax att dra upp dem igen. Det var ett lyckligt fnitter på hela båten och fiskmängden ökade snbbt i våra tvättkorgar.
Vi flyttade oss ut ennu en gång och hittade stimmet igen. Vi slutade inte dra upp förens korgen var överfull och fisken sprattlade sig ut på golvet stup i ett. Då fyllde vi de andras korg nästan lika mycket och sen var det dax att åka in igen.
Vi plockade på oss några Torskar (Sånna med skägg?!) oxå, men dom var för små och fick simma tillbaka igen.

Jag sov påvägen in en sväng. Väl i hamnen ränsades det fisk högt och lågt. Det vart jättemycket fisk.... För mycket fisk......

Hemma på kampingen lade vi in en hink i salt som vi ska röka i kväll och så lade vi endel i kylväskan. Vi gav även bort endel fisk då vi inte får plats med mer...

Nu sitter jag i husvagnen och Svärfar och Älsk är in till byn och handlar. Jag är rätt trött och i stort behov av en dusch eftersom fiskfjällen satte sig överallt. Det är lite vind och sol mellan de tunna målnen. Det är skönt... Livet är fint =)

Igår föresten när vi var ut och fiska såg vi säl. Det var kul !!!
Jag pratade med Far min oxå. Dom satte upp tavlor och hade det bra på landet. Det är bra.

Vi ska ev ut och åka mer båt ikväll. Vet inte när vi ska hinna det men det är ju en hel natt kvar så det ska nog gå =P
Vi ska röka fisk och äta den med. Mums, ser fram emot kvällsmaten.

I morgon åker vi hem. Vet ej när men hem ska vi =)

Hamburgsund

Joho, här sitter jag i en husvagn (tacka gudarna för det) med en turbanlindad handduk i håret. Nyduschad och glader.
Idag har vi fiskat mäst hela dagen. Jag har hunnit sova middag, äta rökt Strömming (?) och koka krabbs.

Sen har vi bokat in oss på en båttur i morgon vid 10 tiden som vi ska fiska med. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. =) Här kommer lite bilder som jag tagit med svärfars kamera. Dock har han knäppt några av dem med är jag rädd =P



Här ska vi rensa nätet på klipporn.



En söt liten "simm"krabba

Fanns fler bilder men jag orkade inte ladda in fler just nu. Sorry ...

Det regna iallafall på oss, inte lite heller. Men inte hela tiden och det tackar vi för.
Vi har det bra här nere. Jag har det bäst.
Idag har vi ätit krabborna nu på kvällen. Mums, men det var bra att duscha efter =)

Nu ska jag se lite film tror jag.

Kramis

Nu bränns det..

Inte har vi mött nått regn än inte. Men de grå målnen ligger som ett tjockt täcke här nere. Fuktigt i lugten och inte direkt varmt.
Nu är vi om mindre än 30 minuter framme. Vi ska tanka och sen är vi i Hamburgsund och ska se om det finns campingplats. För vi har inte förbokat vi inte. Vi hoppas på att ingen annan campar, såhär mitt i semstern. För man vill ju sitta inne och hemma hela semestern. Så är det ju... =p

Jag har läst nummret av SOLO lite snabbt nu och kan konstatera att det är det bästa jag läst på länge. Ett mysigt och inte så svindyra tips som i vanligafall. Lite mer läsning för mig som är en "baskläd"människa och en som inte handlar jeans för mer än 300 kr. Så det var kul Plus att det stod lite mer om mitt horoskop denna månad som jag gillar =) Tycker om min Juli månad.

Men nu ska vi tanka och Älsk kommer hit och pratar lite med oss.
 
Skitfiske på oss, som snart lägger i båten.
Skitväder på oss med. (på med vinterjackan elin, för sjutton)
Och skitsömn.. Hahaha..

Och samma på er alla andra oxå såklart.

Hej hej

Påväg...

Nu sitter jag i svärfars bil, någon mil utanför Örebro, påväg mot nya äventyr ute på de regniga västkusten.
Det ska bli kul, fast bilen är varm och glassen slut.
Konstigt nog ser jag bara sol i mina tanka, fast vädret visar regn. Så jag hoppas på att jag har stark vilja och besegrar vädret. Skulle sitta fint tycker jag.

Garmin, svärfars GPS kompis, är inkomplad på datorn så jag sitter och har koll på rutten samtidigt som han kör. Jag ser fram emot att i framtiden kunna köra bilen med hjälp av datorn. Kanske till och med från baksätet. Kittlande roligt =p

Har köpt nyaste SOLO tidningen aldeles nyss. Den såg bra ut, men jag är trött på att det alltid är smink med under plasten. Varför lixom? Är det så att alla andra som köper tidningen blir jätteglada och använder slut det tills nästa nummer kommer?! BLÄ!!
Handlade på Ica MAxI. Det är en helt underbar affär. JAg kan gå runt i timmar utan problem och hittar alltid något kul eller användbart. Kanske nån pressent eller en överaskning till Älsk kanske? Så den affären prisar jag högt. Tur det inte finns sån i Köping =)

Åker förbi Burgerking i Laxå nu. (eller Laxbäcken som Svärfar tyckte jag skulle skriva. Men efter som det var en Å tog han tillbaka det. Gissa om det tog lång tid inna jag fattade. Aldrig varigt blond, men det skulle förklara endel om jag var)
Gillar inte backen upp till den beställningsluckan...

Ska stanna i Linköping och äta lite vad det nu blir. JAg är inte så hungrig. Mäst bara törstig kan jag lova. Ska se om svärfar har nått vattenförråd i bilen =p

Älsk åker bakom husvagnen med båten. Våran lilla fina Buster. Det är bra vi köpte den tycker jag. Gillar att åka båt.

Men nu ska jag titta på vägen och se om vatten finns i armradie.


Kramar om

Nu drar jag, och solen skiner *skit oxå*

Haha, tragiskt. Förra gången fans motivationen att åka. Men idag är det ju fint väder när vi ska åka... *hmm*
"Inte ett måln, så långt ögat kan nå.." (och rästen stämmer inte så det hoppar jag =P )

Ska sätta på lite musik, packa klart och fixa så Molly har det bra när vi åker. Vill ha med henne men vill inte ha en kokt hamster i husvagnen när vi kommer tillbaka efter en dag på sjön.

Men Klä mig, frukost och hitta packlistan är prio ett... ^^




Hoppas det är fint nån dag iallafall så att vi hinner torka kläderna lite iallafall =)

Ska försöka sno svärfars intenet med så jag kan blogga lite mer "direkt" en vad jag gjorde förra vändan.

Kram på er och ha det bra

Packdag

Idag ska jag packa och städa. Se hur bra det går.. har med denna skrivit två bloggar och sedan nördat runt minst en halvtimme innan det :P
Ska städa hos Mollyhamster och fiskarna med innan vi drar. Åker i morgonbitti hoppas jag...
Blir skönt tycker jag. Kommer hem på min födelsedag värkar det som just nu. Det hinner ändras men ajg tror det blir så. Behöver träna på söndag så då finns det inte mycket att göra åt saken :(
Men men.. Nu ska jag göra lite vättigt, som Älsk..


Tack Stina!!!

Jag vet inte hur jag ska börja.. Jag vart bara så glad =)

http://www.youtube.com/watch?v=mEVUQLFG2g0

Världsbra minnen. Jag blir såå glad. Längtar faktiskt lite till jobbet (*fy skäms*) ^^




Inte för att jag vill tillbaka. Men som du skrev kan det vara skönt att minnas ibland istället för ett rörigt nu..

Bamsekram på dig

*suck*

Inte ett plagg vart det. Inte nå bekväma kläder made jag på mig heller så jag kände mig äckligare än någonsin idag.

Men men, Älsk hittade en skjorta och badbrallor så det är ju bra. Och så köpte vi "trimmfena" (?) till båten som vi ska sätta på ikväll. Men först ska Älsk träna med vårat nya stjärnskott och jag ska gå ner nu.
Hoppas jag inte möter någon... jag orkar inte.

Nu ska jag kasta in en ispåse i frysen och vandra. Ha det bra..

Kastar bilder...



Sådan syster sådan bror, men ni ser att han har en bit kvar tills han kommer till min grimas nivå =)

Gammalt kort kan jag lova. Hittar sånna här små godbitar när jag röjjer bland mina miljontals bilder.
Synd att endel fina bilder slinker med bort.

Musiken dunkar och vi ska åka till V-ås och shoppa lite. Loverly ;)

Här är det lilla djuret som är jag


Ha en bra dag för det ska jag ha. Nu; Till Ps3t, eller kanske lite pasta?! =)

Funderar


Ibland saknar jag faktiskt den disiplin och "box" liknande värld jag en gång levde i.
Där var det i alla fall en för alla, alla för en. Något jag inte tycker funkar här ute alls...

....

Jag vet inte vad jag ska skriva. Allt var så konstigt i går...
Jag var trött och allt var bara skit helt enkelt. Och allt var värre med dagen oxå. Världens bottenfall och sen ställde jag mig upp för att åter slå hårt i botten. Jag vet inte hur jag gör, eller hur det blir så. Det gör bara så ont.

Men jag är lyckligt lottad som har min lilla Älsk här hemma som alltid gör sitt bästa med mig fast mina resonimang är helt vrickade och inte det minsta genomtänkta på mina svarta dagar. Han är BÄST!!

Vet inte hur dagen lyckades igentligen. Och inte vart det bättre när folk sket i saker som jag försökte kämpa för... Trodde faktiskt inte det kunde bli så irriterande den dagen. Inte ledsen, inte trasig, men j*vligt förvånad och mållös.

Vi bestämde på kvällen vart vi skulle på västkusten och när vi skulle åka. Det ska bli jättekul att komma bort en stund till... Husvagn, båt och jag, Älsk och svärfar. Vi kommer ha jättekul =)

^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^~~^^

Nu på morgonen har jag tvättat, städat skrivbordet, vikt tvätt, diskat och plockat lite i allmänhet.
Nu ska jag vrida på gitarhero på hög vilym så trötter vaknar. (Behövdes inte, han gick precis upp =))
Men men... Idag är i alla fall en bra dag. Tacka gudarna för det!!!

Pussis

Öring

I fredags var det inte riktigt som jag tänkt mig...
Vi åkte vattenskidor och ring och hade jättekul, men stressen han upp svärfar och på en femöring vände vi och var tillbaka inne i stan. Men jag han åka ring, och kom upp direkt på skidorna och han sola med för den delen. Nöjdast!
Men då började packningen till paradissjön. Handla mat dit och grejja ihop båtmotor, kläder och cyklop.
Är lite släpigt men det går ju undan om man vill. Men jag måste värkligen sätta mig ner och skriva packningslista....
Efter en sväng och hjälpa flyttnissen och kasta upp en plastbåt på taket på min bil så bar det iväg.
vVi tog en båt för att hämta de andra på släp tillbaka. Väl framme var nycklarna kvar i bilen. Bara vända och åka igen. Men när vi krokat ihop båtarna tog soppan slut i båtmotorn. Det var bara att börja ro det...
Kalle satte sig och fiska så rodde jag, glad och lycklig, för att hämta dunken.
Det var en rolig kväll, vi grillade och sen sov vi bredvid husvagnen. (efter att blåsit upp dubbelmadrassen med lungorna, tur att Älsks är enorma) Perfekt varmt nu i värmen med öppna sovsäckar.

Dagen efter kom min mor och far och lillskiten med Bamse ner och snorkla och fiska lite. Inte så specielt vart i vattnet men det var okej när man väl var i och jättesvalt och skönt när man kom upp.När badkläderna skulle på insåg jag att min väska inte var grönvit längre.. Den var svart av små myror. Godispåsen var invarderad och alla kläderna. Bara att skaka av och se glad ut.
Dom stora babblade mäst men jag tyckte det var jättekul endå. Roligt att träffa dem =)
Sen åt vi mackaroner och köttbullar och jag övade på att ta ner tältet. Gick riktigt bra faktiskt.
Sen fiskade vi och jag fick en öring =) Första öringen på jätte länge som jag får upp.
Efter det låg jag på bryggan och tog bort meddelanden ur telefonen. Fans ingen mottagning så då fanns inget bättre för tillfället.. Åkte hem och städa de upp lite. Så kom gurra och vi käkade öring och klyftpotatis. Fiiint !!!

Men nu ska jag snart träna. Ha det bra! //Elin

Nytränad och glad

Vi gick upp halv tio och gick till Nautilus. Har inte vart där på rätt länge så det var på tiden. Dessutom går mitt kort där ut i morgon så jag hade inte mycket till val. Tränade en gång denna månad, en gång förra och inget alls månaden innan det. Tragiskt. Över 200 kr i sjön varja månad. Nu ska jag pröva på Citygym en sväng. Får se vad de har att erbjuda. Det possetiva jag ser i det hela är att dom tydligen kan komma och träna när dom vill själva. Det är ett STORT plus.

Aja, igår hjälpte vi Herr G att flytta sina saker till sin nya fina lägenhet. Mycket släp och många i"inteföruthittade" muskler i samlingen. Efter att nästan svältigt hjäl och bränt sig i solen så fick vi en kebab för besväret. Tack tack, jag vart så mätt så jag somnade i solen i hamocken.
 Sen var det träning. Kul folk och mycket bra träning. KOM OCH TRÄNA NI ANDRA OXÅ FÖR SJUTTON!!!!
Sm snart nu. =) =) =)

Men nu ska jag ner till Malmön och försöka stå på skidorna. Ska ta med flytmadrass och ligga och fola med. MUMS!!!!!
Ikväll bär det av till Paradiskällan för kamping och fiske.


Jag har en underbar semester....

Kramar

Jag ska bada!!!!

Efter att ha gått en sväng och sedan skruvat fast min bildörr med lite hjälp ser faktiskt min bil riktigt fin ut.
Tog den till svärföräldrarna där jag parkerade den på deras uppfart och stekte de 2 timmarna som var kvar av solen.
Sen var jag nära döden och åkte hem för att vädra ur och fylla i akassepapper. Jobbiga grejjor det där...

Så ringer telefonen och där i andra änden hör jag bad. Ja, ja ja, JA jag vill bada. TA MED MIG. Dom hade inget val stackarna. Har träffat mig nästan hela dagarna sen i måndags och får alltså stå ut en stund till. Hihihi..

Just nu spekulerar jag i vem som är min arbetsgivare. Är det chefen direkt över mig eller den högsta?
Hmm.. Hoppas Stina svarar på smset så jag kan skicka iväg skiten =P

Kramar på er

Snart bär det av igen



>Snart är det ännu mer semester pågång. Vad sägs om Lisseberg, ev Ullared och en sväng ut med stor båt och fiska. Låter överkomligt tycker jag =)<

Vad gör jag vaken nu och hur fick han upp mig???

Jag äter räkbaguett *stor lycka*

Har kört hem Älsks bil från skinngubben, därifrån skulle han upp över Kolsva nån stans och fiska med sitt jobb. Skulle tydligen vara jättemånga. Kulit värre.
Så jag var snäll och körde hem bilen 7 på morgonen. Hur kan jag övertalas till nått så dumt?? Men jag fick en räkmacka för besväret så jag är helt klart nöjd. Plus att jag var så trött när han väckte mig kvart i 7 att jag nog inte kommit upp själv idag....
Ska till Gucka och fixa klart bilen. Eller nej, sätta dit dörren på min bil och sen hjälpa honom med vaxning av sin bil. Därefter tar jag min lilla pärla upp till svärföräldrarna och solar på deras gård och badar i deras vattenslang. Ska bli grymt bra =)
Så nu ska jag komma på vad det var jag skulle göra nu på morgonen för att jag inte skulle hinna i kväll och förhoppningsvis göra det oxå. Eller så blir det tven och lite mer macka =)

Det är morgon och solen skiner. Lyckan är gjord!!!!!!

Lite gamla roliga sms till Jenny..

Påväg ner till Västkusten, en sen måndagskväll :

"Nu är vi nästan framme. Älska missade avfarten och nu "kom han på" att han behövde tanka. Jag som BEHÖVER kissa ;) Och nu kom han på att jag behöver kissa och tyckte jag kunde köpa snus till honom samtidigt. Kunde han glömma. Kissar jag på mig är det i hans bil =P Du hör hur det är. Haha! Kram på dig"

Lite senare när jag åter hittade telefonen

" Jag nu har jag kissat. Totte var snäll och visade mig dasset direkt. Sen bjöd han på en drink. Sen vann jag på yatzy och nu drog jag ner en lampa från väggen och behöver med detta garanterat sova. :)
Vi hörs i morgon. ..."
________________________________________________________

Någon dag senare:

"Hej Jenny! Älsk har dykigt till 6 meters djup med sin mobil så han kommer ha min mobil med sitt kort i. Så jag nås bara på min teliatelefon en tid framöver. Så nu vet du... Kramar"
_________________________________________________________


Jag kortfattar vår första semestervecka som otroligt lyckad.. Kostade ju bara en telefon och några nypblåmärken, lite lameller och blöta kläder  =)

En "runtmage" kväll

God och glad kexchoklad.
Efter en smågrinig dag då mat i ordentlig mängd inte varit den högsta prion och jag varit trött att äta andras mat så kommer denna kväll att vara glatt ihågkommen. För jag har ätit en halv kebabtallrik =)
Aldeles för sent och absolut fel mat men så himla värt det. Inte för att det var kebab, utan för att jag var hungrig och det kändes så lättande för hela kroppen att slippa vara hungrig.

Har gjort mer på bilens rost idag. Vädret som trodde på regn kunde ta sig i baken då det var lite måln och sol hela dagen i mitt Köping. Vet inte hur det var i deras men här var det uppehåll iallafall...
Så bilen är klar med det vi har gjort. Alltså inte helt klar men klar med provfixandet. Lite gjort och en hel del kvar =)

Har blåmärken på armbågarna, det betyder att jag har haft en tuff och slitig träning. Kul var det i alla fall fast jag höll på att förlora humöret ett ex antal gånger. Iallafall bra och användbara övningar. Spöade inte killarna i 2*framochtillbaka i jägarstege till fyren. Men vi var inte långt ifrån och det ska vi vara stolta över tycker jag.
Jag har nog givit upp Piggelino (träningsdagbok) nu. Känner att jag kan blogga lite istället och jag skriver ju ändå i min egen almenacka hur jag tränar. Kanske att jag kör igång igen när jag börjar gymma och gå igen för att se mer översikt på vad jag gör. Det var ju bra så tyckte jag...

Jag och Älsk träffade Herr F nere på gården. Älsk sa hej och jag med när jag sätt vem det var. Jag trodde inte att han hade hejjat, men tydligen hade han det och det var kul. Har ju knappt vågat hejja på honom på jätte länge. Sprungit i från han och hans tjej i affären och tagit omvägar på stan. Fånigt, ja, men jag orkar bara inte träffa någon jag vill hejja på som inte ler eller visar minsta teckan på att det är kul. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känns som jag pajjar bara. Så hejja i bland ska jag försöka hinna med endå. Iallafall när han är själv =P

Nej en dag i morgon med...

God natt, min skatt 

Så klart...

Bara för att vi började grejja med min bil igår, så att den står i ett garage halvklar och okörduglig, så måste det bli regnrisk och massor med måln. Vad har vädret emot mig och min bil?

Precis nyss så kollade jag genomsnittsvädret på en massa väderhemsidor. Så om jag tar loss dörrarna på bilen och låter bilen vara i garaget på förmiddagen så ska det f*n inte bli regn på den. Och har vädergubbarna ljugit så ska dom få höra...
Det är inget lätt jobb det här att hålla koll på vädret.. *suck*

Men nu ska jag gör alite kaffe åt älsk och sen dr iväg till fixarplatsen =) =)

Önska mig lycka till

God morgon soldater

Kliver upp och har ett mejl pfrån min kapten. KUL!!!!

Jag ska till Enköping den 2 augusti och prata lite intför hans nyinrykta pluton. Jag fick ett låångt mejl som jag hoppas jag förstod det mästa av. Höjdpungten i mejlet var docka att han skulle till Legoland. Det om något är ju otroligt mysigt och coolt. Fast det var ju bara lite rolig info och hade naturligtvis inget med mig att göra.. men endå :P

Får se vad som händer idag. Antagligen kämpa med bilarna som inte riktigt är i topp någon av dem.
Så önska oss lycka till



Mm =)

Nu har jag sovit en sväng. Nästan en timme lät Älsk mig sova. Så skönt. Är ju helt superseg.
Ska faktiskt ta min rumpa och vandra ner på stan och handla till en trevlig tacokväll nu. Kanske hyra en film med?!
Vi får se, nu är det inköpslista som ska skrivas och byta byxor sen är det bara att köra.
Så j*vla nöjd idag =) =) =)

Jag och min jenny

Söndag, med en gnutta sol

Jag hade så otroligt roligt i går. Det går inte att förneka. Träffade jätte många gammla ansikten jag saknat och det var roliga och sköna människor överallt. Visst finns det rötägg men vad är en fest utan dem =P

Kvällen började med att jag i mina små klackar inte riktigt orkade med min stora väska. Isen i frysen han inte bli klar och systemet var stängt när jag skulle handla (behövdes absolut inte handlas såhär i efterhand =) )
Sen satte jag min väska i baksätet med Bamse och Ludde. Nymarinerat kött i kylväskan. Jag är så smart.
Men vi kom fram med allt kvar och jag fick dom tillochmed att sitta när jag stängde efter dem. Duktiga vovvar och nybörjartur på mig. Hihi.
Sen pang på med fläskfilen och in med pommesarna. Skulle bli så himla gott... Hungrig som jag vet inte vad börjades det dricka och busa. Senare efter ett ex antal för många köttbitar och en majssallad i värdsklass så kommer kameran fram (bra att jag påminner mig själv om korten när jag skriver)
Massor massor med kort under kvällen. Ska bli riktigt kul att se dem snart. Hux flux har det mörknat på och efter en mintu i köket ser jag en brud med snygga ben och en kudde ute på parkeringen. KATRIN!!!!! Så himla kul. Direkt från Hultsfred svänger hon förbi och kliver av på Jennys lilla poolferre. Välkommen på henne.
Och två sekunder senare blir det kramkalas igen när Johan sticker in huvudet. Jätte längesen vi sågs. Han bor i Örebro, jobbar i Arboga och har en flickvän som jobbar i Stockholm. Lite körit tycker jag det låter men kärlek besegrar allt så det går säkert jättebra tror jag =)
Kvällen går och min tur i kortspel sviker när jag behöver det som mest. Synd att jag har svårt att banga. Tack Johan för din sprit och sällskapet på altanen när jag behövde frisk luft och rapa bort lite kolsyra i min ensamhet. (Kvinnligt värre där) Fyllan släppte snabbt och jag mös runt vidare. 
Jättemysigt att sitta och prata med alla och springa runt med min lilla kamera och nörda blixten i allas ansikten*Lycka*
Men även denna kväll skulle få ett slut och plötsligt var vår skjuss på plats och jag fick med Älsk och Totte in i bilen.
Totte var trött han. Kände att min axel var för långt ner och var rädd att han inte skulle vakna när vi var framme. Men allt gick bra och Älsk fick in honom. Han är kul vår lilla vän. Han och alla andra mysar.
Sen var det en trött Elin som kröp ner i sängen och snarkade in i drömmarnas värld. Bävade för uppstigningen kl 10.

Tro det eller ej men i morse så vaknade jag av klockan. Inte sådär dumt tidigt som jag brukar, utan jag fick sova bort ruset bra. Fick Fia att köra oss till träningen med Älsks bil. Var jättekul på träningen. Vi paddlade, passade, sköt och busade. Mycket hålla boll och mycket babbel. Anders och skrorpan var med ett tag oxå. KUL!!!
Sen bar det av hem och det serverades fryst tacopaj. Ibland har jag bra grejer i frysen =)
Nu sitter jag här och lyssnar på Mimikry och gäspar. Bra musik det här, bävar för att göra något överhuvetaget idag..

Kramar på

Lördag morgon och vädret har inte bestämt sig än...

God morgon på er!
Äntligen hemma igen efter en rolig och händelserik, och lärorik, vecka på västkusten.
I natt vaknade jag av att Älsk välte ner ett glas *krasch* i golvet. Tiotusen små glasbitar på hela j*äla sovrumsgolvet. Den minuten var jag jätteglad över att tvätten stod färdigpackad för tvättning i hallen så jag slapp glaset.
Han mummla nått i sömnen och sov vidare.. hm..

Gick upp 7 i morse så jag skulle hinna tvätta allt innan, långt innan, Jennys party. Så kanske kanske bara kanske det hinner torka oxå så det inte behöver vara halvtorra kläder i hela lägenheten i natt när man kommer hem. Skönt att få allt rent...
Men innan tvättandet komigång så skickade jag en jätteful bild och ett "party för f*n" meddelande till Jennys telefon. Tyvärr fick jag inget svar så jag kunde fortsätta bomba henne med sms tills hon vakna. Kunde inte vara så elak när hon inte hakade på. Dumt dumt, det segade lixom ut hela morgonen Jenny..... =P

Ikväll är det poolpary, om jag glömt skriva det tidigare i bloggen. Haha. Jag är nog lite trött, väldigt dryg och otroligt pepp inför alls som ska göras idag för att kvällen ska bli bäst. Har redan planerat exakt vad jag ska ha på mig. För tyvärr ser det ut att bli åska på eftermiddagen och förhoppningsvis bara gråa måln under kvällen, så kläder på för min del.
Tyvärr kan jag inte bestämma mig för vad jag ska äta eller dricka. Rätt stora grejjor det här.
För man vill inte ta med för mycket och palta och ha sig med när det är mycket folk. Det blir lätt kladdigt och jobbigt då =)
Och så till den stora frågan, vill jag bada. Ja, det vill jag. Men då det inte ser ut att bli en varm kväll är jag oroliga för att en förkylning ska slå till eftersom mitt tjocka hår inte lär torka den kvällen isåfall....
Klyvet, men jag lär komma till en insikt innan kvällen där med.

Nej, nu ska jag väcka Älsk med damsugaren för att sedan gå ner och gosa runt lite med tvätten i den dammiga och ostädade tvättstugan. 

Myms på er 

Veckans bloggande utan internet

Påväg!

Nu sitter jag här i bilen och är snart framme vid en stuga där Älsks kompis finns.
Hans familj äger stället och vi får hälsa på. Vi har med oss båten och hoppas på
bättre väder än vad det ser ut att bli hemma iallafall. Har setat och glott ögonen
ur mig på Deth race. En underbart charmig film i alla ära. Den fångade mig. Som
tur var så var det en "paus" vänlig film så när vägen började svänga och åksjukan
sätta sig in så kunde den hamna på "fortsättning följer" listan. Så jag har
alltså inte sett slutet än men kan ändå säga att den är sevärd.
Just precis nyss =P åkte jag förbi ett par enorma paraboler mitt i skogen.
(var ju tvungen att titta noga på dem innan jag kunde skriva =))
Träden var som tandpetare jämnfört med de där. Otroligt fashinerande.
Tänk vad forskningen har tillgång till...
Nu är det mindre än 10 minuter tills vi är framme så jag ska förbereda mig
på att få gå på toa. Det kommer inte sitta fel kan ni tro.
Nu svänger vi av stora vägen och jag ska kolla vart vi ska så jag ev kan
hitta ut från stället igen. Hihi.
God natt på er


23:18 2009-07-06

___________________________________________________________________________________________________


Hejsan!
Nu sitter jag på "min" säng i en liten stuga på västkusten. Riktigt mysigt här.
Vi har fiskat, utan större framgång och varigt ner till Grebbesta. Mycket fint ställe.
I Grebbesta var vi in på helsobutiken och handlade bröd på burk, enligt Totte. De ni =)
Vi åt även en glass var i hamnen och hade det bra.
Har kollat på Morden i midsommer nyss och ätit spagetti och köttfärssås. MUMS!
Nu sitter dom ute och skjuter kolsyrepistol så jag ska ut och babbla lite med dem.
(självklart försöka spöa dem oxå =))

Kram på

ps: Vi halade föresten upp ca 6st krabbor som vi käkat nu på kvällskvisten. MumS!


23:00 2009-07-07
_________________________________________________________________________________

God morgon!

Solen skiner och himlen är blå. Jag ska ta en dusch och klä mig i linne och badkläder.
Sen blir det lite frukost och om jag gissar rätt ska vi åka båt sen. Blåser mer idag är
jag rädd, men det ska nog gå bra. Har ont  nacken efter gårdagens studsmattehoppanden.
Så går det när man blir gammal, orolig och stel. Jag föredrar att hoppa på benen hädanefter
iallafall. Kul det med =P
Nej nu ska jag plocka ihop mina kläder och schampo så jag är klar att duscha när Kalle är
klar och kommer instormandes. Hihi.

kramar


10:37 2009-07-08

_________________________________________________________________________________


Dethär blogganet kan inte vara min grej. Som nu har jag inte skrivit på länge igen. Det
är inte så att jag inte har tid, för det har jag. (har haft denna vecka iallafall)
jag kommer bara inte gång med skrivandet.

nåja, idag har vi vart i en vikingaby och sedan på havetshus. roligt båda två kan jag lova.
sov som en stock hela vägen hem efteråt. Älsk och Totte har grejat med krabnäten som dom
ska iväg och lägga ut snart. Jag var iväg med en grabb och hans tjej och hämtade en broder i
skaran som överaskning åt modern. Det var ett litet äventyr isig då stationen inte alls
låg centralt. Men efter vägbeskrivning så hittade vi rätt.
Ikväll ska vi grilla i grårusket, är det tänkt. Ska bli gott gott.
Dagen har istort vart grå och regn till och från. Mysigt med lite utflykt.
Känner faktiskt en viss hemlängtan. Men men snart är denna "kortsemester" slut och då
jag snart tillbaka så njuta det sista är vad jag ska göra. Nu ska jag glo tv tänkte jag.


Kramar


19:38 2009-07-09
__________________________________________________________________________________________


Påväg hemmåt nu då.Först tog jag mig friheten att ta sovmorgon till nästan 12. Jätte
mumsigt ska ni veta. Var endå inget jag ville göra uppe och sömn är bra ibland.
Åkte vid 5 tiden efter att ha bokserat upp båten med vinshen och
snöret till bilen. Mycket intressant litet äventyr. Brända lammeller och mycket blöta
kläder. För inte ska solen skina när man ska hem inte. Nej, nej för då vill inte jag åka
hem iallfall =)
Sen var de packning och städning. Vi fick med oss Totte hem oxå kan ni tro. Med en Morgan
och några öl. Haha, han kissade minst en minut när vi väl hade stannat. Fixat skjuss till
och från Jenny nu så nu är jag lugn...
Har börjat spela "kungen" på datorn. Längesedan jag la kort sådär.
Mycket bus i bilen. Tyvärr poppade jag och Totte så mycket att vi väkte Älsk. Flå´t.
Och jag bestämde att "titta på mig..." som Totte gör så himla snyggt med min och allt
behöver hamna i det framtida filmregistret jag ska skaffa. Tillsammans med det underbara
"är det du eller jag som är kapten på den här båten" mellan älsk och Lasse i varsin
polokanot. Detta är två svårfångade snuttar. Men halt klart värda att kämpa för =)
Men nu är det inte långt kvar hem. Ska spela mer kort ...

21:45 2009-07-10


Ps: Snart är jag hemma *lycklig*

___________________________________________________________________________________________


Morgon?

".. du å jag å tystnaden, om å om å om igen.. "

Den här hittar jag helt enkelt inte på youtube... Antingen finns den inte där eller så heter den nått som jag inte kan tänka mig överhuvetaget.. =P



#suck#

Aja, nu ska jag smälla i mig lite yoghurt och sen ska jag göra några ärenden och sen tvätta och packa. KUL!!! =)

Kram

Det bästa med kanotpolo

¤ Man kan spela när det regna, blåser eller när solen skiner. allt på en gång med om så är fallet. Frågan är bara hur hård träning du vill ha och hur många andra som kommer =)

¤Att det har blivit rätt stort och så många olika människor har komit igång

¤ Att även den colaste kan känna sig liten och tvärt om med för den delen

¤ För mig är det helt klar ett plus att min Jenny är där. Det är inte mycket som slår det =P

¤ Man blir blöt över hela kroppen varesig man vill eller inte

¤ Man får grymt snygg bondbränna eftersom man måste ha tshirt

¤ Teckniken är ett roligt redskap som kan göra den minsta till en raket och den största grotesk

¤ Man kan absolut få ut all ilska.... (om man behöver)

Minnen



Det var roliga minnen här. Ialla fall sista veckan. Du och jag finaStina. =)
Sola och äta mackor. Kuligt. Nej, åter till skrivandet.

She wants it..

God kväll!
Underbar dag idag. Lite lite kallt för min smak men det är ju aldrig lagom så, jag är nöjd att slippa långkallsångerna =)
Det var träning på morgonkvisten. Eller ja, vid 11 tiden. Bamse och pappa kom ner med Bröchan oxå. Busig liten rackare det där. Bra med lite fart. (hunden alltså)
Sen smällde jag i mig en halv kebabpizza och därefter pillade vi med bilen. Gjorde den klar för de västkustenfärder den ska göra på de 4 veckor som är framför oss. Dammsög den med en skarvsladd ut genom balkongen på 3våningen. Vi är fiffiga jag och älsk. Måste sätt rätt eget ut. ;)
Lyssnade just på "give me five.." eller som man oxå kan kalla den pokerface. Haha... Kan inte låta bli att tycka låten är extra bra när jag tänker på ett barn fullt med tolkningar och bus. Dom hör det dom hör och det är det bästa som finns. Ibland önskar jag att man kunde slå om så man såg och hörde allt ur barns perspektiv.

Just nu står en tacopaj med sting i min ugn och gonar till sig. Älsk är och hyr film och jag bara älskar att sitta här och blogga lite medans han är på äventyr. I fönstret bakom mig frodas mina smultron och på diskbänken är det en stor röra. Datorn, den lilla fina, står på mitt lite röriga köksbord och jag bara andas in semester och ler ett stort leende.

På tven i vardagsrummet hör jag en syren tjuta och äntligen ser det ut som att solen ute kommer titta fram lite innan det korta mörkret lägger sig över Köping. Stan jag aldrig skulle flytta till...

Nej nu kommer menyn serveras. Tacopaj med en klick "dippmix" paprika och chili. Till det ett glas annanas drink för min del. Kommer komma ut en bild på det goda får jag hoppas :D

Nu ska jag dra mig tillbaka och börja skriva packningslistor så jag inte glömmer något viktigt som en tub till dykningen eller en bikini till stranden.
Hoppas jag kommer skriva lite mer snart igen...
Kramisar

Ännu en dag

God morgon alla nyvakna och glada!
Här sitter jag med en sovande älsk liggandes i sängen och en galen hamster i buren bredvid. Skönt att vara hemma... skönt att ha en hel semester med älsk. Skönt att slippa vara från honom på nästan en månad.
Jag blir glad varja gång jag tänker på det. Glad gladare, glradast.. =)

Jag hade en jätteotäck dröm nu på morgonkvisten. Jag var instängd i ett hus med jättemånga andra. Jag planerade att fly men jag väntade på Älsk. Hon som ägde hela stället hade koll hela tiden. Och så var Jojo borta. Inte okej.
Den där Jojo är en kille som jag gjorde lumpen med. En väldigt betydelsefull person.
Så både Älsk och Jojo var på vifft på nått vis och jag väntade och packade diskret ihop det jag behövde.
Så vaknade jag av en tung Rammstain låt... Perfekt!

Jag å¨kte vattenskidor igår. Och kom faktiskt upp en gång. Tro det eller ej men jag kunde faktisk tillochmed svänga. En stor och bred sväng vill jag lova, men endå. Uv-ruggbykillarna hade en liten sammankomst där bredvid så dom åkte med. Jätteduktiga är dom. Gast dom åker en bräda som jag inte kan stava till =P
Svärfar kom ner och körde lite åt oss så älsk med fick åka. Han vara oxå jätteduktig och styrde mest helatiden.
Vi lagade föresten båtmotorn igår. Bytte tändstift och hoppas på att det var det som var fel.

Nu idag är det ända jag vet jag ska göra är att träna nu kl 11. Det ska bli kul det. Men efter igår har jag faktiskt mycket träningsvärk så vi får se hur det går idag.  Hoppas många kommer och att det blir fint väder. Ser ut att finnas en chans att det sista slår in iallafall :)

Men nu ska jag går och göra lite frukost!
Kram på er saknade och er andra

Hjälp!!!!

Jag har blivit som älsk....

Jag åkte ner till Malmön, mums vad skönt med sol. Lägger mig där och börjar steka mig.
Jätte jätte skönt. Men efter max en kvart storknar jag och vill inte alls vara kvar. Kan vara för att jag inte ville bada och därför aldrig vart riktigt avsvalkad, men jag brukar ju pressa på bra.

När jag kommer hem berättar jag för älsk och han blir jätteglad för då har jag blivit mer som han.
Ska man skratta eller gråta? =P

Ikväll ska vi grilla trotts att dety antagligen kommer åska och regn. Men inget tar kol på oss inte. ska bli riktigt skönt illafall.

Idag börjar semestern på riktigt =)

Solning


En liten glimt

Åska stod det på vädret idag. Jag diskar och donar jag...
Men nu äntligen tittar solen fram och jag tar mina saker ner till malmön ...JIPPI!!!!!!

Trippel dejt

Ja, bruden kan dejta än. Fast samtalen snurrade runt polo och jag redan kände mina två kavaljeer =P

Vi var nere på greken och käkade. Lite lite mat för det priset, men läget är ju perfekt. Nu är Jenny här hos mig och älsk. Kuligt värre. Vi lyssnar på "Luleå"låten och pratar skit.

Men nu ska jag vara social tills svärfar kommer över en sväng.

Imorgon är sista dagen innan semester. LOVELY!!!!

Semester, here I come!!!!!!!!!

RSS 2.0