....

solen går upp, det är måndag. Sakta men säkert tittar den fram på den redan blåa himlen och lovar att iallfall vara lite soligt idag. Har lokaliserat att det ska vara runt -10 idag. Kanske kallaste iår, rent gradmässigt?!
Har klätt mig och har nu planer på att besöka Hemköp för att handla frukt och nån drickyoghurt. Kan inte påstå att jag är överlycklig över att "få" åka bort igen men vad gö man inte. Måndagen går rätt fort, tisdagen börjar man hitta lite rutiner, onsdagen är helvetesdagen, torsdagen gör man slut på sista energin och fredagen skuttar jag omkring och sjunger att det är freeeedag! Sån är jag, så funkar jag och om vi bara kastar onsdagen så är veckan helt okej :)
Ska hoppa på tåget om en timme. (funderar på hur jag kan vara så lugn så att jag sitter här en.. Är alltid så nervös och plockar och donar innan det bär av) Hoppa av i Enköping och sen på nästa mot Uppsala där. Ska bli kul att se en ny plats. Kul att träffa hela gänget igen med!! Träffade ju BB i lördags på bandyn, men endå..

T ligger och sover så stilla i sin säng. Känns inte helt okej att åka. Och vilken helg vi har framför oss. Ska antagligen hoppa av i V-ås för shopping. En ipod touch 34gb till mig ,Mohahah, sen en pressent till T´s mor och.. det var nått mer... hmm.. aja, vidare mot Björn där det blir Buzz och pulkamadrassåkning i "stora" Bågabacken :P Det ska bli kuligt. På lördag grattar vi T´s mor och sen är det legobygge och Sushi på kvällen (skam den som ger sig). Så är det söndag och det roliga börjar om.. :P Dålig inställning. Men helgerna går, om möjligt, ännu fortare nu..

Tack för en fin helg alla glada!!
Kramar om//Elinen


Min soliga söndag

Vaknade av att en av trollen kröp ner i sängen mellan mej och Mu. Sov vidare och slog upp ögonen lite före åtta och bestämde mig för att kackla massor med henne så hon inte fikc mer sömn. Hon kommer vara trött ikväll ;)
Igår umgicks jag fram till fyra med T, tittade på tv och tog det lugnt och sen åkte jag till Båga för att lira lite innebandy. Jag älskar det! Jag saknar det och jag behöver det. Längesedan jag hade så kul. Enda tjejen (såklart) men va sjutton, jag börjar vänja mig är jag rädd. Mer innebandy.. Snälla jag vill spela meeeeeer!!!!! Men omöjligt det är.. och jag vet om det.. Jag har långt kvar tills jag är en bra spelare. Men jag tror att jag stressar andra rätt okej, om inte annat bara genom att vara på och tjej. Konstig känsla när det för en gång kan vara en fördel. Endel killar blir lugnare, tar det lite försiktigare och andra får för sig att jag inte får vara nära och kutar bort med bollen. Jag klagar inte. Det stressar och jag tycker det är kul. Måste bli lite kvickare i fötterna..
Aja, nog om bandyn. Jag åkte hem, klev in på Biggan, svettig och med musik dunkandes i öronen. Handlade allt jag hittade intressant (som ni förstår vart det inte gratis) och sen åkte jag vidare för att beställa sushi. Han var jätte stressad i kassan och han undrade om jag kunde vänta en timme. Japp sa jag och drog hem till Mu för duschen. Efter en timme drog jag iväg och då, till min förtvivlan, hade hom stängt. MEN DÅ!!!!! Jag vart tung i bröstet. Jag som hade längtat. Vi som hade längtat och planerat och sett fram emot att äta oss Köpings egna sushi. Hopplös återvände jag till Mu och vi insåg att alternativet som fanns kvar var kebab. Tråkigt...
Men vi drack vin, käkade det vi var sugna på och tittade på Dirty dancing. Ja en riktig tjejfilm. Helt underbar. Dom är så kära. Hon lär sig dansa så bra. Och dom kämpar för varandra. För kärleken...
Lätt en film som kommer ligga i min (vad jag nu bestämmer mig för att ha med till Affe) Ipad/Ipod/dator för att kunna liva upp min dag.
Har gosat lite med Mus barn nu på morgonen och nu är dom påväg på äventyr till v-ås för shopping. Jag skulle med behöva det. Väldigt mycket. Men det tar för mycket tid av min dag, så det går inte för sig.
Helgens nästa nyhet är en ny percing. Ja, det har slagit slint, jag är mycket medveten om det. Men det driver mig. Och det driver mig förbaskat bra ska ni veta. Laddar nu för en tatto till. Ska bara försöka hålla mig lite från den till nästa år. Ska försöka. Funderar på att göra vissa delar nu innan. Bla, en bläckfisk, tecknad i svartvitt och en stjärna. Antagligen på andra sidan av min kropp mot den föregående.
Nog om det!
Det är sol ute <3 Jag ska nu ta bilen 2 minuter bort (stadsbosyndrom) och kasta in lite saker i kylen hos T för att därefter byta om och ta min Tim på en prommenad. Det var länge sedan vi hade egentid han och jag. Sen är det Jenny kackel på temat och därefter mat och stök innan mitt gymmande ska dra igång, simningen och därefter vattengympa ikväll. (om mamma hör av sig) Det ska bli väldigt kul :)
En bra dag, en glad Elin!
Hoppas ni mår bra där ute!!
Styrkekramar till er//Elinen
Sommarens fråga är: Nya inlines eller nya hjul?! Vi får la se.. :)

En helg full av överaskningar

Jag sitter på landet på mammas bärbara. Jag hör T och Flixen sitta och spela bilspel, pappa duschar och jag har precis betalat räkningarna. Betalat medlemsavgift till Kanotpolon och lite julklappar. Och det viktigaste, kameran. Den är snart avbetalad och klar :)
Igår kväll hände det jag längtat efter. Jag slutade en kvart innan planerat och fick världens tokryck. Jag kände att axlarna inte var döda av kroppskydd och skridsväst så av med skiten och ropa på N. Han tittade på mig som att jag hade slagit i huvudet, hårt och log lite faderligt. (en egenskap jag tror man skaffar ihop med att ens barn växer upp) Han sa att han uppskattade min energi men frågade om jag inte kunde träna själv. Jo, visst tänkte jag och ökade i ombytnad och förberedelserna så att jag inte skulle tappa suget.
Kom in på gymmet med nypåfyllt bubbelvatten (lördagsgodis) och ställde mig på löpbandet. 3 km hade N sagt och 3km vart det. *klapp på min egen axel* Det är faktiskt rätt skönt. På nått vis avslappnande och nerkopplande. Som att man lixom är fast i det. Jag orkar mer. Ska öka mer nästa gång. Kanske springa 4. För jag känner ju att jag klarar det. Det är en fin fin känsla.

Å, pappa ställer sig och lagar spagetti och köttfärsås. Hur underbar är han inte?! :) Tror bestämt vi blir kvar på mat. T har inget att säga till om där ;)
Sen ska vi in och handla, jag ska slänga ihop en tårta och sen ska jag gå över till bror S som fyller hela 27år. "ett år närmare pension" som han själv uttryckte det. Hoppas han blir glad och äter av tårtan. Han vet f*n inte hur man äter.. Att man ska behöva mamma så många ;)

Hur mår då jag? Ja, jag mår bra tror jag. Sover inte så bra och tänker mycket. Suger åt mig av alla intryck och lyssnar på alla pirathistorier som berättas mellan grupperna om tidigare resor och annat kul dom vart med om. Det finns så mycket olika former av nötter innom försvaret så jag är chockad. Dock så är försvaret konstigt låst så det inte går att sprka folk hur som. Dumt och bra i ett. Dumt då dom anställer nya puckon och inte kan göra sig av med de gamla. Bra för att annars skulle man åka såfort man hade en åsikt. För åsikter är farliga saker inom FM. Men, nog om det. Det finns bra människor med och det är dom vi ska ta hand om och vårda. Varandra. Dom vi tycker om <3
Jag har träningsvärk och är glad. Nu är jag hemma. Man uppskattar allt hemma så mycket mer. Men det gör ont att se saker hända och inte kunna vara med och hjälpa som man vill. Vara för långt bort redan nu. Sen blir det jätte långt...
Fick ett paniksamtal igår "Jag har glömt att berätta.." men lilla gumman. Vi har ju inte pratat. Hur ska du då kunnat berätta. Söta människor. Snälla människor.
Men nu ska jag inte sitta här och spilla tid. Jag ska spilla tid framför tvspelet som min bror spelar. Nått bilspel. Jag ska nu spöa skiten ur honom (läs: han ur mig) Hihihi..

Hoppas ni alla får en underbar helg!!
Jag saknar er mer än ni anar..
//Elinen






Pang pang!

Hej!! :D
Men vad är det som hänt här? Mitt i veckan? Hur kommer detta sig? Är detta något som kommer fortsätta? Vad vet jag. Det är rätt mycket. Det är rätt tungt. Jag prioriterar mycket träning så att jag kan ta min helt lediga lördag utan att behöva lyfta ett finger. Och ibland så vet ingen vart det finns datorer vi får använda heller. Så det är lite hipp som happ här. Noll i planeringspris till de styrande :P
Ja, vårat tidrapporteringsprogram ligger nere ett tag nu snart när som så jag har setat och krävt lite pengar aldeles nyss ;) Nu har jag precis lyckats hacka mig in på Blogg.se sidan för att kunna logga in. Vi har inte världens bästa internet i FMdatorer. Men varför klaga. Jag kom ju in efter att gått in på huvudsidan ca 20 gånger...
Mohahahaaa!!
Idag är min enda korta dag denna vecka. Det är hårda puckar, fast det säkert kan vara 10 gånger värre så är det ett j*vla snurrande när man inte fått lite tjat på grunderna igen innan detta drog igång. Vi skjuter lite. Vi leker lite laser. Vi leker lite mörker. Jag dör... men vad gör det. Grabbarna älskar allt som har med laser att göra :P Dom kan får leka åt mig med. I dont need it..
Idag har jag lyckats pajja min tumme lite lyckat lagom. Det är svårt att skjuta på "fel sida". Och för mig som aldrig gjort det resulterade det i total förvirring, en och annan svordom och en mycket arg Elin som ärligt inte brydde sig ett skit. Fram tills jag kom på att jag inte vill vara en farlig stridskamrat och kämpade vidare. Jag vill itne vara ivägen. Jag vill inte ta extra plats. Så det är bara att lära sig så gott det går och smälta in i mängden så gott jag kan.
Imorgon har vi hela hela dagen ute i kylan. Jag fryser sönder efter 1 timme och sen är jag kall och nerkyld resten av tiden man är ute. Tills skor och allt dumt åker av inne. Det är tur jag inte blir sjuk..
Påtal om sjuk. Idag satt ett av de högre uppsatta i gruppen och hulkade. Inte en eller två gånger. Tror han svalde skiten. Såg helt förstörd ut och jag var helt säker på att han skulle bli tillbakaskickad. Men hux flux var han igång igen, åt mat och var med i leken. Konstigt. För övrigt har vi haft 2 sjukfall i korren redan. Jag bara väntar på att det ska smälla till.. Men jag säger som Mu: Man blir väl iallafall smal av det (egentillägg: en vecka max)
Jag suger övrig tid in alla info om min framtid från min chef, jag bara kan. Jag vet inte alltid om jag vill veta det han berättar. Eller om jag ska berätta allt som jag nu vet. Endel saker skadar mer än lugnar. Men å andra sidan så är han ärligheten själv. En ärlig och rak karl som "bara skulle saknas av damråttorna" som han själv skulle uttryckt det. Saknar andra delen av gänget som är i Skövde. Vi har fått några nya grabbar på rummet som har liv i luckan och är uppe rätt sent. Skönt. Känner lite Lumpenkänsla. Jag går i säng och sover medans aktiviteten i rummet fortsätter. Jag trivs i den stunden. För övrigt är det kallt på rummet, täcket är tyvärr inte av dun och om jag tog med mitt skulle det inte gå att bädda. Sover med raggsockor och mössa. Det är fina saker det :)
Nästa vecka ska jag till uppsala på teoretisk utbildning. Det ska bli kul att se ännu ett nytt ställe. Hoppas på träning, teori och god mat då :P
I helgen är det räkningsbetalning och fika på landet, gratta Staffan, ta det lugnt, mysa  och se film. Äta sushi från Köpings nya Sushi häng hos Madde och se film med henne lördag kväll. (som vi har laddat för sushiiiiiiii) Sen är det löpning, simning/vattenfys och vattengympa (med mor) på söndag. Behöver jag berätta att min träningsvärk på måndagen kommer sitta fin fint?! ;)


Men nu orkar jag inte mer. Ska kasta in mig i duschen och sen krypa ner med en extra filt och läsa, ringa lite och bara försöka njuta av kvällen. I morgon och torsdag ska jag vara glad om jag är i säng innan 10.
Snart är det helg!!
kramar om//Elinen

Helgens helg :D

¤ Åkte ut på landet
¤ Fick god mat
¤ Tittade på Döskallegänget
¤ Tog sovmorgon till hela 09.02 ;)
¤ Städade och plockade fint på mitt rum (tog 5 timmar)
¤ Kollade på kanotpoloturneringen och pratade med alla saknade
¤ Hade filmkväll
¤ Gick på Kanotpoloträningen och pratade skit
¤ Blev bjuden på hemmagjord hamburgare och pommes
¤ Sprang nästan 3 km på gymmet på 18 minuter (varav 5 minuters gång i början)
¤ Hade sim och styrke. Bra träning!
¤ Bjöd T på pasta med svampsås
¤ Hunnit blogg ner endel

Nästa vecka ser ut att vara sådär dumt full igen men får se till att prioritera!
Staffan fyller, betala räkningar, vilodag, träningar och vattengympa med mor på söndagen. Har säkert glömt massor :P

Hoppas ni får en bra vecka!
Nu ska jag göra något annat en stund..
//Elinen


"Löpning, prio ett. Övrig träning? Jodå, som godis efteråt.. "

... och historien fortsätter här med vecka 2 i militärkläder!

Denna vecka vart garanterat ett litet bakslag i början då jag lämnade och förträngde "gör allt i rätt ordning.." Nejdå, Elin har inte hämtat ut tågbiljetterna. Och nej, kassa Köpings tågstation kan inte skriva ut biljetter. Nej nej.. Exakt det jag ville höra en timme innan tåget gick?! Nej! Men men, jag hade faktiskt tänkt ut det då jag hade vart vaken i flera timmar innan tåget gick. Har lite svårt att sova på måndagar.. nervös. Har inte kommit in i gängorna än. Så T fick iallafall köra mig till Arboga där jag fick ut mina biljetter och därifrån bar det av med tåget mot Skövde. Där gick luften ur mig och jag somnade.. såklart!!! Riktigt skönt. Jag och mina två muskitörer hoppade av tåget och.. vart f*n ska vi nu? :P Haha, ja det fanns en massa grönklädda att fråga så det var snabbt löst. Men inte något militäriskt med högt staket och taggtråd sålångt ögat såg. Men vi vart guidade och så kom vi till frågan om vart vi skulle. Till det högra regementet eller det vänstra. För inte var det så att det bara var ett alternativ, som på andra ställen. Nej nej..  :) Men efter en massa förvirring och några fina ord över att vi inte hade tagit de andras telefonnummer så löste sig det mesta och pang så satt vi i en lektionssal och redde ut vad vi hade framför oss kommande vecka. Det var truckteori och körning hela veckan. Prov och uppkörning. Veckan rullade igång och äntligen var vi en samlad skara, alla 9. 3 nya ansikten hade tittat in bland annat våran chef. En mycket spännande man med mycket erfarenhet och många åsikter. Oxå en stor gnutta humor och attitityd. Garanterat efter mina förväntningar och mina förhoppningar är fortfarande höga, men numera med god utsikt. Denna vecka var garanterat mindre spännande. Men mycket roligare. Kallt var det fortfarande men det var teori, massa plugg på kvällarna för jag är så himla kass på sånt här. Och jätte nervös blir jag eftersom jag är säker på att jag ska kugga. Jag klarade provet. Jag klarade körningen galant. Och jag överlevde tanken på att befälet framhävde mig flera gånger i en grupp med bara killar. Jag tyckte det var jobbigt. Jag sticker ut så lite jag bara kan. På torsdagen tog Nicke mig i kragen så jag han med ett fyspass med 1 km gång och 2 km löpning. Löpningen under 14 minuter, vilket gav mig väldigt mycket ideer. Och efter det gymma, där jag dödade rygg och mage. Det gav mig en underbar träningsvärk och en spark i röven. För jag kan springa. Jag orkar springa. Och jag kommer fortsätta springa. Det kändes skönt och jag åkte hem med en känsla av att jag kan!
Jag vet att ni har sagt det (iallafall ni som tror på mig) till mig flera gånger. Men jag har faktiskt ärligt talat inte trott er... Nu ser jag det själv. Och jag dör inte av 2 km. Nästa vecka väntar lite press med 3. Men innan veckan är slut kan jag nog det med ;)

Kramar om//Elinen


Överlevnads rapport

Hej alla!
Ja, jag lever faktisk.. Och jag mår rätt bra med!! (Rätt bara för att det är helvetes j*vla måndag. Jag hade glömt att man kan hata måndagar såhär mycket...) Jag har sovmorgon, men kan inte sova.. Kan inte slappna av riktitgt :/ Sitter och äter leverpastejsmacka och försöker varva ner. Snart packa det sista och sen iväg till stationn för att se om de skriver ut biljetter där, eller om jag måste ringa och omboka och åka från Arboga. Vi får se..
Jag lever iallafall och sålänge jag slipper måndagar mår jag bra med!
Ska försöka boka in så jag kan skriva mer.. Det börjar bli mycket att berätta här nu :P
Men nu vet ni att jag lever. Kan med förtälja att jag har ett helt skåp med skit i K-ängen och nu är det Skövde som ska få sig en omgång. Ska även denna vecka få träffa min gruppchef för första gången där jag har otroligt höga förväntningar.. :)
Kram på er alla!!
Må era liv rulla vidare :)
//Elinen

"Den lätta vägen är aldrig den rätta vägen"

Nu har det gått 2 veckor och jag är garanterat både med och insnöad i det som komma skall. Det är en spännande resa jag givit mig in i och jag kan lova att jag funderar både 1 och 2 gånger per dag vad det här egentligen är, av många anledningar. Vi är en grupp på 9 tappra som jag är en pusselbit i. Det är 2 i gruppen som har erfarenhet och sen mina 2 grabbar som vart ner förra året en kortare period. Jag är yngst (vilken chokc va?!) och sen är det 30 och uppåt enda upp till 60 plus. Det är ett härligt följe som jag garanterat kommer lära mig både det ena och det andra av.

Första veckan då! Jo, det var inryck. Mtrl upp över öronen och min armbåge gjorde sig lyckligt påmind när väskvis med saker drogs över bänkarna. Efter sådär en 4 väskor skulle detta släpas till rummet och in med de mesta i skåpet för att sedan leta upp vapen och in med de i kassun. Och så var grunderna klara för att få rullning på detta grönklädda åbäke. Jag kan aldrig påstå att jag är ett fan av de stela, kalla och stilrena grabbkläderna. Ingen häck ska man ha, inga lår och sitter inte kläderna slim så håller de inte värme. Alltså är mitt bagybekväma tema mycket hotat. Jag luskade snabbt fram ett förslag på gramtidens försvarskläder. One piece! Det enda som behövs modifieras i denna underbara konstrukton (underbart ful med för, och på, båda könen) är matrialet och så någon forma av stretch i grenen så dom inte spricker vid övningar. I övrigt ger jag denna konstruktion allt förtroende och håller tummarna på att högkvarteret gillar min idé ;)
Men åter till inrycksveckan; det verkar vara överlevnad före enlighet så efter mycket kläder så är Elin igång och driver sig själv in i det sista i dessa underbara kreationer. Vi har gas och brandprov vilket är både enkelt och roligt i min mening. Kallt såklart då vintern inte behagat komma som den ska och minusgrader och isbitar blåser i de kalla vindarna istället för att bara vara vitt och minusgrader. Aja, jag slapp tårgas i ögonen och jag släckte både gubben och diselbadet.
Vi hade även två dagar skjutning. Första dagen var, likt den andr,a aningen stressat och ostrukturerat. Det fanns ingen som helst (jag är ledsen att behöva skriva det men..) säkerhet. Försvaret är i mina ögon känt för det eviga och återigen eviga tracklandet. Steg för steg. Gång på gång. Timme efter timme. Men detta inte bara förvånade mig. Jag funderade dagen igenom på om jag bara var helt dum i huvudet. Om det var så att jag som gjorde värnplikten för ca 5 år sen skulle komma ihåg hur Akn funkar som flytande vatten fortfarande. Visst, det sitter inte långt inne. Det som så mycket annat är som att cykla. Men inte ens en spark i rätt riktning fick vi. Inte ens.. Nej, jag vågar inte ens skriva det. DET VAR KASST UPPLÄGG HELT ENKELT! (Jag är inte ensam i min förrvirrade åsikt) Så jag är besviken. Jag gillar ju att panga. Inte bara gillar... det bor en liten skjutgalning inom mig ;)
Vi hade en hel dag sjukvård med. Mer sånt. Meeeer!! Utbildning på de närmsta artiklar vi kommer ha till hands och på "strypsnaran" vi kommer ha i fickorna. Ja, det var bra saker vi fick öva på och se och höra om. Sen var det olika stationer med händelser som hänt. Jag gillar det. Det är spännande och bara man ser de viktigaste och börjar med det viktigaste så är det bara att ploga igenom och hålla ögonen öppna. Min grupp fick bra feedback.
Så var det datasäkerhet. Internetsäkerhet. Jag och mitt bloggande är en stor risk!! Nee.. inte jag inte. Jag har börjat tänka fram ett system som kommer göra mitt bloggande till nått som inte kommer hota någon form av säkerhet. Och jag är en kass "checka in" facebookare så jag ser mig som helt tät ;)
Gymmet då?! Jo, det var ett helt okej gym. Det är ju bara jag med mina tix som har endel att jobba på. Jag blir ju tokig på att jag inte kan visa mig bland massor med folk på ett fullt gym. Grabbarna står och spänner sig framför spegeln och ser ut att veta exakt vad dom gör. Själv känner jag mig som en vattenmelon som bara ser ut att göra fel och efter att istort sätt bara tittat in i rummet är mitt själförtroende i botten. Men, jag tog mig i kragen och cyklade en bit och sen sprang jag lite efter det. Gjorde endel step up och sit ups och så fick jag BB att hålla mittsarna åt mig en stund. Jag var så glad över att min armbåge klarade av det hela.
Vi hade även ett fystest som innehöll multitestet och därefter bip testet (som är istället för 2 km då det var glashalt och livsfarligt att försöka) Multitestet gick bra. Jag vart faktiskt väldigt nöjd. Dock faller jag mycket på att jag inte har armstyrka i världsklass. Men klarade minimumgränsen och det är ju helt okej då vi inte ens behöver göra testet. Men, jag vill göra det igen!! Känner att jag måste göra det igen. Löpandet då? Nej. där behöver jag få endel insikt i att jag inte är helt världelös. Jag har ingen som helst vilja eller motivation till skiten. Jag kan diska, damsuga och tvätta en hel vecka, bara jag slipper den där kvarten av tråkigt lullande. (men inställningen ändras, läs vidare och se..)
Så var den veckan över. Jag var glad över att jag överlevt och åkte av någon konstig anledning till jobbet och pratade runt med alla saknade. Förstår inte att jag kan sakna em så mycket på så kort tid. Betyder mer för mig än vad dom tror... Så jag störde arbetet med min närvaro och lämnade över Snabbfots mössa som jag tracklat på ett tag nu. Tror hon gillade den ;) Så åkte jag med Mu hem. Trött och glad. Åkte hem till min familj på landet där jag spenderade kvällen med vin och god mat.. Så var veckan över. Vila väntade mig lördagen och på söndagen var det sim och styrke. En ny vecka tog fart :)

Vemodigt och konstigt

Jag vet inte om jag är glad, ledsen eller bara väldigt orolig för vad som komma ska och vad jag ska få vara med om. Men det är spännande det här. Lika väl som det känns vemodigt..
Att göra nått annat än sitt dagliga arbete en tid är många svenssons dröm. Men när jag väl står här på kanten till mitt äventyr känner jag ändå rädsla. Eftersom jag lämnar så mycket hemma, har en massa att förlora. Dock lika mycket att vinna på det. Och mer!!
Så, min morgon. Klockan ringar kl 7,00 för att tvättmaskinen ska igång. Och bredvid ligger en liten L tvärs över hela sängen. Hejja honom :) Går upp, rafsar ihop tvätt och lilla Lo vaknar och kryper ner vid proppellern i stora sängen. Tvätt i maskinen och 2 bollar i sängen. Perfekt morgon!!
Inte nog med det. Vi tittar på Prinsessan och grodan :) Eller jag duschar och donar, medans dom tittar :P Mu kommer hem från jobbet och vi tittar klart på filmen. Nu ska jag upp på vinden och hämta ett bälte. Får se vad dagen mer bjuder på.
Dejten med Snabbfot blev inställd p.g.a mindre trevliga sjukdommar i familjen. Stackar. Hoppas dom blir bra snart så får vi se om imorgon blir bättre :) Så idag är slööööööööööööööööööööööööööö.. Det känns kanonbra!!
Kraaaaaam
Ps: Nu vart det direkt pannkakor, på en TORSDAG:D ds.

Believe in me..

..och helt plötsligt rasar min värld samman när jag ser allt allt ALLT jag vill hinna på en vecka. Tur i oturen att jag är hemma endel helger framöver iallafall..
Prio på jobbet nu, stackarn får som bäst komma i morgon och få allt över sig! Grattis R..
Men, jag då..? Vart tog min egentid och mina förberedelser för mig själv vägen? Och varför vart jag såhär nu igen.. Trött och bitter.. *suck*

Jag blir så skallebang på mig själv..

Kramar om//Elinen

Ps: Besikta bilen nu snart (HELVETE VAD SNART...) och sen hem till pappa såklart på hans dag. Kanske borde stanna där och varva ner..
"vem vet? Inte du.. vem vet?..inte jag.."


3 januari- Träningsdag 2

Min älskade pappa fyller år idag!! Grattis till honom :) Ska snart ringa och sjunga en trudelutt för honom och hoppas att han inte redan är ute i ruskvädret och donar, som han brukar.
Ikväll blir det mys ute på landet med mat och familjen. Jag älskar landet, mina föräldrars gård. Det är det enda stället jag kan slappna av på, helt själv, just nu. Där är det trygt, fast min familj är som den är och har sina upp och ner-dagar, precis som alla andra familjer har.. (dock har ingen en sån familj som jag)

Idag var träningsdag 2. Jag har kass röst och en ny form av hosta. Min hosta vill helt enkelt inte ge sig :/ Men det stoppar inte mig. Så länge jag kan träna, inte har feber och inte massa annat skit som stoppar min dag så kör jag på. Idag var det gym på jobbet kl 06,00. Jag älskar det!! Kan inte rå för att min musik på högsta möjliga volym och ett gym helt för mig själv är bland det underbaraste och mest befriande jag upplever just nu. Att få fula mig med vikter och med övningar utan att någon ser mig, det är kanon! Jag tvivlar dock på att det finns kvar när jag kommer hem igen... vilket är väldigt tråkigt. Men.. det finns andra saker som är bra med så det löser sig.

Idag känner jag lite mer lättnad över hela det här med Affe. Det känns som att det inte kommer vara mördargrepp och utkastningar direkt. Det känns bättre. Just för idag iallafall.. Men sover som ett arsle och indag vaknade jag nog inte helt förens just på jobbet när gymmandet drog igång. Läskigt, jag körde ändå hit innan..

Bilister är hemska människor. Egoistiska spån som man behöver vara dum mot för att dom ska vara vakna på morgonen. Jag tala om helljus. För att en förare ska förstå att dom bländar så måste man blända dem. Så inte ta bort extraljusen förens den andra gör det. Istället för att vara snäll och ta bort dom direkt, innan man bländar behöver dom lixom väckas. Och dom där IDIOTERNA som bländar upp innan dom ens åkt förbi då?! Jag blir blind!!!!!!! Arg med för den delen. Vill kunna göra som på film en riktigt bra handbromsvändning och dra på helljusen i arslet på dem. Mina helljus är bra på sånt... Helst skulle jag vilja stoppa dem och skrika dem i ansiktet! Enkelt och kort och gott..
Ja, jag är en bitch idag med. Riktigt lättretlig. Men det går rätt bra. Sålänge alla är normala och jag får vara glad. Och det finns inga hattifnattar här idag någonstans vad jag sett, så denna dag kommer nog gå bra den med..

Funderar fortfarande på vilken dator jag skall investera i. Det står vad jag vet mellan en ASUS och en MAC! Har inte hunnit kolla upp ordentlig runt någon av dem en, men en dag snart behövs det göras. Jag behöver mig en liten burk att släpa med mig högt och lågt :)

Nu mera jobb.. Inte mycket kvar alls nu. Och papper kastas och saker kommer på plats. Snart vinkar jag hejdå åt denna plats som alla lixom hjälper till att göra så mycket sämre en den kan vara..

Kramar om//Elinen


.. nu snart..

Tro inte att det inte känns, för det gör det. Tro inte att jag blint bara tänker åka utan att fälla en tår. Det kommer aldrig hända..
Jag kommer sakna er alla här hemma, på sätt och vis. Alla har ni en plats i mitt hjärta, där jag värmer och värnar om de bästa av era sidor. De sidorna som gör att ni är så speciella för mig.
Jag är dålig på att höra av mig till er alla.. det kan jag inte komma undan med även om jag skulle vilja. Men jag hoppas ändå att ni inte tycker jag är dum. Se på er själva, har ni tid?
Jag vill hinna med alla, vilket slutar med att det inte blir någon eller något gjort..

Jag är nervös som sjutton. Sover dåligt och är väldigt trött och lättretlig. Tänk om det här skiter sig första veckan.. jag kommer gå i tusen bitar. Jag vill ju åka. Har ställt mig in på detta jätte länge och verkligen förberätt mig och min omgivning från första stund på det som komma skall.
Och som sagt kommer jag att sakna, otroligt mycket. Men det är oxå rätt bra att komma bort, få mer skinn på näsan och tillbaka jävlaranammat jag tappade där någonstans mellan fråna A och fråga B.. Hitta mer av mig själv och utbilda mig på många fler fronter än va "leka"-lumpen gav mig.
Jag är taggad och nervös...
Och armen, inte är den bra än. Bättre.. men inte bra. Har till-och-med ont när jag tar mina "vifta-på-händerna"-promenader. Så vart ska detta leda? Kommer det att stoppa mig.. Avlider av att fläta en fläta men kan jobba rätt bra med den i övrigt nu. Eh, bara jag inte behöver röra mig själv så verkar det funka.

I morse var jag topp of the topp bitch! Så himla grinig och stubinen max en millimeter från explotion hela tiden. Tandborsten, kläderna, nyckeln, den inte fungerande lampan, REGN!!!, halkan och vattnet som forsade in i skona när jag gick årets första morgonpromenad. Ungefär där någon gång smälte jag.. lugnade ner mig samtidigt som pulsen gick upp och musiken poppade på i öronen. Hittade mig själv, kände mig hemma där jag i ensamhet matade på med steg i olika längd och fantiserade om den kommande träningsvärken och hur skönt det skulle bli med en varm dusch på jobbet sen. Prövade några box å kick svingar men det gjorde mest bara ont..
Skön prommenad. Bra start..

Afghanistan.. Japp, det är mitt mål med 2012! Att komma iväg på ett av mitt livs största äventyr. Jag vill iväg och jag kommer komma hem med nya ärr, vänner och kort i shortärmen. Jag är på sätt och vis nöjd över att mina drömmar om hus, hund och barn inte slog in när jag ville. Iallafall när det blev som det blev med precis allt jag rörde vid. Å andra sidan hade jag aldrig lämnat allt det för det här. ALDRIG! Jag anser mig inte vara egoistisk.. I en del delar av mig själv, kanske. Men en sak vet jag och det är att mina drömmar ska aldrig bli tillintet gjorda av att en ny människa kommer in i mitt liv. Jag vet vad jag vill och om det så bara ska vara drömmar resten av mitt liv så är det mina drömmar som ingen kan säga att det inte går eller att jag inte får. För jag styr över mitt liv, fast det inte alltid känns så..
Just nu håller jag på att lära mig vara 2 igen. Kanske inte så superhelhjärtat då jag kommer försvinna och sakna det nå grymt redan som det är. Men jag övar, och jag vet att endel människors åsikter bör man lyssna mer på en andra. Jag har varnt mig med att stå ut med mig själv nu och det är dax att släppa in andra nu..

Nästa vecka, den 9 januari 2012, kommer min utbildning i K-ängen med BB och Niklas sätta igång. Det ska bli kul. Det är då, och förhoppningsvis 3 och en halv månad framåt, som det gäller att visa allt och ta in desto mer. Det är då det gäller så att säga. Det är då det visar sig om Elin är av Affe mtrl eller ej..

Nervositet, vilja och så mycket kärlek. Allt i ett gör en sån som mig utmattad!

Kramar om//Elinen

Ps: God fortsättning på det nya året :) ds.

RSS 2.0