Hamster



Superkul reklam tycker jag =)
Trevlig kväll på er!
Jag ska på bio och mysa med min älsk^^

Kramis

Fredagen i Naturen och busets tecken



Vi bestämde oss på fredagsmorgonen för att leka med G och lillprinsen. Vi bestämde oxå att vi skulle åka ut till mina föräldrar på deras gård och titta på djuren. Tyvärr jobbade pappa tidigare idag så han var inte hemma men broder J var hemma och visade oss runt lite grann. Vi hälsade på hönsen och Katten guidade runt oss på gården han med. Lillebror som han heter kråmade sig och lillprinsen tyckte nog han var lite väl på, men endå snäll. Sen gick vi till fåren, som fick lite mat, och klappade på dem. Vi hittade även fars gamla volvo som står uppstäld i hagen. Mycet intressanta saker förstår ni. Därefte kollade vi in traktorerna som var minst lika roliga de.

Vi avslutade rndturen med en matburk till lillprinsen och en fika för oss andra. Hälsade på hundarna, men dom var nog lite för höga och stirriga för honom. Men endå intressanta.
Sen tackade vi för oss och for hemmåt. Det var pizza till lunch och glass till efterätt. Sen packade vi ihop badkläderna och for till Arboga badhus med en nybakad tigerkaka i väskan. Vi åkte rutchekana ett X antal gånger, lika kul alla gånger. Vi bubblade och skrattade. Jättekul hade vi värkligen. Så runt 7tiden bar det av hemmåt. Lillprinsen var trött men vi höll igång honom bra hela vägen hem.

Hemma gjorde jag tacos såklart. Riktigt mumsigt. Sen var vi rätt döda båda två men för mycket popcorna smälde jag ändå i mig och höll på att spricka innan jag somnade.


I morse vaknade jag av att Älsk fick sms. Det var Herr L som undrade om han skulle med och jaga. Så klart var ju det jättekul och dom bar iväg. Klockan var bara 8 så själv lade jag mig framför nya fina tven och kollade på filmen som vi hyrde igår men inte orkade se. The preposal hette den och jag som gillar komedier gillade värkligen den här.
Sen satte jag igång med tvätt och småplock här och där. Packar även iorning lite inför Egypten. Bara 13 dagar kvar nu och bara det gör att man vill hoppa sig trött och skrika sig hes. Men inte nu, för nu ska jag hänga tvätt och kasta in lite mer ^^ JIPPI!!!

Kramis

Långehelgen har börjat

Så otroligt skönt med helg. Och lång blir den oxå (iallafall timmmässigt) men man hinner väl inte allt endå =P
Igår tränade jag simmning. Lärde mig nästan crawla och övade på att simma "delfinsim". Ska crawla oftare. Riktigt jobbigt för andningen och det gillade jag. Men jag hade väldigt dålig kondis på den pungten så träning blir bra. Men jag gillar fortfarande inte att hoppa i det iskalla vattnet. inte heller att jag blir anfådd och trött men det tar mycket längre tid för mig  att bli varm...

Igår tog vi första "magsjuke"medicinen förberedande för Egypten. Smakade helt okej tycker jag men älsk gillade det inte alls.
Nu på morgonen gjorde jag svampmackor till Älsk innan han for iväg till tandläkeren. Hoppas dom är snälla mot honom... Jag tittar på ett djurpolisprogramm på Animal planet. Otroliga skador på djuren och inget gör nått. Helgalet!
Nu ska jag städa hos Loppan, kanske får nått kort på henne med =)

Sen ska vi hitta på nått med svågern och lillprinsen. Ska bli riktigt kul!

Kram på er och trevlig helg

Bokat och klart *Överlycklig*

Kan bli lite knapert denna månad men det är ju helt klart värt det. Jag åker till solen en vecka och det är ju helt underbart.
Men innan det så behöver jag ett nytt pass. HAHAHA!! Så typiskt att jag inte har skaffat det tidigare. Men det ska tydligen gå rätt fort så det är bara att hålla tummarna.

Loppan kutar runt som sjutton i buren och har vart i min hand en stund idag. Hon är super söt.
F´låt att vi lämnar henne såhär tidigt. Men hon kanske med behöver lite semester. Hihi!!

Men nu vet jag inte vad jag ska göra rikigt men inte sitta här iallafall =)
Kramar om

Egypten??

Var och kollade på huset idag. Det var okej. Men inte nått som jag ger mer än utgångspriset för. Det var fint och mysigt men mycket slarv/oklart och ger intrycket av att pengarna sinat lite. Men skönt med en vång, på gott och ont natuligtvis. Aja, nog om huset...

Älsk har tittat ut en "allting ingår"-resa i EGYPTEN!! Så imorgon kommer den svåra biten då jag ska fråga min chef om jag får åka utomlands en vecka om några veckor...
Jag vill och hoppas att jag får men jag tror inte på det själv ens... Men jag vill, vill, VILL!!!!! Hoppas hoppas att det finns möjlighet. jag tänkte motivera det hela med att jag faktiskt kommer jobba hel julen nästan (bara 2 dagar ledigt) så jag behöver lite semester i mörkret.
Tror inte det kommer funka. *suck*

Men tänk vilken motivationshöjjare både på jobbet och på träningen...



Ni skulle inte förstå lyckan om detta vart värklighet. Anledningen till att det är så brottom är att snart blir det kallt i Egypten (eller nej, men kallare) och vi vill ju åka när det är varmt såklart. Därför är det lite brottom dårå ^^

Aja, nu ska jag sova på saken.

Dröm sött och tillbaka till fängelsefortet i morgon.... -.-

Trött, igen

Skulle vilja sova lite nu. Men jag lagar mat, diskar, har diskmaskinen igång och sitter här lite istället. Konstigt. Men vi har herr L på besök här så det är fullt drag framför tven och Street fighter. Dom turas om rätt bra att döda varandra, inom den mån det går.

Det står lassange på matschemat för kvällen. Lassange och dippsås. MUMS =)
Detta är helt klart fördelen med att laga maten; Man får precis det man är sugen på!!

Här kommer några gamla bilder jag vill bjuda på.


Ibland så har jag sånna här gulliga meddelanden på frukostbordet ^^


Jag vill att det ska blir snö. Ljusare ute och mer att göra. Plus att det inte blir så j*vla mycket kladd, när snön ligger kvar vill säga..


Någon som sätt divan till höger förut?


Och så den sista bilden, den är på min vän den lilla bävern i Filipstad.

Trevlig kväll på er


Och vem glömde???

Vem är det som tjatat hela veckan på alla att " på söndag blir det vintertid!"? -Jo, jag!
Vem är det som senast i fredags sa till sin sambo; Komihåg att det är annan tid på söndag?- Jo, jag!
Och vem var det som pinade sig upp fast hon inte ville och kom ner till träningen en timme för tidigt idag?
-JO, JAG!!!!!!!
Men det var nog lite tur med eftersom att jag han bli på bra humör innan träningen då.
Nu sitter jag, nöjd efter träningen, och käkar potatisgratäng från i fredags. GOTT! Om ett tag ska vi åka på husvisning och det ska bli riktigt skojj.
Men först ska jag starta en diskmaskin, bestämma vad jag ska laga för smarrig kvällsmat och sen mysa lite vid tven (hoppas jag)
Under övrig kan jag tillägga att min kropp värker. Fattar inte varför men den spökar helt klart för mig. Sen så sover loppan hela förmiddagarna: JAG VILL OXÅ VARA HAMSTER!

Nej, nu ska jag uträtta det åvanstående så dagen rullar på.
För.......snart är det ju måndag igen... -.-

//Elin



Lite lik mig, förutom att jag sover men endå slutar likadant som i låten..
Sen bjuder vi på låten som kommer efter. Den kommer leva länge..... ^^

00:00

Det är natt. Jag sitter och fryser lite smått i min och Älsks lägenhet. Hur varmt kan det var? 17 grader? Nej, inte så kallt. Inte längre. Jag har ju haft både ugnen och spisen på, så det borde väl vara en 20 grader iallafall. (J*vla KBAB) Jag trivs här. Men sakerna i lägenheten kryper närmre och närmre vilket gör att jag har ett visst obehag. Vi kastar påse efter påse, köper påse efter påse och endå; ingen skillnad. Förvaring, vinden, förådet, inget hjälper. Men endå, här är mitt hem och jag vill ha det så. 
Iallafall tills vi hittar det där huset som jag vill ha. Gärna det VI vill ha. Aldra hälst VI!

Jag har sätt "nio portar" (fast på engelska) ned Jonny Depp. Vilken karl... Han har den där lilla charmen som gör att man inte ser om han är rädd eller bara tänker. Skulle aldrig kunna tänka mig en sån man och jag. Men han är lite spännande i sina filmer med sin mörka ögon och sepeciella karaktärer. Och det där rufsvänliga hårtet är inte helt fel. Men det ser en gnutta flottigt ut för det skarpa ögat. (tror nästan tven vart för bra =P) 

Har käkat tzatsiki nyss. Jättestark och jättegod. Älsk lagade bjudmaten igår och idag fick jag bjuda han. Det var fläskfilé och klyftpotatis med tzatsiki(såklart). Gott gottt gott.. aja, ni fattar.
Sen har jag mulat popcorn och kollat på filmer på tven. Men nu börjar det vara sådär, för sent, igen så det är dax att packa ihop sig i sängen.



Snart blir det ljust igen. Eller hur?!

God natt på er

Välkommen hit, Loppan!!



Här har ni en bild på våran lilla dvärghamster Loppan!
Välkommen till vårt vrickade hem, fullt med kärlek och bus.
Hoppas att hon kommer trivas och att hon snart är van med oss så vi kan se på tv och släppa ut henne i "bollen".

Snart är det jul föresten. Någon som köpt nån julklapp än??

Vi har vart ner på kläd och grejbytardagen på folketshus här i köping. Massor med grejjor. Dit ska jag med en hög pengar när jag har fått mig en knodd för sjutton va saker det fanns. Mycket bra och lovande såg det ut. Dock inte för min ekonomi =P

Nu ser det ut som det blir en sväng till Vågsjön. Ska bli kul. Så nu är det bara att skynda iväg och byta om så Älsk"supersnabb" inte får för sig att vara klar före. För då har jag inte en chans. ^^

Kram på er och fortsatt trevlig helg

Mange såklart



Grimt skön låt. Gillar den mycket. Stina Storfot och jag hörde denna påvägen hem från berget. Vi har haft en bra vecka, men nu ska det bli skönt att komma tillbaka till fortet. Ellerhur?!^^
Föresten var det hon som hjälpte mig fatta det här med att lägga in youtubeklippet på bloggen med. Betalningen kommer med tiden min vän =)

Kommer mer info en annan dag.

Kramar om

"Letar ivrigt efter Stinor i alla garderober =P"



Helgmatbilder





Vi hade en bra helg jag och min kärlek...
Här är söndagsmaten; Svampmackor och paprikor med köttfärs och pommes.
Gott och jag efter redan 3 timmars sömn var trött vi 10 och gick till sängs. Jätte skönt!

Vrickad dag

Vaknade av att jag trodde magen skulle sprängas. Var som tur bara jättekissnödig så det var lättfixat.
Cyklade till gubben där fina Stin plockade upp mig. Hon var glad att det inte regnade i lilla Köping. Sen for vi i vetskapen om att hon bara hade en cigg med sig. (hihihi) jag snodde Ks plats. INTE poppis alls. Jag fick helt klart mördarblicken! Mötte Madde padde och hejjade på alla andra glada och trötta. Sen tog vi den obesiktade bilen mot Nora.
Ni hör ju hur det börjar

Kom till Berget efter att slingrat runt på de hala vägarna. Dock hade vi flyt, eller Stina, för bussarna flyttade sig och sölkorvarna svängde. Skönt. Vi körde på med jobbet när vi kom. Dagen lixom gled på enda tills senare på dagen.

Jag kände mig värdelös, nerverderad och sparkad på.
Jag tycker om att vara flexibel och ta till mig nya ideer och se det ur andras synvinklar. Först tyckte jag att det var okej att byta tecknik av packningen eftersom det vart rätt stökigt. Jag gillade det, men stökigt. Så okej tänkte jag, bytte stil med lite hjälp och fortsatte sen. Men när jag låg där som en hund på rygg för att visa vem som bestämde så börjar det delas ut sparkar oxå. Jag blev så j*vla ledsen och bitter. Hur kan man göra så?
Så det var fel och dumt och jag hade inte skött mig. Så tog jag det.
Jobbigt när man ena stunden kan ha så trevligt och prata och ha kul och sen som att vända på en hand så är det överklassen man talar med. Fy f*n!!!
Så jag var pajj. Och inte nog med det så blir vi tre instängda i berget. Alltså kolsvart och går inte att komma ut. HELVETE!! Jag är mörkrädd. Tacka chefen för att vi kom ut tillslut...
Åkte hem och pratade hela vägen.  Fick kexchoklad av fina Stina. Det var gott och välbehövt.

Cyklade hem och fick ur mig endel. Älsk var glad och vi åkte och köpte ett torrdräcktsett för 4000kr. Underbart. Passade fin fint och jag är jätteglad. Men dom är Älsks tills jag kan betala av det. Men endå, snart är det i plurret igen.



Sen vart det hem till svärfar en sväng. Visade det bra kapet, svängde förbi huset vi ska kolla på nästa måndag. Träffade Fred med hunden nere vid bilen (HEJ HEJ!) och hyresgäsföreningen på vägen till lägenheten. Han var jättetrevlig och sen gjorde jag pyttipanna med rödbetor. JÄTTE GOTT!! Så kom totten förbi och så var det full fart. Sen har jag setat här och grejjat runt.
Skön kväll helt klart.

Nu är det sängen som gäller.
Kramar om//Elin


Morgon funderingar: Otrohet/Nykärlek på jobbet

God marogon på er
Jag som inte har vart i branchen så länge när det gäller att jobba (har ju precis fått mitt första fasta någonsin) har mötts av ett fenomen som jag trodde hände de som var singlar i Amerikanska filmer. Man hittar kärlek på jobbet. Eller flörtar på jobbet. Eller hittar en ny på jobbet.
Jag kan inte sätta fingret på att det jag och M pratade om i fredags (tror bara han är trevlig) är ett sånt fenomen, men jag vet att det finns på andra arbetsplatser med. Den värkligheten jag krockade med när jag hört mig runt är så man kan slå bakåt volter.
Jag kan inte förstå mig på den personen som går hemmifrån ett belånat hus med 2 barn och man för att kliva in på sin arbetsplats och ha en "nykär" relation där. Jag kan se vissa saker "kloka(om det nu finns några).
Men att kunna gå hem och allt är som vanligt, det finns inte på mitt jordklot. Självklart borde den uttjatade långa relationen man haft sen innan sakta rasa sönder fast man låssas som ingenting. Självklart är den relation som inte innehåller ekonomi tänkande, tjafs, trötta kvällar och uppoch ner gångar den som man längtar efter. Det borde ju bli som när man var liten och inte behövde bry sig. Som en flört i skolan. Sånt har jag ju vart med om. Men vad jag vet flörtade jag bara med en åt gången...

Aja, ni förstår min poäng med detta och jag ville igentligen bara skriva att om jag nu ska behöva hitta nån ny, som jag absolut inte vill trotts uppoch ner (för det finns ju överallt), så har jag en så öppen relation med min Älsk att jag skulle berätta det vid första aningen. Jag respekterar honom och tycker om honom och skulle ALDRIG villja bli behandlad på annat vis själv. Därför är öppenhet och mycket prat den bästa medicinen mot lögner och annat skit som bara blir jobbigt och mörkt. (älsk som lärt mig =))

Nu ska jag snart ut på tropp med mina bröder och far. Tror jag har smält det här jag behövde skriva nu... Känns bra att ha det på "papper" nån stans. Hihi


Griiiiiiiiim ^^



Nej Älsk tror inte det är tur medans jag fortfarande tvekar. Första skotten var det ca 5 cm mellan och de andra två vart såhär grimma. Jag är rätt duktig om jag får säga det själv =)
Sen att det är en bit ifrån där jag sikta... det kan vi diskutera en annan gång ..Hahahaha..
(Skulle ha träffat cirkeln till vänster på pappret)


Regeringen (älsks)säger

1. Den första jullåter spelar jag just nu. "Mer jul" med Adlophsson och Falk
Skäms på mig...

2. Hur f*n kan man vara så korkad att man spar småhandling till en fredag efter kl4?

3. BLINKERS KÖPINGSBOR! RESPEKTERA VARANDRA I TRAFIKEN KÖPINGSBOR!!
Inte en stålt en denna gång

4. Första gången någonsin vart jag besviken över att Älsk var hemma tidigt. Men han vart glad när dom ringde ut honom i skogen igen och det vart jag med =P

5. Min comviq telefon är med i leken igen efter att haft ett uppehåll på någon dag. Tele2 skickade snabbt ut ett nytt åt mig. Tack för det! Dock behöver mitt nya iqsvar en STOR redigering.. ^^
Hade ett meddelande när jag fick igång den igen. Stina och jag som precis har lyssnat på vad jag säger. Vi asgarvar... Illa!!

6. Nu ska här lagas mat och plockas ordning lite...


Världsbäst kort på mig

Ja detta är nog det bästa kort som tagits på mig. Iallafall ett av dem =P



Har kollat va vi skulle ha för hamster om vi köpte en ny. Det känns bra att gå vidare. Snart...
Sen har vi tittat lite på ett hus. KUL!

Det får vara allt för idag
Kram kram

Hurtig

Nej, nu är det snart dax att börja fylla i piggelino.. Jag är så j*vla hurtig nuförtiden "haha"..
Vi har precis vart och gått Ullvibackar runt och det var grymt skönt. Fick ont i knät dock och det runt om vart kallt men vad sjutton, måste ju börja träna upp det om det ska bli bra.

Fick sova en timme innan medans älsk gjorde ungspankaka. JÄTTEGOD! Han borde laga sånn mat oftare. Men nu har han duschat klart och jag behöver sova så jag orkar upp till jobbet i morgon. Ska tillägga att Älsk inte tyckt jag pratat för mycket idag så det var nog tur Stinan kom tillbaka till mig så jag fick babbla av mig =)

Grattis



Här kommer en bild på lillprinsen!
Grattis igen =)
Här sitter han och har precis fått sitt paket av oss när vi kom in. Direkt ner på golvet och börja grejja med snöret. Men efter en stund var människorna roligare och paketet hamnade med de andra i vardagsrummet..

Så har det vart helg

Fredagens avslutades tidigt. Redan halv två fick vi masa oss upp för att börja byta om och göra oss i ordning. Stressade och glada kom vi in på bowlingen där jag gjorde riktigt bra ifrån, iallafall första serien. Sen kan jag väl inte påstå att jag kunde... =P
Kom iväg till Brorsan och syrran tidigt och satte oss i baren. Mysigt ställe även såhär tidigt på kvällen.
Vi åt drack och hade det riktigt trevligt. Vi sjöng "ja må hon leva.." för Tessan och åt vår hamburgare/oxfilé. Lyssnade på Jonas när han hittade på massa tok och skrattade så jag hade ont i kinderna länge.
Tyvärr följde en tung huvudvärk mig till och från hela kvällen. Men jag hade kul och madde och jag dansade och skrattade tills jag kramat om alla och gick hem..

Lördagen var en slappis dag. Sov till en tolv. Lillbror ringde och ville träffa mig en sväng. Jag poppade lite popcorn åt honom. Han vart glad men tyckte dom smakade konstigt. Jag ÄLSKAR dom. Min nya ostsmakande popcorn. =) Vi, eller det var nog Älsk, bytte mina baklyktor på bilen. Tack tack till honom!! Sen åkte vi till Gillet och åt filé frossa. Det var super duper jätte gott!!!!!!!!
Inte så billigt däremot, men helt klart värt det =)
Avslutade kvällen med en film, mina jättegoda popcorn, APELSINJUICE, älsk och Viktor som är hemma från Karlsborg en hel vecka nu. KUL! Aen var det den fortfarande lika sjöna sängen som gälde. Underbar...

Söndag: Träning. Det var kul. Vi var 11 stycken där och vi spelade mäst match. I like. Sen bar det av mot chinaresturangen på stan med några grabbar. Jag tog naturligtvis kyckling i jordnötssås. Det är bara såå gott. Sen bar det av hem för att slå in lillprinsens paket ch göra ett kort. Tänk att han blir 2år idag. Stora killen nu ju. Åt gott fikabröd och tårta där. Tog en hel massa kort. Stackarn... Sen så lekte Älsk och lillprinen endel och därefter kom svärföräldrana med hem för att se nya tven. Jag gjorde "snabblassange" och poppade popcorn. Gott!
Nu tittar vi på Superman. Gilla den filmen mycket.
Så jag har haft en lyxig helg i världsklass. Flera sånna åt Elin, tack =)

Men nu ska jag kolla klart och sen sova riktigt gott.

God natt på er//Elin

Dagen efter en ledsen dag

Vaknade helt förstörd i hela kroppen. JIPPI!
Klockan var 04,42 och jag skulle upp om 2 minuter. Glöm att jag går upp ni tänkte jag och somnade om lagom till klockan började ringa. Jag blir sååå glad........
Går upp och gör min morgongröt i micron medans jag klär mig. Skriker nästan rakt ut när brevbäraren tjongar in tidningen allt vad han har genom brevinkastet. Ni ska veta hur nära jag var att springa ut i topp och trosor och strypa f*nskapet. Älsk sover sött i våran säng han. Lite avis är man allt. Kastar i min fiberhavregrynsgröten och kutar ner, lite lagom sen som vanligt, till bilen.
Sen hoppar jag över i Stinas bil och sen är vi påväg.

Trött, fnittrig och busig dag på jobbet. Fick göra irriterande skitjobb men endå skönt att vara i berget ett tag. Fick veta att vi får åka dit nästa vecka med. Jag och Stina <3 ^^
Banankontakt du vet =P

Åkte hemåt efter en vrickad dag och lämnade kvar lite skit till dom som kommer i morgon. För i morgon är vi i Arboga (Bomba, bomba ^^) och grejjar till ca 2. Därefter är det BOWLING och Brorsan och Syrran. Men eftersom jag och Stinan antagligen är rätt döda efter att gått upp tidigt och vart i berget kommer vi nog hem vimliga tidiga. Och då menar jag inte vimliga som av alkohol. Vi är vuxna människor och kan konsten att vara vingliga av trötthet.

I morgon hämtar jag upp M 20 över och får sen plocka upp Stina och C på min parkering igen. Ska bli kul och se hur babbliga dom är sådär halv 7 på morgonen. Hihi...

Idag har det vart Mollybegravning. Hon fick en fin plats uppe vid Vågsjön. Hon fick med sitt hus, mat, godis, spån och hö. Så fint så... Saknar henne! Kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Vi hälsade på pappa och mina bröder på hemvägen. Man fick gå in finingången nuförtiden =P
Kul att dom håller på och grejjar.

Vi skulle ha gott och tränat nu men jag är seg och Älsk låg och vilade. Han var helt pajj i morse så han behöver nog sova nu när han ska upp tidigare i morgobitti. När jag får sova en timme längre ska han upp en timme tidigare. Så det blir en rätt konstig "sovmorgon" för mig... hm..



Nu ska jag med sova lite... Tidigt och bra. Bara packa först.

God natt med er..


Ps: Tur att min lilla Molly inte är mörkrädd. Gos på hon

Sov så gott lilla gumman



Orden är slut. Bara tårar kvar. Vi älskar dig vår lilla vän. Fast du inte längre är här..

Kalle har gått och tränat. Han sätt att tänka på nått annat en stund. Han ville inte lämna mig själv, men han är så nära den här gången när jag är ledsen så det är ju bara att gå dit. Älskar han.

Saknar Molly...

Ska lägga mig nu och se om jag kan tänkas somna.

God natt min lilla håriga vän

/Hon som sniffar på dig fast du inte vill....

.....

Trött, nöjd och stark.
Jag känner mig grymmast i världen. Men nu ska jag hoppa in i duschen efter att ha" haft min datatid" som älsk kallar den. Jag tycker inte jag har den så ofta men där har vi delade meningar kan jag lova =P
Men nu har jag nästan bytt bort hela min duschtid mot data tid så nu är det dax att sätta sprutt =)

Syns i morgon Stina!
Nu till en skön dusch, avslutande en ny mjuk underbar säng



På fredag ska pojkflickan bowla med jobbet. Det ska bli grymt kul. Avslutar på B&S med mat och dryck.
Kommer bli supertoppen ^^


Nu ska jag vara duktig oxå

Japp, påväg ner till Nautilus för att skriva in mig igen nu.
Ska bli skönt. Tror jag....
Vet iallafall att jag verkligen behöver det.

Imorgon ska jag med Stina till Berget. Det ska bli roligt.
Babbel babbel..
Var på banken idag. Gick okej.

Mycket roligare än såhär vart inte min blogg idag.

God natt



Vart tog sommaren vägen??


.....

Hm, ska det bli skönt med måndag..??
Låt mig tänka efter lite.....
NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Självklart inte.
Jag är inte sugen på att slita. Jag kunde för f*n inte ens träna hela träningen för at jag har ont i axlarna.
Fattar du. Det är ju helt sjukt. Så på måndag efter banken så är jag påväg ögonen böj till Nautilus. För jag som är bara 22 år borde inte kunna ha ont i båda axlarna och i ena knät efter bara 3 månader. Jag blir så besviken på att jag inte lagt mer tid på mig själv, utan gått hem och vart trött istället. Glad att jag inte är helt paj. Än..


puss puss

Här kommer lite bilder


Är inte det här en av de sötaste krabateter du sett??
Just nu känns det här som rätt hund för mig. Jag ska se hur stor denna kompis blir och hur den blir som person och sådär. Så jag har lite att gå på. En start lixom =)


Här kommer några kräftor från när vi var och fiska en helg. Dom var goda =)


När man åker iväg med svärföräldrarna (iallafall med mina) så kan man räkna med att grillen är med. Tycker dom är helmysiga. Här har vi lördagens solnedgång med grillen ifullgång. På den har vi fläskottletter. Bredvid (syns inte på detta kort) sitter svärfar med en kaffe och myser. På andra sidan står svärmor och bubblar.
Gillar kampinglivet. Och avgudar deras husvagn.


En kväll så gjorde jag minitacopajjer. Mycket mycket gott som tilltugg innan maten. Dock var detta bara ett exprement för huvudrätten var med tacopaj. Men nu vet jag att jag kan och att dom blir mycket goda =)

Nu räcker det med bilder en stund..

Kram på er



Suprice ^^

I fredags när jag kliver innanför våran lagom skitiga lya och känner hur jag bara ville ta fram en sopsäck, kasta allt och sen damsuga av, så sitter min Älsk och myser. Han planerar nemligen en tripp till Örebro.
Jasså, tänker jag, vad finns i Örebro som inte finns i V-ås???
Jo, NetonNet såklart.
Så vi mosar oss iväg med dykklubbens heltäckta släpkärra för att besöka NetonNet. Men vi missade av farten och hamnade tillslut vid IKEA istället. JIPPI!!!!!
Nya sängar stod på inköpslistan. Jag tog den mjukaste dom hade och Älsk införskaffade den hårdaste. (låter ju som att vårat förhållande kommer gå käpprätt...) Men vi kom överens om en bäddmaddras iallafall. Med hästtagel =)

På med grejerna på kärran och bara en 45 minuter till NetonNet stänger dörrarna. Vi hade ju iallafall tiden på vår sida. In där och jag blir körd på inköpsvagnen fram till hyllan med : TVAPPARATER.
Vi införskaffar en svart 47tummare. Ja, gissa om jag var glad. Och hur trött var jag inte efter en slitig vecka på jobbet?! Men glad. Vi lastar det bästa vi kan på släpet. Tv på släpet låter ju bara sååå korkat men eftersom kartongen var sisådär 1 dec för bred så fanns inte baksätet som alternativ längre.
(Jag hade nog garvat ihjäl mig på hemvägen om vi hade setat med tven i baksätet för stolarna var på max frammåt om vi ens skulle få in den =P)

Glada rullade vi med bil och släp hemmåt. hm, nått skavde.. hade jag glömt... STÄDA????
Aja, vi släpade upp allt och städade av litegrann för att sedan krypa ner i våra nya perfekta sängar och sova en sjön nattsömn.

Ja, lär då inte av detta för vi gjorde allt i precis den ordning man inte ska göra saker... Men vi hade kul och nu har vi införhandla de dyra skitsakerna som vi tyckte oss behöva och de vi ville ha av snygghetskäl.
Tven var dock i största laget för vårat lite smala tvrum. Men som älsk så: "Man får vrida lite på huvudet så ser man hela skärmen. Oj, vad hände där borta??" ^^


Här har ni en bild på tven =)


Sen så syns ju inte madrassen eller den fina hästhagelbäddmadrassen för alls ängkläder men ändock: Nytt =)

Nu ska jag laga lite korvstråganoff.. ^^

Jag har besök

Hejsan på er!
Nu har jag min Jenny här. Hon spela gittar hero framför.... haha, tänker jag inte skriva vad vi inhandlat. Inte riktigt än iallfall =)
kramar

RSS 2.0