..

Bilder och foton är minnen av ditt liv. Inte alltid glada. Inte alltid det du vill minnas. Men endå är bilder minnen av saker som har gjort att du valt att bli som du är. Pusselbitar för att lägga vägen så du nu kan stå här, vid mig.
Människor du träffar och saker du gjort med dina dagar. Tack vare det, är du här.
Skadad, kantstött och lite trasig. Men med erfarenhet av livet för att kunna fortsätta framåt på något sätt.


press

Vilja. Trygghet. Ork. Engagemang. TID!
Fokuset ligger mycket på J. Sant så sant Men vill jag spela i Arboga? Vill jag pendla? Spela och krångla med nya brudar. Satsa eller ge upp. Ha de flesta helger fram till tidigast mars uppbokade. Nykter är inte problemet..
Och om jag vill, vart vill jag vara? Vart trivs jag? 
Box å kicken då? Och yogan jag ville ge en chans? När allt var i stan kunde jag springa emellan och endå var klockan max 9 när jag kom hem. Så skönt! Och lyxen att mjuka upp musklerna efter ett pass med promenad hem. En fröjd ♡
Inte nog med det. Vara förkyld är kul har jag hört!! Nej vinna några hundratusen så livet kunde komma på fötter vore det bästa nu ;)

Ta hand om er onsdag//E


med vind/medvind?

Bilen- trasiga
Kameran- funkar inte
Kroppen- strejkar 
Jobbet- är fullt av dummisar  (inte bara dock)
Magen- hatar mig
Sömnen- är full av jobbiga drömmar

Lägenheten är ostädad. Diskberget växer.
Jag vill bara sova bort mitt liv lite.. vakna upp lite rikare, klokare och mer energi till att vara bara glada jag som inte bryr mig om allt dumt. Eller ja, försöker blunda och ducka iaf.

Det värsta idag måste ändå vart när en mindre perfekt människa klagade till en av mina vänner på att jag "inte jobbade". Enkelt översatt..

Det bästa var att jag fick tag i ett nytt 1616 batteri som skulle rädda min kamera. Tyvärr gjorde det inte det.. (stort tyvärr)
Men det kunde gått.. om jag hade haft lite tur. Eller hur?! :)

Nu äta. Svära över disken. Hoppas på att bli glad och trevlig igen. Typ snart..
Skönt att rymma i helgen med sanningen bredvid mig i mänsklig eller medvetenhetens skepnad. Hur som, snart där!
Vila och äta kräftor 👍

medeltid

Vaknade med världens huvudvärk och galet trött. Snorig som f*n.
Ingen feber, så i med en dos värktablett och iväg till jobbet. Väskan var ju packad och ikväll skulle det bli fest. Alkohol, fint väder och härliga människor. Men huvudvärken stannade och energin kom aldrig på besök. Så efter jobbet bar jag av hem. Sovit på soffan och försökte hitta energi. Nix. Dock har mitt nya batteri till kameran kommit så ska väl pröva det. Utöver det? Inget.. 
Mår som en påse skit. Haha! Karma is a bitch.

Så bara fortsätta vara tråkig då 😐
Hoppas ni får en bättre start på helgen mina vänner. Jag ska vila och samla all kraft för en toppendag i solen i morgon 👌 Inställning löser mycket har jag hört!

Ta hand om er//E


RSS 2.0