Apr. 30, 2014

Jag är heeelt 100 på att det finns en speciell människa för oss alla där ute. En man aldrig släpper. En man önskar man hade provat sina läppar mot. En som är så fin att man blir generad bara han drar blicken över en. En man synkar med. En man har otroligt bra sex med. En som läser ens tankar. En som man vet aldrig skulle såra en. En som man vet aldrig blir nått med endå..
Alla dom här har en funktion. För dom är aldrig mer än just det där.. enstaka.
Alla vet att när man träffat den där fnittrande pirrande känslan och den där som du vet du vill leva ditt liv med, som du kommer kämpa för, då förblir dom andra bara de där människorna som har en bit av ens hjärta, men alltid saknar DET.

Apr. 23, 2014

vet inte riktigt vart vardagen är påväg med mig. det enda jag vet är att jag blir så splittrad och förstörd av all pollen ljust nu. igår nös jag säkert 3timmar totalt (hej magrutor under hullet) Jag vill ju älska solen och njuta i mitt element. men ist måste jag tänka efter för att ögon, näsa, gom och allt nysande inte ska förinta mig totalt. schizofren delux!
så få den här pollenexplotionen överstökad så jag kan ha lungorna till att få lite kondis ist för pollenförvaring och syrebrist och trött av piller.

Överleva några timmar till nu! solen retas och kroppen skakar orkeslöst. bara kämpa vidare. bara kör ♡

Apr. 14, 2014

plötsligt slår det till, den där faktan du blundat för & du blir sittande & inser varför allt blivit så konstigt & att du faktiskt hade hoppats på den där vändningen ingen annan såg..

*pling plong* Det är den där tunga känslan som nu är en del av ditt liv. Mitt tips är att behandla den väl och lev ditt liv för dig. Det är det du skulle gjort hela tiden och nu har du äntligen händerna fria..

Ta hand om er ♡

det är enkelt..

ge henne inte saker, ge henne tid.
lova henne inte saker, visa henne.. ♡

Apr. 11, 2014

ingen vill någonsin helhjärtat vara ensam..




Apr. 10, 2014

allt jag skrev försvann.. kanske bra..

hur som, livet som mig är tungt som en dimma av grus.
har du en gång funnits i mitt liv har du en plats i mitt hjärta på gott och ont. jag släpper aldrig, fast du antagligen varken vet eller förtjänar kanske? ! Eller så förtjänar du mer än jag ger..

Jag önskar det vore lätt redan. att det tog den vändning jag hade hoppats tidigare i år. men inte.. Jag önskade och du blundade.
nu önskar jag dig stake och mig modet att göra nått som inte är denna vardag. du blir här med ditt fina. jag blir där jag bara kan drömma mig hem och vara mig igen.

ta hand om er ♡
kramar//E

RSS 2.0