Jun. 26, 2014

En dag kvar till ledigt. Lederna värker och huvudet är trött trött trött. Men vad gör det? Ikväll kommer M över och jag har jordgubbar i hela köket. Ska städa av och dra en sväng med dammsugaren och sen blunda lite innan kvällsmaten. Bra dag! Bra kväll! Göra en liten makeover är planen. Bara köra på medans andan finns.. om jag hittar den ;)

Tack för igår brudar! Jag är tjock i magen än. Hoppas på snart igen. Tyckte lucia var ett bra mål, även fast jag vill kramas jämt :)

Vattna
Diska
Fixa tvätten
Dammsuga
och kaaanske hinna en sväng i förrådet

Ta hand om er där ute ♡

Jun. 22, 2014

Oj.. just..
"hej bloggen! !
Idag har jag mina nu 1,5 veckors gamla/nya yoga brallor från hangmatta.se. Dom är så otroligt sköna och matchar min svarta hoddie med Dynamix loggan på ryggen. Inte nog med det så har jag piffat upp mina dödligt trötta ögon med mascara. Tänk va trött man kan bli av att kolla solresor ;) " haha ha!


Det är ett konstigt liv jag lever. som i en bubbla därifrån jag ser på era liv. men samtidigt oskyddad och känslig. jag lever istort som om jag skulle dö i morgon. som att allt och inget spelar någon roll. ni är viktigast och i det hela försöker jag prioritera mig sj och lyfta fram er alla som dom änglar ni är och era handlingar till de positiva jag behöver för att orka. men jag är inte jag.. endel orkar bry sig, andra inte. jag mörkar ingen för det. jag förstår.. faktiskt. fullt och fast!!
jag ska inte klaga, jag har ju hittat en i mitt liv som beter sig som om 'han gör allt för att göra mig lycklig'. hur bra har man det inte då? Men vågar jag faktiskt ge allt som jag är till någon? lita på en annan människa så innerligt igen.. och bli så sårbar. ge honom alla svar på enkla sätt att förgöra mig. Men man måste våga hoppa för att se hur det går. och jag hoppar (nog), men i slowmotion.
Det gäller bara att överleva nu. ta mig igenom dagen och lösa den på bästa sätt så jag orkar vakna nästa dag. tröttheten är ett faktum.
livet är en kamp och det som inte dödar, härdar ♡

Det var alldeles för längesen sist, det ska det bli ändring på (..som flickan sa!)
Kram på er//E

Jun. 18, 2014

Det är svårt att tro på något som händer i ens liv när jag inte ens litar på mitt eget omdöme längre..

Jun. 05, 2014

'snälla var försiktig, jag försöker lära mig att någon kan älska mig för att jag är jag'

Det är som en smogg. Hur långt ska jag sträcka mig och vart ska jag bygga min grund? Hur bygger man ett förtroende när allt måste tas i ord och inget verkar kunna bara klicka?

Jag är mållös, och denna gång med all rätt..
'snälla var försiktig'..

RSS 2.0