Fridens hus

Mitt rum är lila, ja, men jag trivs som sjutton. Känner mig som 15 igen... hahaha. Tragisk !! (Behöver inte blunda Stina =P)
I går så slutade vi och åkte direkt till "Livslyckan" som "hotellet" heter. Sen bar endel av gruppen upp till Sibylla och skulle käka. Så skulle vi ses på Idas brygga, supermysigt ställe, senare på kvällen. Jag kokade mina nudlar och käkade min sallad. Så himla gott och skönt att laga sin egen mat på bortaplan. Tog en dusch och sen väntade vi på Jimmy som skulle klippa sig. TRODDE VI JA! Han var hon nån han kände och babbla.. Hahaha. Efter 7 nån gång så tog vi bilen upp dit. Grisnisse skulle tydligen spela där. Namnet kom av att han inte var så fin i mun. Och inte var han det heller... Levde bra upp till sitt rykte där..=)
Där satt vi medans solen gick ner och musiken tystnade. Skön kväll. När jag efter mycket om och men åkte hemmåt kl 11 på natten så var det fortfarande 20 grader ute. Fin och varm kväll med andra ord. Somnade som en stocka och vaknade av att rören knäppte. Varför dom gör det vet jag inte men det är tydligen ett mycket vanligt fenomen på det här stället. Vakna gjorde jag iallafall. 
Dagen på jobbet var ganaska påfrästande då det börjades tala om nästa vecka, vilka som skulle behöva åka och att vi skulle hålla på såhär till slutet av oktober. Tråkigt när dom sakt att vi skulle slippa detta efter semestern.
Men även den arbetsdagen tog slut och jag och Vera åkte för att äta på Sibylla. Jag tog en korv med mos. När vi kom hem vandrade jag ner till stranden där det låg ett gäng och solade. Efter några minuter i solen gick jag efter badkläderna och klev snabbt i det superduper långgrunda svala vattnet. Det var jätteskönt och när jag kommit upp igen ringde Älsk. Han tyckte jag hade det lyxigt och det har han så rätt i. Roligt folk och semester direkt efter jobbet varje dag. Så ja, lyx helt klart. Synd bara att inte han oxå är här....
Sen gick jag upp och duscha och nu sitter vi på olika håll och gör vårt. I rummet bredvid spelas det dragspel igen och jag sitter i myskläder och mår bra.
Ikväll ska vi kolla på min medtagna film Illutionisten. Det är grymt sevärd =) 
Sen är det tänkt att jag ska sova tidigt men med detta gäng värkar det svårt.. hihi
Jag har det iallafall bra här nere fast det är tomt utan Stinan. Hon är nått extra. Men grabbarna livar upp stämningen bra dom med, eller ja nästan alla överhuve taget här gör det, så det funkar..

Nu ska jag kolla min melj och spela lite age of empires innan det blir film.

Pussis

Kommentarer
Postat av: Stina

Hade missat ditt inlägg här...men jag blir rörd och glad!!!

Förstår dina tankar om "trist" och förstår dina tankar i inlägget ovan också. Alla är olika. Alla ska dock respekteras för den de är. Så tråkigt om vi alla gillade att tjat på tex "så har det alltid varit", eller "jag, jag, jag och aldrig du" osv osv.

Alla ÄR olika. Elin är Elin och den gillar jag!

Kram! Vi ses imorgon!! Ska köra försiktigt... ;)

2009-08-09 @ 21:44:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0