När växer man upp

Tanken är att urskilja det perfekta skalet eller se den som aldrig vill blir stor.

 

Vill du bli vuxen? Och hur är man när man är vuxen?
Är det när man byter gardiner till jul? Eller när man har städdagar och tvättar varje torsdag? Eller är det när man planerar sitt liv, när man inte orkar hålla ögonen öppna efter bollibompa eller är det när man slutar dricka 2 dagars varje helg?


Och när är man tråkig? Är det när man inte vill lägga pengar på alkohol längre, när man letar hus och sparar pengar till något annat än nya kläder eller när man vill gå och sova 10 för att vara okej till jobbet dagen efter? Eller är det när man säger; Jag har inte tid! ?


Och hur är man när man låter bli att växa upp? Vaknar upp varannan lördag i en lägenhet man inte känner igen? Tar mjölk direkt ur paketet och upptäcker att den är full med klumpar? Eller när man den 10 varje måndag inser att man har slut på pengar fram till lön?


Nej jag vet inte, men jag gillar att spekulera. För vad är det som avgör vem som är den optimla fyllefjortisen fast den är 27? Eller den som "ballat ur" och blivit toffel? Det är ju inget du eller jag kan avgöra igentligen för det beror ju på vem det är som ska avgöra det hela. Alla är ju olika.. (klyschit värre)

Jag tycker man ska ta ansvar för sig själv och göra det man vill, följa sitt hjärta och må bra!


Kommentarer
Postat av: Stina

Amen To That! (Jag är säkert både tråkig, "vuxen" och allt sånt där hos andra...men jag trivs med mitt liv!! Så länge jag får leva det som jag vill!)

Kram på du!

2009-12-19 @ 18:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0