Konstig värld

Hej!!
Träningen är igång nu. Skönt! Jobbet rullar på och jag är glad att slippa vara på fortet då det ska komma en hög med bilar och grupperna har blivit nya. Bra men endå inte.... Känns lite sent på nått vis. Vi har fått rota oss för länge. Och det säger jag som vart borta minst 3 veckor från min senaste grupp.

Jag ska bara med och titta på Järfälla i helgen. Först ska vi till mormor och träffa henne. Ska bli jättroligt. Älskar att sitta och lyssna på när hon pratar och berättar saker. Fast jag hört mycket förut så gör det inget. Jag träffar henne så sällan och jag ahr ingen gnatig liten söt gumma från min släckt kvar så jag är glad över henne.
Ska försöka ta lite bra bilder på lördag med. Sen så är det fars dag på söndag. Då ska jag gratta pappa min <3

I morgon är det onsdag. Då ska mina pengar som felaktigt dragits på min lön komma. Så är det bara halva veckan kvar. Jag hoppas få ett sms om att mitt nya pass har kommit då med. Iallafall innan nåsta måndag så att jag har det till nästa fredag....
I morgon är det kanotpoloträning oxå. Ska bli jättekul faktiskt. Ska se om jag klarar lite grejjer jag inte klarat på ett tag. (utmanad)

På torsdag ska jag på Niklas Strömstedt i Enköping med mamma. Det ska bli jätterligt och jag hoppas att allt klaffar och sådär så det blir en bra kväll. Känner mig helt varm när jag tänker på att jag kommer se honom live första gången någonsin efter en hel uppväxt med hans musik...

Så är det helg snart...igen..
Mitt liv är lite förutsägbart. Skönt. Konstigt ensamt. Konstigt konstigt...

Tack älsk för ännu en bra dag med dig!!

  //Elin


Flickan och Kråkan
En låt som jag kan texten till som ingen annan vet vad det är ^^





Melissa Horn och Lars Winnerbäck
Underbar låt. Jag vill kunna sjunga som henne. Istället kan jag inte sjunga alls..
Istället tror jag mig kunna skriva sådär bra texter, om jag bara vill.






Kommentarer
Postat av: Stina

Hahaha...ja du kan låtar du!! Å sjunga med för den delen...

Ses imörrn!! On the road again...

Kram

2009-11-03 @ 21:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0