Söndag, rätt konstigt

Jag har i helgen skaffat mig en hel hög med vuxenpoäng. Känns såå himla skönt. Bloggandet drar ju tyvärr ner poängen endel (hahahahahaha) men annars så.
Känner oxå att världen är höstig, negativiteten tar över och folk skiter i saker och ting. Alla blir lixom så ego på hösten. Som att dom inte tror dom klarar sig när dom bryr sig. "Den har det bättre, klarar sig säkert" BAJS MACKA!!!
Men jag klarar mig, faktiskt, tänk inte på mig. Jag har det bättre på vissa vis än många andra. Så, lev era liv till i vår. Själv vet jag att 3 dagar innan jul vänder det och blir ljusare, iallafall vädermässigt, och jag kan hålla ut min lycka tills dess. (Bara inte F pajjar nått i morgon)

Helgen har som ni redan fattar vart bra. Mormor var på topp när vi hälsade på. Älskar att höra när hon pratar om allt som barn och barnbarn gjort. Sen avr det turnering där Köping kom 2 efter Stil... Jämn och fin match.
På hemvägen pajjade humelstas kortdragare så det var kontantinsamling. F*n vilka korkade människor som jobbade där den här kvällen. Kom hem 4 på morgonen och sen sov jag till 10. Därefter fanns inte sömnen så jag glodde på tv till 12 och sen åkte jag till Familjen på landet. Det var mysigt.. Han fick choklad och vart glad.

Nu har jag gjort "fiskpinnar, pommes och remuladsås" och sen har jag börjat packa lite. Känns fint! ^^

Nu ska jag kolla lite mer på film och sen ska jag sova ..

God natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0