Här kommer en "tjockblogg" med massa avskrivning

Hej hej!
Jag mår bra, älsk mår bra och livet rullar på.
Just nu sitter vi på pokerkväll hemma hos Gurran och det ä många här. Jag är tråkig och inte är med.. Det är JÄTTE SKÖNT!! Skönt att göra ingenting en stund. Eller snarare det som jag inte lägger ner någon tid på annars. Så nu har jag setat lääänge på fejjan och nu bloggar jag första gången på jättelänge.
Så nu kommer lite info:
Jag har blivit uttagen till utvecklingstroppen i landslaget.
Det känns kul, overkligt och tungt. Tungt eftersom att prioriteringarna inte är fasta. Jag vill grejja och lägga mycket tid på lägenheten så Älsk inte ska göra allt. Jag vill hjälpa till med det jag kan så vi kan flytta snart. Samtidigt som jag vet att halsen värker till och från och orken går helt åt på jobbet. Så jag gillar inte det här.
Jag vil träna 2 gånger om dagen minst 2 dagar i veckan. Jag vill inte inte träna, jag vill prestera och visa att dom gjort rätt som valt mig. Så från och med nu så ska jag satsa all sömn för att få till träning, minst som det vart sakt på lägret. Så får vi se vad jag gillar Essen och hur det går och sådär. Utifrån det lägger jag fortsättningen....
Mer kanotpolo: Vi var till Tammefors i Finland med klubben. Vi skulle åkt 7 spelare men 2 hoppade av av olika anledningar. Så 5 tappra åkte endå. 3 herrar och 2 damer i högsta gruppen mot landslag från b.l.a Ryssland. Det var tungt och kul i hellång bassäng. Vi förlorade hela skiten men gav absolut motståndarna en utmaning dom inte trodde dom skulle få när dom såg 2 damspelare i en mansdominerad kategori. Vi tröck in 2 kanoter i vardera kombi vi hade med oss och sov på ett supermysigt hotell. Båtresan dit var hemsk. Vi sov i D-hytt och isen rispade och knakade i sidorna. Det var inte ok och jag sova otroligt dåligt. Hem åkte vi på dagtid så då kämpade jag bara med illamåendet. Gick över förväntan.
Gurra vart årets Finlands skitgubbe!!!
Vi fick lägenhetsnycklarna lite före 1 april och just nu så målar vi skåp och garderob, drar om el och köper in saker så som Billybokhyllor och tvmöbler. Sofforna är nya och rislampor är inhandlade. Köpt en Malm sängram och idag införskaffade jag sängborden till den oxå. ÄR JÄTTENÖJD!!!
Det grejjas från halv 5 när man kommer hem tills när älsk, halv elva, inser att han ska till jobbet. Har sovit riktigt dåligt dom här två veckorna.. Maten har vart efter 9 tiden istortsätt varje dag och det känns mycket illa.
Skönt med en ny, frech och jätteljus lägenhet.
Jag är trött på alla surpellar. Bitterfittor, skvallerkärringar och gnällspikar. Så illa när man inte ser nått ljus. Man har ju iallafall varandra, eller vad säger du Stina?? Jag är otroligt glad att jag har henne på jobbet som är mitt trogna bollplank. Vart skulle världen komma utan oss? Tror vi ska ta en månads semester ihop nästa år så dom ser hur det går utan oss ^_^
Den lilla muffen Candy har flyttat till himlen nu och efter följde Albert. Det var en tung och jobbig dag på många vis. Saknar dem båda, fast Albert var "bara" en lånekompis känns det som. Gillar honom endå. Det är tomt hemma nu.
Idisen har skaffat en liten bäbis hund. Supergullig ullboll. Välkommen Ronja!!
Jag har tagit ut en flyttdag på jobbet. *stolt*
På torsdag åker vi på teambilding med jobbet. BODABORG!! Det ska bli jättekul! Sen är det middag och "dricka vin" på schemat. Sova kvar och sen APT och hemfärd. Ser fram emot det hela jätte mycket...
Idag fyller MammaMu på jobbet 30!! GRATTIS!!!!!
Tror det var allt för tillfället.
Vet att det var massa mer gånger jag velat skriva om saker men nu känns de bra för stunden.
Nu: Bad boy 2
Hoppas alla får en bra helg.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Känn inte sån press med träningen... Det är ju massor att göra när man flyttar och man prioriterar annorlunda. Du behöver din sömn om du ska vara en glad Elin :D träningen har du, du har ju fasta träningar i veckan och sen får du utöka dom när ni börja rkomma iordning. Kom ihåg att jag kan vara ditt bollplank när de handla rom träningn mer än gärna, GLÖM INTE bort det. Man behöver bollplank på fler ställen än jobbet :p Du får prata med mig jag lovar, vi kan göra nån slags träningsdeal att man hör av sig till varandra eller så om du vill utan att de blir nån prestationsångest... =) Prata mer med mig om sånt så jag vet hur du tänker, jag saknar de ibland. Och landslaget fixar du utan problem bara du inte sätter för stor press på dig själv, som du skrev vi gav de ryskalandslagsspelarna en chock ;)

2010-04-11 @ 20:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0