På banan igen nu då...?!

Vi börjar såhär: Vad i helvete gjorde jag ute igår???????????
Är jag världens socialaste? NEJ! Gillar jag att kramas med totalt främmande människor ensam en kväll? NEJ! Känner jag att jag är upplagd för "är du ensam" frågan? NEJ!
Aja, nu ha jag ju iallafall prövat medeltidsdagarna och det får ett helt okej betyg om jag bara kunde sluta vara så jävla bitter.. Vet inte om jag ska tycka synd om den stackarn som kanske bara är trevlig.. (?!)

Nåja, händelserik kväll. Lärorik helg och nu känner jag mig väldigt på banan igen. Inga störningar på dagens schema efter drickan igår. Skönt.. Ska väl glida lite på marknaden när jag orkat duscha och leta i klädhögen efter nått någolunda okej klädesplagg.
Så jävla glad att jag inte tog min vita klänning igår. Jag hade irriterat mig på den, och det är ju onödigt en så fin kväll som det var. Arboga har haft så jävla tur med vädret..

Varför minns jag inte att jag gått på marknaden på sååå många år??

Jenny min sköna är på äventyr. Hon är så kul hon. <3 hoppas du har kul!!

Så summan av kademumman är alltså att Jennys (jennybenny,bennyjenny, jennybenny, bennyjenny)"flyttat in klart"-fest var avklarad sent i lördags morse. Han se rodden, lite kanotpolo och träffat lillprinsen (å vad jag saknat) och köpa bh. (ska leta på vart jag lyckats bestämma att dom ska ligga i garderoben idag)
Sen har jag vart på världens mysigaste 25års fest hos Milla. Med kladdkakstårta, ballonger och kul folk.
Det har vart en bra helg :)

Frågan är vart det är jag vill placera mig i livet? Partyprinsessa eller mysboll? Nu har jag väl iallafall partat klart för ett tag kan jag ju tycka. Så mysboll nästa helg. Nykter kräftskiva kanske det kan tänkas bli. Har aldrig upplevt nått annat heller... (ELLER?)

Snart ska jag hem till mitt krypin och se om jag förstår mig på elektroniken och mysa ner mig i mitt eget lilla kaos. Antagligen vill jag kasta endel saker i kylen. Och loppis behöver lite goos oxå <3

Så, nu får det vara här en stund!
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0