Söndag

Nog vart det fest igår allt...
Där jag är blir det fan alltid bra fest. Jag måste ha den inverkan helt enkelt.
Eller så är det så att dom jag umgås med är bra enra..

Folk ramlade sakta men säkert in hela kvällen.
Skojjar inte om jag säger att alla mina kvadratmetrar till boyta var fulla med folk.
Jag gick mest bara runt runt runt och tittade vad folk gjorde. Det var mysigt med så mycket folk men precis som det vart ett tag nu kände jag att jag bara ville vara själv... Dock verkade människorna ha det trevligt så jag var rätt nöjd för det iallafall.
Drack inte så mycket. Tog några shots för att hålla upp med de andra. Jäger funkade fint.
Minglade runt, uppfyllde roliga önskning från gästerna som skapade allsång och poppade popcorn. Så innan elva när vi skulle gå så brakade Elin lös. Tråkigt... Satte mig ute på trappen barfota med en cider i ena handen och nyckeln in i den andra. Jenny och Madde hjälpte mig fösa boskapen ut. Vi hade sakt runt 11 och dom gjorde det helbra. Själv försökte jag bara få dom att förstå att jag behövde vara hemma, inte alls gå ut. Lönlöst vill jag påstå att det var.
Fick inte med mig några pengar ut men gott var nog det. Det hade blivit baren och shotmaraton utan probelm. Istället röjjde jag på dansgolvet mellan mina prommenader. Så om jag ska vara ärlig så gick jag nog mest runt. Spanade och hoppades. Funderade på hur folk funkar och kramades med gamla vänner jag inte träffat på evigheter. Haha, vart kramad var nog rätt böjning.
Första gången någonsin har jag känt känslan att bara vilja slå till någon. Undra hur det skulle se ut? Skulle jag dra till med en hanflata eller skulle jag satsa på att träffa med en raggarsving? Kommer in på dansgolvet efter kanske 10 rökpausen och fy f*n vilka brudar det finns allså. En liten sticka mot mig. Jag kände mig som en biff bredvid den där och endå så kaxig.. Aja, gjorde mina skuttande movs på dansgolvet som blivit lite av min signatur för kvällen och sen bar det av till kebabhuset. Så jävla fint med en kebab. Tack Jenny!!!
Hon delade min säng med mig.
Skönt att inte vara själv..
I morgon är det jobbet igen.
Undra om morgondagen blir nå annorlunda..

Som jag sa igår till min ledsna vän:
"jag tror på kärleken..."

Kommentarer
Postat av: Jenny

Känslan av att slå har heller aldrig funnits hos mig, men som du skriver igår höll det på att gå över styr. man kan spy på folk ibland, tur vi hade/har varandra <3 Det var mys att sova kvar hos dig och ett bra val av mig på grund av pepp från dig!! Vänner går före så är det!! :) Kommer å delar sängen med dig mer gånger om det behövs, ring bara ring!! Tack för en kanon kväll och för en kanon vänskap!! <3

2010-12-27 @ 00:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0