Det är fredag och jag äääälskar fredagar

Vet inte riktigt om jag borde älska denna fredag egentligen. Jag har nämlighen en hel del att göra i helgen om jag säger så... Men det är skönt att komma från jobbet. Trotts att min lilla Stina är tillbaka på banan igen och livar upp min vardag betydligt mycket mer än vad de andra drar ner den.... Gulstjärna till henne för det.

Vädret ute just nu är (trumvirvell) REGN! Kan ni tänka er kaoset vid 2 idag och vid 4 när folka ska hem. Det kommer ligga bilar överallt och massor med olyckor. Det är ju inte så att trafiken saktar ner när det är "kaos" väder. Nej, står det 110 så är det 110. Puckon!!!

Rätt nöjd över att Älsk inte åkte till Luleå på träningshelg. Jag hade nog vart super duper jätte orolig hela dagen och dom hade nog inte haft så lätt körning. Idiottrafik, "snökaos" och trötta/sovande människor i bilen.
Däremot blir helgen inte lika lättkörd när man vill synka sig. Så jag hoppas hinna med mig själv lite fast jag vill umgås med han, min familj och göra det jag ska. Vi får se hur det går...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0