Nu har det bli`tt nytt år igen

Jag gillar det här lite nostalgiska över nyårsbloggar. Vart ingen sådan för mig då jag var hos min gammla granne och Älsks jobbarkompis på nyårsfest. Det var första gången jag möttes av rollspel. Man fick varsin karaktär innan kvällen med lite info om vem man var och nära relationer till vissa och till den mördade. Själv var jag yngsta tvillingdottern till tomtefar som dagen innan julaftonen hade blivit mördad på tomtegården.
Jätteroligt var det helt klart. Jag var spänd till tusen innan jag kom dit, orolig att jag inte skulle minnas och att jag skulle göra ort mig i allmänhet. Men det var ett bra sätt att lära känna varandra och börja prata med alla, även de man inte kände. För man fick vissa frågor till de andra som var tvunget att ställas. Självklart hjälpte även den lilla mängden alkohol kroppen att lugna ner sig och spela ut lite mer i sin roll (dock var jag rätt kass endå).
Jag hade iallafall ett underbart nyår och ropade "gott nytt år" över åkrarna, mellan smällarna, till min mor och far på andra sidan med.

Året som vart har bjudit på många överaskningar.
¤Molly, min lilla vän har flygit till himlen och vi har fått två nya vänner, Loppan och Albert.
¤Jag har vart på min andra utlandssemester någonsin, denna gång bar det av till Egypten. Klart vatten och fjäskiga människor avslutades med turistdiaré och en nöjd Elin som fick komma hem,  lagom brun och utvilad.
¤Jag har blivit 1/4 båtägare. En Buster som har vart på väskusten utflykter och även i Mälaren för att fixa krossskada på svärfars ena rumpmuskel. Har givit mig möjliheten att kunna åka vattenskidor (efter X antal "vattenåkningar") och flyga runt på en ring i asgarv.
¤Min "lilla" kusin har äntligen gift sig (och fått en lillknodd) och bara helgen efter så gifter sig min "stora" kusin i hemlighet. Grattis till dem båda!!
¤ Jag började arbeta "på" FMCL i April där jag träffade min lilla Stina. Där ser det ut som att jag blir kvar där det är min första riktiga ANSTÄLLNING! Fast och nöjd =)
¤ Vi fiskade strömming i Trosa..
¤ Jag fick en egen och jättefin skrivare att skriva ut kort och annat på
¤ Jag köpte min första torrdräckt, så nu har jag ett eget kitt, som inte är mitt än, men snart...
¤

Ja det finns massor, men detta kom jag på nu iallafall.. Ska göra sånnahär jämt åren framöver och allteftersom så den blir jäääääääääätte lång =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0