Skön, mysig, men som vanligt kort helg..

I fredags gjorde vi Ser ni gubben Jenny gjorde?! ^_^

 

Jenny pressenterade sitt efterrättsköp sisåhär. Störtskön är hon :

 

 

Sen kollade vi på film men jenny fick åka tidigare för hon skulle upp tidigt och jobba. Stackars hon!!

Lördag var slö, slöare men inte slöast. Vi avslutade iallafall med att åka på isen med min bil i ett tappert försök att löra mig sladda. Det var mycket kul. mycket mycket. Gurra körde fast HAHAHAHA!! Men vi hade en hel styrka isåkare som hjälpte till... Och jag fick musik av honom.

Idag har jag tränat, haft nära drunkna känslan och sen tränat lite till. Vi var många idag. JIPPI!  Sen så var vi hos svärföräldrarna och störde lite, därefter åt vi på kina. Ska nog inte göra det på ett tag nu. Inte super duper.. ihnte gjort med kärlek. Sen så sov jag en sväng, var till svärföräldrarna en sväng och  fick mat. Spagetti och köttfärssås. och rökt strömming. Nu har jag gjort matlådor och ska fylla min mp3 med bra musik inna jag sussar.

I morgon är det jobbet igen. Inte lika tungt denna vecka.
Kram kram


Kommentarer
Postat av: Jenny

JAg ser gubben :D det var en kanon kväll, tack, fler sånna tack :) Haha du vill inte veta vad klockan var innan jag gick och la mig trots att jag åkte tidigare, inte många timmars sömn där inte :p Hann ju inte kackla klart idag... kanske ses innan träningen på onsdag och kackla, kalle jobbar ju ändå ;)

2010-01-17 @ 22:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0