Folingtorp

Jag var otroligt stressad över mitt lekansvar hela veckan. Jag skulle vara lekledare alá Folingtorp och jag kände inte alls att jag hade koll på läget...

Ville leka massor och utan gräns, men smink, ålder och intresse fick räknas in och avslutades med en mycket lugnare variant av mitt lekförråd. Synd? Kanske, men det skulle visa sig bli rätt bra, endå.

Jag snurrade runt rätt mycket den här torsdagen för att fixa med saker till festen, skjuss dit och hem, nyklar till Jennys lägenhet. Osv.

Danne körde upp mig dit lite tidigare för att jag skulle hinna blir klar innan alla var på plats. Jag plockade fram och hade mig tills alla var på plats och då var det bara att köra igång..

Först: smartis förflyttning - från en skål till en annan med hjälp av sugrör.
Nej, minnesbrist... aja, kul var det. Irländsk julafton, säckhoppning, kextugg med vissling, vattenförflyttning m.m
Avslutade med att dra ett rep genom hela lagets kläder, från arm till ben. Det bjöd på uppoffringar och man fick skåda många rumpor. Eller rättare sakt, jag som inte lekte fick se många rumpor ^^

Alla som kommenterade lekarna tycket det var kul iallafall (det var åtminstonde det dom sa) Så jag, nöjd över början på kvällen, korkade upp och åt min mat och förflyttade mig till bryggan och solen.
Vatten vart snabbt kvällens tema på det hela och här kommer några delar ur det hela som jag vill dela med mig av...:

Jag, D och MammaMu satt på bruggkanten, med fötterna i plurret och bara hade det bra. Tills, någon som jag inte minns vem, ser till att vår kant blir för tung och alla utom jag (^^) blir blöta i baken.Hahaha!

Det skulle paddlas kanot och ros eka. E klädde på sig en flytväst och skulle kliva i. Hade tyvärr inte lagt i hela kanoten i vattnet så delen han skulle kliva ner i låg på bryggan. lite vingligt vart det innan han lätt och elegant gjorde nått som liknade ett svanhopp ner i plurret. Där ligger han sen med den fina flytvästen och gräver upp den nya arbetstelefonen ur fickan. Haha, jag tog den och delade den för torkning i fönstret ;)

Mina "ovälgömda" vattenballoner hittas av 2 av gruppcheferna som kommer infilurandes för att fylla dom medans jag och brudarna dansar inne vid högtalarna. Jag hjälper till med knytningen och snodde åt mig en "mellantutte" själv. Missade visseligen startskottet men gjorde några tappra försök att träffa R. Dock fick någon annan till det bra, mitt i skallen. D gömde ballongerna och jag är inte säker, men jag tror dom ligger på gömstället än =)

Jag följde med M ut i en roddbåt 2 gånger. Första gången fick jag ro. Det vart inte en så lång sväng men jag försökte mig på att prejja kanoterna och jag bubblade med M. Andra gången rodde han och vi rodde en lång sväng. Talade om livet och mycket dragspel, faktiskt ;) Han är en ängel när det gäller den sortens musik, så länge den inte spelas i trucken.
Påvägen tillbaka så möter vi R, ensam i en kanot. Snäll som jag kände mig rodde vi nära och jag frågade om han ville ha sällskap. Istället för att svar fick jag en skopa vatten som gjorde mig bokstavligen dyngsur. Så M ror in mig och där möts jag av en halv hink vatten som inte var någon fullträff som tur var. "Nu j*vlar" vart reaktionen, av med skjortsen, i vattnet och upp på bryggan. Tar hinken med det kvarvarande vattnet och häller på C och D som var det skyldiga. Nöjd går jag upp mot väskan för att ta fram nya kläder, men möts av D som frågar om jag inte ska kasta i C när jag ändå håller på. Jag skiner upp och kutar tillbaka för att göra ett försök. Jag hade helt klart tyngden på min sida och hon gav upp på slutet. Men i for vi, båda två. Jag var ju redan genomblöt så....

Bytte om till torra kläder lagom tills grabbarna fick på sig badbrallorna och skulle in i bastun. Så det var bara att svida om igen och lägga sig en sväng i bastun. Det var trevligt! Föresten, någon som missade att jag var toppless? Jag gjorde iallafall det ;) Så jag badade och bastade lite medans den sista cidern slank ner. Efter att ha förlorat "försten i" så var det slutbadat för mig och kläderna åkte på igen.

Vid den här tiden hade högtalarna med ägare åkt hem ochfesten flyttat in p.g.a knottinvation. Jag gled mest runt och C fick låna mina mjukisbyxor som plåster på såren. Inget hon ville minnas som ett förlåt dagen efter =)
Vi förflyttade oss senare in i Ms raggarbil och det var otroligt mysig. Vill inte se mig själv som en raggarbrud, men ibland så passar det mig förbannat bra helt enkelt. Ska nog fylla hans tank en kväll och be om att få blir runtkörd ett par svängar till!
Vi åkte hem till M för att se hur han bodde i nya lägenheten. Det var stort och fint faktiskt. Mycket hemtrevligt och jättesöta katter hade han.

Klämde foten i bildörren lyckades jag med oxå. Fint blåmärke! Så for det till Donken. Chessburgare <3 Så kan det gå.... Föresten så hittade jag ju inte skon jag hade i folingtorp. Dom visade det sig att J hadde packat. Lite kul måste jag få tycka.. =)

jag har säkert missat massor, men jag får väl överleva det...
Nu ska jag lägga in lite bilder.. Fina bilder ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0