Melontjejen rapporterar

Jag hade super duper jätte kul igår. Fler sånna här kvällar vill jag ju önska, men jag hade nog inte haft så kul om jag hade en sån här helg varje helg.

Min drink bestod av Bacardi melon, fruktsoda, jordgubbar och citron. Det var gott. Riktigt gott. Jag spelade ett "student" tärningsspel istort sätt hela kvällen. Hur jag klarade det? Jo, det ska du få höra. Jag hoppade över att ta SUPERSTORA "studentklunkar" och körde mitt rejs, vilket funkade kanoners ^^
Lite popcorn hamnade i Idisens bil på ditvägen. Det kom (hux flux) ett farthinder på vägen som orsakade en snabb inbromsning som inte popcorna gillade. Så, taadaa ; popcornbil!!!!
Jag brottades lite under kvällen med. Det var kul och jag är stark. Men om jag säger såhär (för att få er att förstå hur ärlig jag är) så förlorade jag snabbt och gisvint mot Jocke i armbrytning. *suck* Aja, man kan inte vara bra på allt.... Mot Jocke lixom.. det svider lite.
Och det var helt klart super roliga Andres fel. Han tyckte det var dax och fnittriga ja kastade ut armen direkt.. hm!

Efter 35 minuters "elinkur" nu på morgonen är jag fitt att gida ner till träningen om några minuter. Jag vet inte om jag ser fram emot själva tränandet, för det borde vara förbud att träna med alkohol i kroppen, känns bara som man gör fel i träningen och har ont dagen efter.
Men jag bryr mig inte, för jag hade såå kul igår och det ska jag leva på läääänge ^^
Föresten så såg jag nästan inte så mycket av min lilla Jenn. Eller jo, vi spöa Gurra. Hihihi...

Nej, kommer jag på nått mer jag vill skriva får det vara i nästa inlägg för nu ska jag ner till träningen.

Kram på er
Och Jenny, tack tack!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0