Veckans betyg

Blandat betyg på den vecka som vart.
På sett och vis har jag gjort det som fallit mig i smaken (orken) hela veckan. Men den har vart tung och svår rodd oxå. Så det finns inget direkt klart betyg tyvärr. Har skrivit mycket och lyssnat på musik så man skulle kunna tycka att öronen mina borde falla av snart.

Idag var jag upp tidigt och tog en massa kort. Härlig dimma låg över landskapet när jag vaknade 06,27 i morse. Tog med de 4benta och gick lite och lade mig sedan igen för mer sömn..
Sen har det tvättats och lagats mat. Gjort reklam för Dynamix Köping och vart på Allsång på Himlabacken. Det var lite långdraget men endå mysigt i mitt tycke. Är lite för seg för att göra några snabba ryck, så det passade bra! Gått mycket idag vilket var skönt...

Men kommande vecka då!
Jo, det är räkbåt på schemat. De sista semesterslöarna på jobbet kommer tillbaka och det kommer dra igång mycket på min avdelning. Fullt fullt ös faktiskt. Ännu en anledning till att det är skönt att ha vart på plats hela hela sommaren.
Jag måste ta "utlandsspruta 3" för att den ska värka alla de där åren jag betalat för. Så det måste ske på onsdag. Sen är det helgen ja. Just, får ta tag i de planernan i morgon på alla plan och kanter.


Men nu lite bilder och sen duschen.. Tror jag går hemmifrån sen!
Kramar// Rultis Elin




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0