Gick till skolan med min nya ryggsäck..

..men låtsades som att det var en rymddräckt!

Det är tisdag, men i min värld måndag. Jag har haft en väldigt trevlig helg med Little big planet, julpyntande och peppar(pippar)kakshusbygge m.m. Det spelades julmusik för första gången i år. Det är känsla det! Har hämtat hem bilen från landet som numera har ett sprillans avgasasystem. Svider i plånboken kan jag lungt påstå, jag som hade värsta sparplanen denna månad. Men det sprack. Bilen funkar ju iallafall :) Har besiktning nästa vecka, på lucia, då min lilla skruttbil ska få visa vad den går för!
Gjort iordning hemma gjord skagenröra och rostade mackor. Åt så jag fick ont i magen..
Nu på morgonen har jag gymmat innan jobbet. Kändes skönt efter 3 dagar av ingenting. Dock har jag endel lock för öronen (väldigt obehaglig känsla) och snorig såklart. Inte glömma hostan.. *hopplöst*
Men nu till det mysiga. Älskar de lagoma minusgraderna och den vita ytan som täcker denna gråbruna värld vi lever i nu. Äntligen lite julstämning. Äntligen lite december.
Min lilla snabbfot är hemma och sjuk. Stackars stackars! Var hemma och bli helt frisk nu, ok?! Här rullar det på, inte lika bra, men det funkar. Så vila nu! Stora bamsegoa kramar till dig från mig!!
Jobbet går som vanligt hit och dit och upp och ner. Hellskotta vad det ska krongla och bökas hit och dit.. Det är så man vill gråta ibland. Men jag får hjälp av D, fast han inte är på plats. Konstig känsla, att han lägger tid på mig. Men å så uppskattat då han är grym på det här och jag bara helsnurrig. För vad skulle FM vara om allt var lätt och smidigt? :P
Nu mer jobb, halva dagen gjord och ikväll är det box och kick igen <3 Bara 4 träningar kvar. Kommer sakna.. Kommer att göra ont i mig att missa. Men har garanterat nått kul att komma tillbaka till, vilket är bra!!

Avslutar med denna fina låtrad:
Hur ska man möjligtvis kunna bli lycklig om fantasin inte kan få va på riktigt?!
//Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0