Musikhjälpen och en pappersfyld dag på jobbet

Musikhjalpen.se

Lyssna mina vänner, dygnet runt i 5 dagar till. Ni kan titta på det live på denna adress. Själv snodde jag högtalarna på jobbet och har detta och lyssna på. Detta hörs även live på P3.
Jag kan inte plasera bruden i programmet än dock. Tråkigt! Vem är hon? Vad vill hon mig? ;)
Lyssna, önska och njut, som jag gör :) Ska nog lägga några timmar på detta när jag kommer hem med! (Ihop med en behövlig prommenad innan Mu och barn kommer hem efter lussefiranden)
En mördarrunda är tanken.

Frisk är jag inte. Nästan alla klappar klara! Hoppas mina bröder gaddar ihop sig och löser slutspurten efter våran "lilla" shopping i söndags eftermiddag!

Å min lördag, hur bra vart den inte?! Där sitter Elin, med världens dummaste hosta och dricker ur ett vinglas (ett måste ha) så stort så en halv flaska lätt får plats utan att skimpa över. Det är ren kärlek! Och det var pyssel högt och lågt och jag bara njöt. Utmande lillebror på skateboard och snowboard på PS3t som han smidigt och snabbt plockade upp efter att världens bästa syster gav honom instruktioner på vart det låg. Hade säkert vinnit om jag inte hade flyttat ihop med vinglaset ;) (eller????)
Det kom härliga människor som jag saknat massor av olika slag och anledningar. Tack alla som gjorde min kväll! Tack för att jag bara var jag och det enda jag gjorde var en sockerbits-lykta. Tog det lugnt.. Hade det bra.. Kände värmen!

Det var den dagen. Jag har haft en underbar långhelg. Min sista 3dagars helg.
Pesto igår för att nå friskheten snabbare. Funkade sådär. Vitlök luktar jag ju iallafall :D

Nu ladda, mer jobb, lite jordgubbsmjöl och jag bara KÖÖÖÖÖÖR!!!

Kram kram KRAAAAAAMAR!!!//Elinen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0