En barfota, skrattande Elin är en lycklig, välmående Elin..

Jag vet vad jag söker. Jag söker just nu efter den där tjejen som jag var förut.
Är så less på den trötte, förvirrade gestalt som ska föreställa mig just nu..
Jag har så många som med glädje hjälper mig framåt varje dag. Och det är tack vare dom som jag faktiskt är någon just nu. Hade jag inte haft någon som dom (ta åt er. ALLA som visar sig) så hade jag nog inte vart mycket till människa just nu. Bara vart nått som ligger och inte talar, inte äter, inte vill vara med längre. Det var där jag var innan projekt "Elin most be back" kom igång.. I soffan, liggandes. Flyttade mellan sängen och soffsängen. Så var jag, inte ens intresserad av nått i matväg eller folk iallmänhet. Gav upp mig själv!
Men åter till tråden i den hela. Jag kan inte leva på andras hjälp hur länge som helst. Jag kan inte ta för givet att mina vänner alltid sitter vid min sida och lyfter upp mig. Dom gör det. Nu! För min skull. Gång på gång. Vänner jag inte trodde jag hade. Vänner som finns nära men bryr sig massor endå och vänner som jag inte sätt på år. Alla lyfter mig. Lyfter mig upp ur soffan och ut genom dörren.
Men jag måste sluta förlita mig på att så kommer vara. Det finns ingen som kommer orka med mig i evighet. Och jag VILL INTE VARA SÄHÄR! Ni kan inte förstå hur gärna jag vill vara jag. Jag vill vara Elin igen...
jag jobbar på det varje dag. Stenhårt. Så mycket jag bara orkar. Men nu har jag kommit dit där det inte känns som det går längre. Hur jag än gör så kommer jag inte ett steg framåt. Bara bakåt och jobba mig fram igen..

Så hur ska jag ta mig vidare?
Jag vet ett sätt. Ett sätt som kommer krossa mig. Men som jag tror kommer hjälpa i det stora hela.
Frågan är om jag kommer få den hjälpen, eller om det bara lät bra att erbjuda den??

Men nu efter ännu ett underbart pass så ska jag duscha och sen sova såklart :)
Jobba jobba jobba, sängen innan 11 är målet idag. Vad tror vi? Nej, inte lyckas faktiskt.. men nu ska det jobbas för att nätsan lyckas iallafall :P

Ps: Svinstian jag har till hushåll blir inte bättre. Jag MÅSTE få det bra här. Har sätt ut såhär för länge nu..


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilket är sättet? Är jag en hjälp i det så är jag på :) jag tänker ALLTID stå vid din sida vad du är tror! Ett tips för att få städat är att bjuda hem folk, för nu MÅSTE jag städa innan fredag :/ :D haha!

2011-01-24 @ 22:56:51
Postat av: Elin

Du är bäst gumman!! Ja, jag måste ju ha det städat till bakisdagen på söndag. Och om inte annat så blir det just på söndagen som det blir städat. Det vill säga; Elin klarvaken kl 8 på morgonen tar fram damsugaren och allt är tipptopp en timme senare. Dock kommer bakfyllan då krypandes :P

Sättet inkluderar tyvärr inte dig. Då hade det inte vart speciellt svårt. kram på dig Jenny

2011-01-25 @ 14:18:13
Postat av: Jenny

Det är sant, städa på du så sover jag vidare ;) hihi!! nej nu vet jag, men de ordnar sig till slut allt de här med, jag ser mer å mer av den elin du vill vara, hon kommer med värmen i tahiland tror jag ;)

2011-01-27 @ 00:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0