Fiii f*n!

Ja har största j*vla magen du kan tänka dig just nu. Rumpans utput bakåt ligger i lä vill jag lugnt påstå :P Och jag ångrar stort tanken på att jag kommer vara vacker som gravid i framtiden. Haha, hoppas denna mage inte behöver skådas igen på väldigt väldigt lång tid frammåt...

I morgon är det uppstigning 06,55. Tvätta ska jag fördriva de första lördagstimmarna med. Sen hoppas jag mig ta en fet prommenad och kanske lite sol? Baka ska jag hinna med och kl 15,00 är det isvaksbad. Det ska bli så förbannat fint det!!! Därefter är det " sista kvällen innan 30" fest hemma hos G. Det ska bli najs. Har inte bestämt än hur det blir med drickandet. Men jag tror ekonomin säger ifrån. Så jag tar mitt älskade bubbelvatten och lossas som det regnar. Ingen mer än jag behöver veta att jag är lika flumm nykter som full. Lika drogad av min trötthet som av ev alkohol. Och de som kommer på den festen kommer inte låta bli att slå klackarna i taket. Ska bli en underbart bra kväll det.
Så länge jag låter bli att dränka mig i vaken..

Å, jag behöver sova. Men icke. Idag känner jag att jag inte tränat. Dumt! Inte ens lite trött när jag sitter här. Lite seg i kroppen men det är ju bara den påträngande träningsvärken som är på mig och spökar. Skönt att känna musklerna. Idag känns det som att jag ahr vingar stora som, jag vet inte vad. Stora iallafall.. :P
Dumt av mig att ta vilodag idag när jag kommit igång så fint hela veckan.. Men men inget att göra åt nu. Hunnit med bra saker idag endå.

E är världsgo. Så glad och uppåt fast hon är så låg. Att hennes mage inte funkar som den ska av alla piller och att hon snart kanske måste panikopereras är inget hon gärna talar om. Men hon berättar och fortsätter sen med att var den busiga hon är. Under den där lilla taniga tjejen finns den som hon vill vara. Undra vem det är?
Synd att inte iallfall hon kunde ha det lite enkelt, tjejen min..

Börjar komma igång med musik igen nu.. Känns bra. Men den bestämmer helt mitt humör och det är farligt. Mycket farligt... Så egentligen orde jag sluta lyssna igen tills jag har mer koll. Men varför?
Jag mot världen!!!!!

Nu, nu måste jag blunda någon timme igen innan jag faller ihop av mig själv
//Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0