Jag kommer inte få se dig i ögonen när du säger det...

Det här är inte okej... Vart är träningsvärken? Eller? Nej, såklart har jag redan stelat till höfterna. Men det är bra. Dom ska ha sig en omgång. Precis som resten av kroppen ska ha en skopa av träning..

Idag har vart spännande. Innebandy. Jag suger rätt hårt men det kanske dom kan överleva.. mina medspelare!?! Sen kom "min" vad man nu kan kalla honom. Han håller iallafall i alla saker och trådar i mitt projekt. Och han verkade rätt nöjd över det jag hade presterat.. Det var ju skönt iallafall! Nått som ser ut att vara okej med det jag gjort. Så inte allt är kass. Förutom att jag fick leta papper i en halvtimme och pärm i kanske 2 dagar. Men jag fick hjälp, ängla, och det gick bra tillslut.

Har var bollplank idag. Känns så skönt att kunna vara den snälla lyssnande personen igen. Nog för att jag bara säger, "Mm", "Hur känns det då?", "Hur tänker du?", "Vad tror du?" och ännumera "ja", "jo", "så kanske det är".. Känns hemskt att vara nöjd över att bolla med någons olycka men såå skönt att jag kunde sitta och lyssna. Hjälpa så mycket jag kan, fast jag inte kan alls..

Nu blir det en film.. Trött som satan efter att sovit max 5 timmar 2 nätter nu..

Dagens träning: kanske sammanlagt 1 timme innebandy, en miniprommenad på kanske 5 minuter
Dagens mat: Mjölk, ett halvt glas youghurt, Kycklingsallad och keso, en halv kycklingrulle med lite currysås.
Övrigt: En pannacutta, 1 ciggarett, en godis,..
Det var nog allt!
Bättre blir det!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0