Grattis på min 24års dag!!

Ja, idag blir denna brud yttligare ett år och har nu hela 24 år på nacken av erfarenhet och välvilja. Jag har haft vänner och bekanta på fika både igår och idag och fått många gooa kramar och bus. Det är fint att fylla år. Jobbigt och pinsamt att få saker, men jätte mysigt att dom kommer förbi och att man får bjuda på fika och bara tar det lite lugnt. Hinner prata om saker som bara berör världen dagar som dessa och bara känna att man hänger. Jag tror inte jag hänger så ofta längre..
Har för övrigt en hemmagjord halv prinsestårta i kylen kvar och damsugare och kakor. Så om du som läser detta känner att du kunde ge mig en hjälpande hand så är du mer än välkommen. Min mage har ballat ur och vi får se om den är nå gladare till helgen. Nu börjar vården av den krampande lilla kulmagen :)
I morgon ska min familj och jag äta ute är det tänkt. Det ska bli väldigt mysigt i min mening och jag hoppas det blir fint väder och att jag kan vara på en lugn nivå i morgon med.
Jag har otroligt mycket att säga just nu men gör nog helt enkelt bäst i att vara tyst! Istället tackar jag alla underbara människor som grattat, kramat och gjort min dag till den så bra dag som den faktiskt vart!
Snart är det en ny dag igen och nu ska ajg ta och kura ihop mig i min säng och bara njuta av en natts sömn. Ser ut att bli rätt skapligt i morgon vilket gillas och ska utnyttjas till fullo.

Så nu, tack och god natt!!
//Elin Margareta
från detta nu; 24år


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0