Klurisar

Jag som så många andra sitter och följer vad det egentligen var som hände i Norge i fredags. Själv satt jag på min feta röv och drack vin, medans över 100 ungdomar vart ihjälskjutna för "att få fram en budskap". Han/dom fick fram det. Och han kommer att vara ruskigt känd efter det här. Han kommer ha en röst och ett ansikte ingen kommer glömma. Det finns många som uttrycker sin ilska och besvikenhet över människan och mänskligheten genom rent hat mot denna man. Jag kan förstå men endå funderar jag på om den som hatar ser hur låst och enspårig man blir?! Jag hatar honom inte. Visst skulle Timbuktus låt "resten av ditt liv" passa in på min beskrivning av honom på många punkter men endå. Varför inte se världen som den så sjuka plats den är bara. Sånt här ska inte få hända, men kommer hända gång på gång, tills något litet genibarn en dag spränger jorden... Jag tror inte att någon kommer kunna stoppa det som håller på att hända. Jag tror att vi snart inte finns kvar..
Varför inte?! Jo, allt ont alla gör mot varandra har hat i sig. Rent och klart hat. Eller vad tror du? Och så länge vi använder hatet mot varandra och i det vi gör för att röra oss framåt och känna drivet i det så kommer vi inte ur detta. Bli känd, få respekt, känna makt. Det är det alla söker..


"om en man kan visa så mycket hat, tänk då så mycket kärlek vi alla kan visa tillsammans"
(Överlevande flicka som intervjuades av CNN)


All kärlek till dom som blivit drabbade och tankar till alla de nya änglarna i himlen! Lider med de som vandrar kvar och jag hoppas såklart som alla andra att det aldrig kommer hända nått liknande igen. ..

God natt världen!
Snurra vidare nu..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0