".. för du har börjat leva efter mottot slit å släng!"



Det är en bra dag. Solen har nyss börjat titta fram och jag rotar runt och ordnar i mitt boende som så många andra dagar. Jag trivs här inne. Eller, gillar iallafall allt som finns att göra här inne. Men nu ska jag väl snart ge mig ut...fast jag egentligen inte vill. Kläder bör man ha då. Kläder som man trivs i. Lite kläder, för det är varmt, stora kläder så jag känner mig okej. Det går inte så bra att kombinera och jag gillar det inte helt.
Ska fortsätta lite mer här inne och sen är det ut i solen som gäller.

IDAG VILL JAG BO I ETT HUS PÅ LANDET, DÄR MIN GRÄSMATTA VÄNTAR PÅ MIN SOLSTOL, ELLER MITT GRÖNSAKSLAND BEHÖVER RÄNSAT. ELLER VAD SJUTTON SOM HELST, BARA JAG FICK VARA UTE OCH INGEN MER ÄN JAG BEHÖVDE SE MIG SJÄLV. Jag lääääääängtar...

Kollade upp vad jag skulle få tillbaka fråna skatten, och jag gillar´t helt klart. Kanske kan bli lite semester för mig med. Plus allt sparande jag har tänkt mig. Och så satt jag idag och kollade runt lite på boende och på framtida semestrar. Boendet söker jag nått enkelt som jag kan få fixa med i min egen takt. Jag vill göra mitt eget och visa vad jag kan gå för i "mode"världen. Jag har ju min stil och med lite mer utrymme och mer röjjande i prylarna och förrådsställa och byta runt på saker tror jag skulle passa mig bra :) Och utlandsresan då. Det ska vara varmt och jag ska ha råd att ligga i solstolen och se mig runt. Vara borta några veckor och kunna gå runt utan att alla ska vara orliga för lilla mig.

Träningen då, ja den går frammåt måste jag ju få tycka. Har vart duktig på rörelsekontot denna vecka :) Fortsätt så och allt annat kommer falla på plats efter vägen. Jag är helt säker :)

Nu vidare i donandet och sen ner och fortsätta med målandet
och tränandet på malmön!
//Elin von Fisen
Den beryktade bitterfittan
och framtida solstrålen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0