Gråter en skvätt..

.. av glädje och i ett enda skrattande tjut, såklart!

Mina jobbarkompisar gör mina arbetsdagar genomlidbara såklart. Visst kan dom göra det motsatt håll med. Men nej, idag har dom höjt mig till skyarna, fast jag känner mig rund som en boll och tung i hela korken.
Städjobbet som jag trodde skulle gå lätt och smidigt tar mycket mycket längre tid än jag trodde och individnr är skrivna fler gånger och mass mer dumt som jag måste rota i pallarna över. Satan i gatan så irriterande.

Principmannen har idag instruerat mig och Mu in i en värld med en massa olika sätt att säga de magiska "I love you" orden. Och då inte på nått annat sätt än det alla kvinnor drömmer om: Genom att sjunga dem. (Hahaha) Såg allt på det här (skit programmet) där dom gifter sig i tv att det var så det skulle gå till. Åter till saken! Han sjöng det ihop med olika klassiker som man så väl känner igen och fick in det så klockrent och kul så jag grät. Inte tog det slut heller. Och inte ansträngde han sig heller. Jag var med i minst 20 minuter innan jag lämnade honom i min träningskompis armar och fortsatte mitt arbete.. Underbart! Han fick mig att skratta och min dag bättre.. Tack! 

Det fick mig att tänka på gårdagen då jag snodde T´s mössa och kutade över gator och torg tjutandes av glädje och i panik. Skön känsla. Massa massa bus i mig då!

Julbord! Snart är det dax för julbord och jag ser fram emot det. Planerar att ge mig in i klädäffärerna redan nu i helgen och kamma av de största områdena. Jag vet vad jag vill ha och det ska vara svart och det ska täcka enhel del. I värsta fall får det bli one piecen, så det är lite press här.
Men det ska nog gå bra. Jag är en bra shoppare med hakan ner i bröstkorgen och ser inte speciellt ljust på nått jag prövar. Kanske ska se till att ha chafför så jag kan dricka vin och lulla runt lite rund under fötterna. Ska nog satsa på nykter först. Får ta den andra "lösningen" som nödlösning sista helgen.
men det ska vara en klänningen eller tunika och det ska matcha stövlarna jag köpte för inte så länge sen OCH allt annat har jag. Håret ska bara få sig en sista omgång innan Jul och Affe oxå.

Just Afghanistan. Har inte skrivit så mycket om det nu på senaste tiden och det är för att jag (pinsamt nog) inte vet så mycket. Jag vet att min grupp heter NSE (om jag minns rätt) och jag vet att jag borde börja den 9 januari. Det har vart sagt att jag skulle ha en del av utbildningen  nästa veckan (48) men jag har inte hört nått så jag antar att det inte blir nått. I övrigt har jag lämnat lite personuppgifter och fått reda på att det är (såklart) 2km med utrustning som är kravet under 15 minuter. Spännande! Jag SKA klara det!!!!!! Men vem vet..

Min kapten kommer ev och hälsar på på mitt jobb den 14. Det ska bli roligt. Inte många som hör av sin kapten 4 år efter muck ;)

Jag ska köpa mig ett per handska. Tydligen är stilen jag söker MMA handskar. men inte dör jag för det. Jag gillar dem :) Ska kolla ikväll om jag inte somnar från allt ikväll igen..

Nu mer jobb!! //Elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0