Kvinnoenergidryck och bankaos

Vaknade inte allt för upplyst och hoppade in i duschen. Kommer ner till bilen och där börjar kaoset. Ingen jobbmobil, frost på rutorna, nycklarna långt ner i en väska smockad med saker. Händerna fulla och ja, en Elin som spotta och fräste Mu rakt upp i nyllet. Jag ber så mycket om ursäkt för det min käre vän. Hoppas du får "ge igen" snart så jag slipper känna mig så skyldig. Och tyvärr fortsatte spottande med alla fina ord i min egen ordlista forsa ur min mun hela vägen till jobbet där det fortsatte upp för trapporna och in i matsalen. Där insåg jag att mobilen jag hade med mig dessutom låg kvar i bilen. Toppen!
En vacker soluppgång fick jag skåda och himlen lovade mig en fin dag. Sakta men säkert böjade jag smälta... dock för sakta.
Dagen rullade på. Allt kronglade och jag ballade ur efte ren stund av motgångar. Vart som vanligt lixom. Orka gnälla dagarna i ända?! Jag fundade ett par oanvända datahögtalare och kopplade in telenfonen i de. Försökte hitta ett sätt som funkade att jobba med tvillingsnillet och söta T. Det var roande och, ja jag trivdes. Jag gillade mitt job idag. Gillade inte att jag ville vara med på min avdelning och se vad som hände och hjälpa till med allt som är på gång. Men, jag var lite där med.
Sen var jag med Mu till Aspis och köpte mtrl till pappas farsdagspressent. Handlade en energidryck, speciellt framtagen för kvinnor, som var en lenaste rosa du kan tänka dig. BB sa att det var hormoner i den så han med skulle införskaffa sånt drickbart för att snart passa i sin sportbh. Tokigt folk jag omger mig med, jag tycker om det!!!
Jobbade över och kom fram till att det är rätt mysigt det med. När jag väl bestämt mig så är det inga problem med att jobba de där extra timmarna. Det är lugnare och det känns som att man får massor gjort. Men det vart helt stopp innan 4 och strax därefter lite mer fel och lite hit och dit bök (blir mycket för supergossarna i morgon) Men det gjordes bra från vår sida endå och snart var jag påväg i mina fina mysiga kläder mot nästa äventyr. Fick sms om att mat väntade, snällt värre. Mu är en stjärna att behålla och vårda. Mor och jag skulle på homeparty hos faster. För mors del är det nog bra jag är med, så jag kan bromsa idiotköpen som kan inträffa. För min del var jag med bara för att få träffa faster sol. Hon är min sol i vått och torrt och fast jag inte ser henne allt för ofta så är hon och hennes barn (mina kussar) viktiga för mig. Känner mig trygg med dem. Så där satt jag med de andra tanterna och mös med mitt glas saft och en macka med god, flerårig smakfull ost och gurka. MUMMA! Ljus och babbel, trivs!!
Tiden gick och vipps var hon 10.
Skön dag! I morgon är en ny!
//Elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0