...

Det är Lördag!
Tänkar lördag för mig. Jag är inte ensam. Jag sitter och virkar och kollar igenom endel av min filmsamling jag har samlat på mig i med och motvind. Dricker vin och bara myser. Har lärt mig ställa ner glaser, helt ljudlöst. Men tänker..
Idag har jag inte rört ett finger, knappt. Jag har sovit, länge länge. Sätt solen gått upp och sovit mer. Stått i duschen över en timme och handlat allt det där som lägger sig där man inte vill ha det på kroppen. Klätt mig i kläder jag inte känner för, för allt annat är på tvätt eller på landet. Jag har skrattat med vänner, jag har fällt en tår till något dravell på filmen. Jag har vilat. Jag vill orka i morgon..
Kärlek är! Det kan förblind en. Det kan göra en stark. Det kan lura en och det kan få en att bara följa, utan att tänka. Det kan bygga en stark människa, ett starkt band. Det kan förstöra och bryta ner till intet.
Kärleken kan få dig och mig till att göra de mest konstiga saker.
Det kan få den minsta att bli den starkaste, vackraste och mest underbara människa du någonsin mött, någonsin kommer möta. Kärlek är!
Jag gillar inte choklad. Men jag äter det. Jag tycker inte om havregrynsgröt, men jag äter det. Varm beasås är bland det hemskaste jag vet, men jag äter det. Glass, pannkaka.. Strävan efter att vara som andra har alltid vart där. Senaste tiden ännu större. Större att vilja passa in. Att vara hon som jag aldrig kommer att bli. Att vara en i mängden. Men en dag hoppas jag att jag vet igen, att jag är jag. Och att jag vet att det är den jag vill och tänker vara. Den dagen jag står på mig.. den dagen längtar jag till. Den dagen kommer..
Men nu är det slut på skriverier om tankar för ikväll.
Tack Snabbfot för att du är min högra hand <3
Kramar//Elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0