Funderarstigen vi alla går

Att en kvinna inte är perfekt, det vet vi alla. (Eller hur är det?) Men mannen då? Är det någon skillnad där? TVIVLAR!!!! Så, för att förenkla det hela lite, jag drar inte liknelserna efter kön denna gång. Nix! Nu är rejset, du, jag och dom igen. Ingen nämnd ingen klämd.

En person som är perfekt. Finns det verkligen? Finns det en person som är vettigt funtad som ärligt kan stå och säga " Jag är perfekt!!" ? Jag förstår inte. Jag ser inte. Jag är inte perfekt. Långt ifrån. Nu talar jag inte om den alltid kämpande kroppsidialet, det svallande håret som man anldrig behöver göra nått med men ändå är så vackert eller något annat utseendefixerat. (fast det lätt fastnar där) Jag menar inombords! Finns det någon som är stolt över allt dom gjort? Någon som tycker att sättet man har att se på saker är det optimala? Sättet att göra saker, prata om saker, sättet att gå och stå? Någon som helt enkelt ser sig själv som den ultimata människan?

Vad är du denna människa (om den existerar) som gör den så unik? Eller finns det många?
Vad är kriterierna för att vara Perfekt?

Klockan är bara 9 och jag är redan igång och har vart ett bra tag nu, som ni ser. Så frågan är, hur ska denna spännande dag sluta i mitt huvud. Jag är på hugget och jag gillar det. Känner att jag skulle vilja lägga in bloggandet i min arbetstid mer. Jag är en riktig optimal spånare på arbetstid. Kommer på de där små pliriga sakerna som skapar långa svävande bloggar. Precis som jag är. Precis som jag vill ha mig! :)
Drömma kan man ju iallafall.. hihi

I morgon ska jag ev ut och gni med Ma, på utsia. Det är helt underbart knäppt att hänga med i pratet på denna avdelning ibland. Klart dom kan "min" svenska med. Men Värmlandsmål är då nått jag och Snabbfot får plugga varje dag. Vardagsgodis skulle jag vilja kalla det! Helt utan kalorier.

Så så är det, för stunden//Elinen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0