Jobba över vs ha ett liv utöver jobbet

Ja, nu börjar pressen på jobbet öka sakta men säkert igen. "Kan du jobba över?" Var en fråga som mötte mig redan innan klockan slog 8 idag. Vad svarar man på det? "Eh...(?)" var nog det enda jag fick ur mig. När frågan lite senare (några minuter) mötte mig igen så fick jag iallafall fram läget lite klarare till min chef. Klart jag kan jobba över. Det är faktiskt inte ens ett problem idag eftersom jag har en bil och Mu med, som ska hem tidigare på utvecklingssamtal så hon behöver inte lida heller. Med andra ord, jag har ingen hake alls att "skylla på".
(Föresten, jag överlevde gårdagens kväll utan problem. Somnade dock ifrån filmen :( Träningsvärk idag? Inte i den hemskaste grad direkt, men på de där fina ställena som kryper sig på en och dyker upp i konstiga vinklar. I benen? Nehe!!..  :P )
Men, ett liv utöver jobbet då? Idag är min lediga dag. Ingen inplanerad träning utan dagen som jag hade planerat till att pilla endel i lägenheten igen och plundra lite bland mina packade saker på vinden. Laga någon god RIKTIG mat som jag får infall på och sen bara vila mer. Lägga tid på det som inte har med jobbet att göra. Så frågan är, ska jag hoppa över att leva idag? För om jag jobbar till 7 ikväll vet jag att det är en antingen vrålhungrig eller en helt ohungrig Elin som kommer hem till en lya och somnar, på soffan, igen, efter en dusch. Är det värt det? Imorgon är det ju "köra-slut-på-Elin" dagen igen. Och då, då är jag garanterat sovande före kl 22. Och efter det fredagsmys hemma hos Björn. Så jag menar, kan jag jobba över idag?
Jag får helt enkelt hoppas på att någon annan har lust, eller så kommer han och pekar med hela handen och det blir övertid även om jag inte vill. Jag orkar nog inte bry mig, utan kör på det som dyker upp.

För vem har ett liv utöver träning och jobb??
(Okej, det finns denna varianten med: )
För vem har ett liv utöver familjen och jobb?? ;)

Mer fritid då? Jag var inbokad på ljusparty idag. Men tyvärr vart det inställt.. Hade vart mys att titta upp till familjen busig idag och få lite energi. Men det verkar få bli en annan dag. Ljusparty var det visst (nästa vecka?) hos faster Sol snart så den delen spelade ingen direkt roll.. jag bara gillar stämningen, alla dofter och alla tända ljus. Mys pys :)

Nehe, jaha, det var jobba ja..
Jag inventerar för fullt. Kör truck och räknar. Rätt ok. Såhär långt. (..säger hon efter 1 timme..)

Hoppas ni får en fin dag!
Kramar//Elin plelin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0