Världens ände(a?)

"I don't mean to sound cocky or nothing but that just the way I feel
If I sing my little song would you follow me home its not wrong and that's for real
And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry
The mountains are white and the ocean is blue
They both look pretty good baby girl but then so do you.."


Dagen ser ut att bli, garnaffären med T. Vidare till Mu och bära upp lite mer saker på vinden och sen Thaimat. MUMS!!! Dubbeldejt lixom.. Sen vill jag glo film :) Bonni ska flytta (antagligen idag) och jag ska rata runt med en sopsäck bland de få saker jag har kvar. Tror jag själv på allt det där? Ne.. Vi får se vad dagen bjuder på!!

Haha, denna dag är så fanstastisk. Idag blommar löken, PÅ RIKTIGT! Ibland funderar jag på hur andra människor tänker. Och hur dom resonerar.
Såhär tycker jag. Jag vet att alla dagar inte är som danser på rosblad. Jag VET att alla dagar inte är bra dagar. (Jag har för i helv*tet levt i 24år) Men hur kan man gå till jobbet som en citron och tro att man ska få allt på silverfat. Söker folk efter det där "men hur är det med dig? Åk hem och vila om du mår dåligt. Jobbet betalar endå.." ELLER VAD ÄR DET??? Om man inte trivs finns det möjlighet att ändra det mesta till det bättre. Bara man vill. Bara man pratar om det.
Men är det bara rent klagosjungande, såklart man inte får någon respons!! Så frågan är, vet dom om att dom bara klagar och går därför inte vidare med sina "problem" eller är dom så daddade innan att dom hoppas att någon ska plocka upp dom i sin famn och klappa dem lite lätt i baken så dom får rapa?
Hallelulia, jag ska nog bli troende. Karma, kast och Budda. Det ska jag köra på. För deras Karma är så låg så jag skulle kunna få gå och spotta på dem bäst jag ville.. Tråkigt att jag inte är tillräckligt ond för att göra sånt. Tråkigt att jag inte är troende. Och tråkigt att dom är för blinda för att fatta endå.. 

Tack och bock för stunden//Elin den manipulative


Kommentarer
Postat av: Snabbfot

Haha...en klapp i baken och rap! Du är väl för go Elin...hahaha...



Kram, vi gör´t tesammans vettu gumman. Vi överlever!

2011-10-26 @ 18:37:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0