5 dagar kvar..

..Jag är så långt ifrån dig
som i ett annat land fast nära ditt
När allting verkade enkelt i mitt liv
när du kände dig utestängd från mitt..

Älskade Melissa Horn. Jag blir så skrivsugen. Så målarsugen. Så "bara-ligga-och-göra-det-där-jag-aldrig-gör" Bara drömma mig bort och vara med mina stora lurar över öronen.

Bara vara i min lilla bubbla, medans världen fortsätter att snurra runt om mig.
Saknar det. Tiden då jag faktiskt tog mig tid att bara ligga och må. Bra eller dåligt spelar ingen roll. Tiden då jag kände. Tiden då jag trodde jag visste vad jag höll på med och hur min framtid skulle se ut.. Man saknar så lätt..


Nog om det snurr som faktiskt dykt upp i mitt huvud..
Jag sitter och äter. Har precis blivit av med alla bokhyllor. Rikare vart jag med. (Hihi) Och mor har vart här och hämtat endel saker som ska ut på landet. Och så kom det 2 gubbar som skulle kolla på lägenheten. Jag höll inte på att bli av med dem!!! Vad är det med gamla människor och min tidsbrist. Jag skulle utan problem kunna sätta mig på en fika med dem en vanlig dag. Men inte mitt i MIN FLYTT!! Haha, j*vla pucko-tok-gamla-pratgubbar.

Så nu är maten uppäten och packandet skall fortsätta. Snart kommer Grob förbi och hämtar lite saker. Sen kanske jag glider runt med lite blommor... Hm?! Ja, sen är det k-ör som ska få sig finbesök. *suck* Men ska bara hämta lite kartonger och inte bli så långrandig. Borde kunna överleva! (eller?) Sen är det hem och förhoppningsvis köra lite mer kartonger. Eller stupa i sängen..


Man tittar så mycket kul kort bara man vill. Denna bruden lixom. Det blir lugg och rött hår snart igen säger jag bara.. MÅL, HERE I COME!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0