Solig helg med färger

How do you feel?
That is the question!
But I forget you don't
expect an easy answer

Oj oj oj, det händer grejjer här hemma. Eller gör det det? Å bilen går bra? Haha, det är saker högt och lågt. Finns finns hur mycket som helst kvar och hur mycket som helst att ta beslut om vilken kartong det faktiskt ska ligga i. För jag ska ju vara i kartong över ett år nu. SÅ ÄR DET! JAG SKA LÄTT KLARA DET HÄR.. Tyvärr är det lite tungt att orka just nu. Det är mycket jobbigare att plocka ihop sig än jag trodde..
Eller vill jag bara inte minnas hur jobbigt det är att flytta kanske? :/

Men nu har jag inte tid att sitta här och skriva mer. Mu har gjort plats på vinden åt mig. Sängben saknas. Kartonger ramlar in. Snart ska jag lägga ner för idag och ta en film. I morgon är det vardag igen. Barnmorskan ska jag till och sen tippen. Så till K-ör för lite uppdrag. Gillar inte den lilla hålan men vad gör man inte?!

På tidag är det mer träning och onsdag smäller det stort. Jag är såå nervös så jag håller på att gå av. Och sen är det om jag blir av med lägenheten på det. Och torsdag tar jag ledigt för att flytta mer och hela dagen. Fredag är det jobba och sen slutklämmen. Se om någon ska få städa lyan åt mig. så jag slipper! Jag hinner inte om det ska vara uppbokat hela helgen. Jag MÅSTE SLUTA planera!!!!!!!!! :/

Sugen på bananpaj oxå...

Dagens låt bjuder jag lite fint på här:
(dominoefekten är oslagbar)



Hoppas ni alla haft en kanonhelg!
(Ja, du med.. )
//Elinen
PS: Har faktiskt tagit kort i helgen med. Ni ska få se på fina färger. Älskade höst. ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0