Som om du aldrig fanns..

"So much to do so much to see
So what's wrong with taking the back streets
You'll never know if you don't go
You'll never shine if you don't glow"

Så, ska man packa ner vinterkläderna först nu, eftersom det inte är så kallt än. Eller ska man kanske börja med sommarkläderna eftersom sommaren är över? (kände vissa vassa ögon direkt där :P)

Jag har egentligen haft en väldigt tung dag idag. Egentligen har jag nog inte vart på topp. Kände hur taggad jag var för att jobba så golvplattorna släppte från jorden under efter min morgonpromme, men så snabbt det kan ändras och så snabbt man kan känna sig oomtyckt. Eller, jag vet inte vad. Att jobba på en plats som aldrig är nöjd, aldrig har någon lösning på alla problem dom ser och är så konservativa att man funderar på om dom inte är från andra världskriget och haft en tuff uppväxt, då är inte dagarna inte alltid så lätta att hålla upp.. inte ens för mig.

Det blåser ute. Blåser så man skulle kunna blåsa bort. Blåser så man tror att han där uppe rensar upp här nere. Jag gillar det. Eller snarare älskar det.

Jo, besiktningen av lägenheten gick kanon bra. Jag är helnöjd! Så den gick igenom och han berättade oxå att det fanns intressen på min lya redan. GLAD! Så nu är det bara att ta tag i allt steg för steg och röjja.

Jag har stött på, precis nyss, ett liiitet "problem" med att vara på resande fot. Vart gör man av sånt som man inte vill någon ska hitta? Haha!!!!! :D

Det här är som ett stort äventyr och jag glider på dens våg.
.. bra kommer det bli och jag ska fortsätta följa vågen mot mitt mål!

Fullt fokus på plock och kast nu!
/Elin
den blåögde, den glade och den synske..


Bjuder på denna "pingla". Hahaha!!!
Gamla kort är roligt :P

Kommentarer
Postat av: Snabbfot

Vi kommer klara av allt...efter att någon knådat våra hjärnor lite bara... :P



Kram

2011-09-13 @ 18:51:38
URL: http://csa.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0