Flygande start

Japp, så skulle jag beskriva mig just nu. Vi går igenom allt på mitt område med föregångarna och räknar och donar. Känns bra. Är varmt. Idag är det kvalmigt dessutom så svetten rinner vad man än gör, förutom äter för i matsalen är det kallt och ,tyvärr, för kallt. Aldrig är denna brud helt nöjd ;)
Inatt var det plantjänst. Kom i säng runt 00. Och så kommer det var ibland. Men jag lider då inte förens dagene efter. Dock är det sötsuget som kommer igång när jag övertrött och knäpp håller på att somna i väntan och tristess. Inte heller nått att skylla på, men det är faktan. En gång är ingen gång och två är lika med förmycket på den punkten. Ja, jag har fått alla mina välbehövliga väskor ner hit nu oxå. Nej, skämt å sido. Min väska med det vettiga om shampoo och allt som är bra att ha i hygienväg kom idag som jag nyss packade ur lite lätt. Drog ut det mesta över sängen. Och bland allt det där bra finns mina Resorb som jag med start i morgon ska börja leva på i vattnet. Vattnet här är lite hokus pokus, så det blir nog bra med lite "hemmakur". Någon Norsk lärkare ska kolla igenom våra tält så Bol fick min nyckel. Frågan är om doktorn underkänner min kupa eller om Bol kommer låta den vara kvar i samma skick. Mycket bus och mer lär det bli. Och igår kväll i väntande tider lyckades jag t min kommande framtida profilbild till Fb. Ser inte ut att kunna lägga in den här men vi får se hur det går med det. Allt är nytt och det kanske visar sig finnas någon dator som är "bättre" än någon annan.
klockan är här nere 13,23 just i detta ögonblick. Börjar igen kl 14 med allt som hör till detta, faktiskt, givande jobb. Mitt jobb är nämligen numera istället för att vara den som får skiten, den som är det näsrmaste jultomten man kan komma. Hoppas bara att jag kommer kunna stå i disken mycket så jag faktiskt hinner få den kundkontakt och de inblickarna i saker jag vill få. Men dom jag sa till Jo, jag tror inte det kommer bli "alla kan allt" här heller. Är det inte så nu, blir det ingen skilnad. Alla är bekväma och snart har man sina spår och då vill ingen byta. Hopplöst men såå sant, bara att hålla med. Är väldigt få av min sort i detta yrke verkar det som. Iallafall för få för att kunna bilda en grupp av oss :P
Jaha, nehe.. Här blir inget vettigt gjort tror jag. Inga bilder idag heller. Vill lösa det. Får se hur det går.
Nu ska jag in och glutta missionsringar.se innan jobbet drar vidare.

Kramar om//Elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0