Idag är det grillväder!!

-Eller!?

Igår var det dagen D i tatueringavärlden för mig och T. Jag började morgon med en solning 8, på solpunkten och sen vidare ut på en timmes lång promenad med Mu i solen. Det var najs, massa kackel och en och annan blaja. Sen duschen, kläder, systemet för ett par flaskor vin och några öl, förbi Bivur för en frukostmacka och sen .... 11.00 Var vi hos Svarte Baron i Kolsva och T var först ut. Han äverlevde med råge ;)
Mina bröder kom förbi och tittade lite. Jag är tyvärr tätt osocial som "patient" så efter ett tag åkte dom igen. Det är en häftig känsla att bli taggad sådär. Först är det den där skärande smärtan som man måste handskas med, sen domnar allt lixom bort ganska länge och jag vart tillochmed trött där jag lång och kände honom fortsätta. Han började med en massa skuggningar och den apparaten var det kärlek i! Men sen var det de vita skuggningarna och då var jag rätt säker på att såhär stort och hämskt blir det inte igen... Vi får såklart se hur det blir med den tanken framöver ;)
Betalade för det superfina jobbet och åkte ömma hem, mot Verona för en kebab. Där stötte vi på min krigarkompis D (och T´s kompis D ;) ) och plötsligt kom en bil med resten av skaran med. Så kvällens filmskara var nästan helt samlad redan då vid 6 tiden. Det var mat, film och sen iväg för lite godis och film hos M&L. Fint hade dom. Och världens goaste kattunge Gustaf. Cool som satan ;) Och nej, jag ska inte ha en katt......... Jag ska ha mig en aningen större hund ;D
Det var en flygkrach film full med arga vargar. En bra film, lite tråkigt gjorda vargar. Men jag gillade den! 3,5 bananer får den.
Sen vart det hem efter att ha sett S brumma iväg på hojen. Vist blir man sugen allt, men det finns inte minsta prio i den lilla "drömmen". Det finns så många saker jag heldre vill lägga tid och pengar på <3

Nu är det morgon och utanför faller snön sådär lätt och fint som man bara kan tänka sig att man vill ha det på jolaftonsmorgonen. Det var inte detta väder jag känner att jag la in på önskelistan. Bara denna dag hade jag lagt in "sol" dom andra dagarna skiter jag i. Slutsatsen vart att gud är militär och att min order inte var tillräckligt oluddig utan han fick utrymme att tänka själv. Vilken fail!!
Men jag är inte bitter, jag vill grilla, om det så ska komma ner jordens alla olika former av bus över mig så är det grillat det ska bli. Grillat med en hög av kära omtyckta som kunde dyka upp. Det ska bli väldigt gott det här! Grillat är bland det bästa som finns.
Så nu är det dax att lyfta på täcket och fixa iordning denna trötta kropp för vin, grill och påskkärringkläderna, för ikväll flyger jag till Kullarna. En dag senare, för att bara "behöva" träffa de bästa, såklart ;)

Hoppas ni får en mer "påskig" påsk än jag får. Själv har jag lagt krutet på "sista dagara" temat istället för påsk. Men det gör mig inget, det blir fler påskar för min del.
Kramar om en massa!!//Elinen
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0