Sover bort tiden

Igår somnade jag före 7. Jag som skulle träna och sen ringa runt lite. Suck! Jag som ville prata med dom hemma en stund.. Somnade med ljudbok i öronen iklädd träningskläder när jag vilade efter maten. F*n rent ut sagt!! Dom sa till mig här om dagen "nu klarar du löpningen Elin!" Jag svarade bara som det var, det gör jag inte.. Dom tyckte jag var knäpp och garanterade mig om att det skulle jag visst. Då gick jag till duschen med tanken "om ni bara visste sanningen och om ni bara visste hur jag ser på mig själv, då kanske ni skulle förstå.." Det börjar vara tungt att vara jag. Som vanligt går det inte att smita från sig själv.. Jag går såfort jag möter en av mina kollegor i olika arbetssituationer. Jag kan helt enkelt inte jobba med denna utan att känna att det bara kryper i fingrarna på mig. Jag vill hjälpa, stötta och bolla, men det verkar vara något annat denna behöver. Inte är det mig iallafall... Så jag kör mitt rejs. Mitt kramlösa, varma och glada liv rullar på. Jag har letat ut en plats där jag inte behöver ligga och sola med grabbarna, där jag kan få vara själv en stund när det finns tid för lite sol. 30minuter om dagen räcker hur långt som helst. Har bara inte börjat än... väntar tills "de gamla" har åkt hem så jag inte tar deras solplats innan dom åker hem.
Grabbarna i gruppen turas lite att busa med mig och en av dem Gollijocken :P han har nog börjat dra det största lasset. Han började ju redan jävlas i Kungsängen. Men killar är som han säger alltid killar och jag lever inte i någon liknande värld som han. Jag gillar min värld och jag behöver den som den är. Här nere ska den få vara så..
Oj, j*vlar. Nu missade jag morgonmötet. Orka skynda nu när jag redan är 20min sen. Får se hur mycket skit jag får för det.. Suck! Att man ska behöva ha jobbångest för en enda person.. Det är väl helt enkelt rätt åt mig. Väntar mig bara att det exploderar..
Jag saknar box å kicken, innebandyn och badhuset. Blir nog bättre när jag får tala med dem hemma ikväll.

Å, det är ju fredag idag med! Så trevlig helt på er alla där hemma!
Vila och må bra så ska jag fokusera på träning, mat och ren överlevnad :*
Kramar om en massa//Elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0