1.... 2... 33333333333333333

Sitter här och nördar och tuggar i mig någon köttsoppa av något slag. Gillar sopphistorien faktiskt. Ett mål om dagen kan jag vara slö och sitta utan skjorta inne på kontoret och äta min mat själv. Så tråkigt att jag blivit såhär.. självständig/letar ensamhet.. det är inte så mycket jag men jag är lite trött i skallen och tror att lite tid själv är bra så jag kan le glatt mot kunden istälet för vilja strypa dem.
Hoppas hitta tillbaka hemma sen. Eller hoppas och hoppas. Finns inget annat än att jag ska bli social igen :P
 
Idag har dagen rullat på rätt okej. har pratat med familjen hemma en sväng i telefon och det var kul. Pratade med 3 a 4 människor. pappa suckade åt mina tusen ideer och lillebror skrämde jag upp med morgonlöpning om han inte börjar äta frukost. Kan funka. *hoppas* Ungen kommer bli 2 meter!!!!!!
Har träffat D idag med. Han tittade in och pratade lite. Det var skönt att prata men han hade ju vänner som ville ha hjälp med så vart kanske inte det socialaste. Det får vi ta hemma sen..
 
Jag har insett vad jag vill göra när jag kommer hem! Baka! Jag vill baka och laga mat, träna och vila. Hinner man det på två veckor? Det är iallafall vad jag vill göra nu, men vet att lägnhten kommer dra föööör mycket.. ;) Kom på massa nya idéer till möbler, utseende och tok idag. Skrev ner allt. Kommer ändra mig tusen gånger säkerligen!
 
Men nej, nu orkas det inte sitta här längre!
Puss å kramar på er//elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0