back in town

Så var man tillbaka i det sandigaste av sandland!
Vet inte om jag hurrar direkt, det var lite för bra hemma för en sådan uppvisning. Men är inte överdrivet ledsen heller. Det är ju hur som helst nått jag måste göra och nått jag valt att göra. Hitintills (Det vill säga ca 1 dygn) har jag ju inte ens blivit uppretad. Kanske kan få bli bra 8 veckor? Tviiiiivlar..
Hemma var såklart bäst. Jag har haft det bra, blandat med ångest och aldeles för lite sömn. Jag har absolut inte vart väldens bästa flickvän alla dagar i veckan och jag har använt min mammas kläder för att jag inte kommer ner i mina egna. Jag vet inte om ni vill veta men den känslan är förjävligt jobbig. Jag bryr mig! Men jag har tydligen fast jag vart duktig delvis (som hemma typ) bara gått upp i vikt. Och alla träning på slutet, pyttsan, hände inte ett jota. Men nu så, nu är det en vadslagning senare och 8 veckor godhet som ligger framför mig. För detta går inte längre. Jag vill faktiskt känna mig okej när jag kommer hem igen..
Väl hemma igen ska jag bli snorfitt, men det är hemma det. Här är det smått omöjligt, om man inte svälter sig. Det är socker i allt. Konservering av allt. Fett i allt.. Jobbar hårt! Resultat visas i slutet av september!
Jag har heller inte hunnit med mina vänner på det sätt jag önskat, men iallafall endel på alla och en var, så ska nog vara nöjd antar jag..
 
Nåja, första dagen igår gick bra. Sov bort förmiddagen, drog på min äckelkläderna och satt istort sätt och vänta på vårt morderna dataprogram som knappt matade ut hälften av det jag ville ha på dubbelt så många sidor mot vanligt. Plus att systemet han låsa sig själv för att jag inte var aktiv eftersom det var såååå segt. Grattis försvarsmakten ;) Men men.. jag kan inte trolla med knäna. Gick en kortare kvällspromenad och sov som en stock i 8 timmar. Sen dåligare dom sista minutrarna.
Ska knäcka data nöten idag.
Hoppas ni har det kanon där hemma, jobbande som lediga!
Kramar om

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0