"den som inte gör misstag gör oftast ingenting alls"

Äntligen är ännu en dag överstökad. Gick rätt smärtfritt faktiskt

Just nu sitter jag med en soppa som jag pimpat med lite nudlar. Sitter och tittar på olika fototapeter. Satans vilka fina motiv det finns att välja på. Men min stil är inte det någon annan har i fotoväg. Inte om det ska sitta på min vägg iallafall. Så blir det en sån slutmontering blir det egenfoto för mitt sovrum. Men det är kul att titta runt lite iallafall. Blir glad av alla färger och ideer som finns ute i världen. Naturligvis har jag fastnat lite extra för en stor blå våg... kostade såklar mest i hela affären oxå, Förvånande? Nix...
Tyvärr är blått inte önskvärt i mitt sovrum. Jag måste ha varma färger så jag inte får mig köldskador. Så en solnedgång eller någon fin höstnatur skulle kunna funka. Söker det röda, mysiga, burriga!
Sugen på att prata i samma andetag som jag gillar att sitta här själv och tyst med Spotify i ena örat. Om 4 dagar är det slut på musiken, min månad är över och 3 veckor utan musik är framför mig. Eller? Nej jag fyllde min telefon med Mu-musik hemma och har ju en fungerande MP3 som TM så snällt bytte ut åt mig utan problem när jag var in där. Så nog klarar jag mig allt!
Igår vart det PW med BB.. Han är snäll han (om ni inte visste det innan). Fast nästa gång ska jag nog sparka igång honom lite så han springer mer och pratar mindre (hihi) Men det var bra prat och jag är glad för det! Men nästa gång..
I morse tog jag mig konstigt nog upp och gick min morgonpromenad i vanlig ordning och kom iväg till gymmet, trotts den groteska träningsvärken jag har i bröstmusklerna. Snacka om att jag kan ta i mer än jag klarar.. Tror jag att det är nemas problemas så kör jag ju bara.. och ja, det vart ju kul träningsvärk av det så klaga ska jag inte göra. I morgon är det på´t igen. Ikväll däremot ska det SOVAS! Jag bara sover och sover. Inte piggare mer än de max 4 första timmarna på morgonen.. sen säckar det ihop timme för timme.
 
Tror mig ha gjort ett bra kap igår med, om han nu var intresserad på riktigt av att sälja... Det handlar om ett PS3. Det är på "bara" 60GB men är ett sånt där fiffigt som kan spela upp både ps2 och 3 spel. Det underlättar då det är min familja som ska få det. Flixen har ju endel spel och jag behöver inte släpa på hela konsollen för att kunna spela där. PLUS att dom behöver en riktig DVD spelare! Check! Vad jag får ut av det? Jo jag får massa massa spel och endel tillbehör. Julklapp och egenbus check! Nu bara hoppas han var seriös..
 
Strukturtapet heter visst väv-h*lv*t*t jag sökt på i ett par dagar på nätet. Oooookej?! ;)
Frågan är ju just nu om det skall vara nå mönster i den där väven (strukturtapeten) eller om den ska vara så slät och o-utstickande som det bara går? Antagligen blir man minst trött på en neutral tapet. Men hur mycket "sjukhusstuk" kan bildas av just det enkelt neutralt vita släta väggen?
Visst, det kommer vara fondväggar som "lyser upp" men endå, tänk sjukhuskänsla i sitt eget hem.. huuu :/
Det enda man läser är hur folk KRÄVER tips på "att få bort det där väven!!!". Jaha? Varför? Är det inte smidigt att lätt kunna måla i den färg man känner? För stunden om det ska vara så.. Eller är det inte mordent, är det därför det inte får vara kvar? Många frågor och istort inga svar alls. Ingen stress men massa kul "kolla runt- press"
JIPPII!!!
 
Nej nu dra mig mot sängn. Måste få sova..
Kramar om//Elinen
 
Ps: Jag avskyr att jag inte kan lägga upp bilder här nere. Riktigt tråkigt och illa.. ds.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hur fungerar en fototapet? Lät som något för mig ;) hihi

Svar: Du tar och förstorar upp ett kort du vill ha på väggen och den kommer (oftast) i små fyrkanter som du limmar upp en efter en. Så det blir en fondvägg fast av ett foto. Finns massa fina.. :) Eller eget kort.. :)
elinvonfisen.blogg.se

2012-08-29 @ 22:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0