En fredag med sandstorm

Idag vaknade jag.. eller snarare såhär kanske: Idag väckte klockan mig som vanligt 10i 5. Hua tänkte jag, tände lampan men insåg att kroppen vägrade. Ställte om klockan till 06,00 och släckte igen. Vaknade åter och ställde fram klockan en timme till. Kl 07,00 rngde klockan snällt för 3dje gången och jag morrade. Hur kan en morgon gå så fort? Bläää!
Klev ut ur tältet och möttes av den fin fina sandstormen som hade kommit på besök. Inte den härligaste känslan att tugga i sig sand sådär i nyvaket tillstånd men det var bara att pinna på!
Har gått igenom skyddsombudsprotokoll och hjälpt kunder nu på förmiddagen. Sandstormen, som från början var på både utsidan och som ett stort måln på insidan av tältet, har nu äntligen lagt sig en aning och ingen kan var agladae än jag. Det varnas för att detta sand-blås-väder kan fortsätta nu mellan 1-3 veckor. INTE så kul. Men har inget att välja på så bara hoppas p att slippa den ihop med de orkanvindar som oxå utlovas.
Sitter och kollar på Maine cooner. Fina djur. Men vet inte. Vackra och gosiga katter som tror sig vara hundar. Men jag är ju tveksam på den punkten då katthår bli ÖVERALLT. Det är inte så jätte kul. Fast, vill jag ha en vän så har jag en mycket älskad en.. Kollar vidare, såklart! Det kommer ine bli någon nu endå :)
Pratade med pappa nyss och det ar skönt. En av de bästa sakerna med här nere är just att jag kan ringa ibland och bara prata. Visst, det är fördröjning och det är lite störande.. men det spelar ingen roll. Trygheten är "bara" ett samtal bort :)
Jag har även fåt statusen " blek och blank i ögonen". Får väl se vad vi gör åt det! Solar mer kasnke? För det har jag inte kommit igång med än.. Sandstorm och folk som springer och vill ha hjälp på mina raster. Jag gillar mitt jobb just i sånna tillfällen, när jag får ställa upp och kan göra någon glad. Men får offra lite sol oxå.. Överlevs ;)
 
Nej nu lite mat!
Kram på er mina vänner!!!/Elinen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0