snooooooooooooze...

Idag hittade jag en färgburk. Den såg ensam ut eftersom den andra hade vickat ner och läckt ut över hela golvet (bakom en bokylla såklart så ingen har sätt det) Jag tog då den stackars burken och en pensel som jag spanat in i en hög med många flera när vi började här nere och började måla om kunddisken. Den var förbaskemig snyggast någonsin. Hahah! Synd bara det inte finns svart färg med, då kunde jag målat om bänkskivan med och då hade det blivit toppen bra!! Men jag är nöjd med den lilla pimpningen som gjorde sor skillnad endå. Och min dag fick et bra och flytande slut.. det hjälpte mycket det!
Eftersom jag hittade snoozen på telefonen i morse så vart det tyvärr ingen morgonpromenad. MEN (skam den som ger sig) det får bli en kvällspromenad med kroppsskydd med BB istället. Vi ska ta den längre svängen med uppförsbacken som ger mjölksyra. (nej ingen backe som är så brant som hemma, men en lagom sluttande lång spikrak j*vel) Det var otrorligt skönt att sova 1,5 timmar längre i morse, men när jag väl kom ut insåg jag att jag nog missat den första morgonen med friskaste luften hitintills. Sjutton oxå!
Stora lillebror kan behålla hemlisar. Det gillas skarpt! Inte för jag misstrott honom, det är bara så kul när det kopplar så pass snabbt ;) Så nu har vi hemlisar ihop och jag äger förresten en ny hoodie oxå. Ehh.. konstigt? Jag som inte har knappt någon. Oj oj oj, mer huvtröjor åt folket!!! Mohahah.. Nej nu ska jag göra mig klart för att bränna av lite fettreserver. Hittils iallafall 3 kilo, småfuskat en synd-om-mig vecka och nu är jag igång igen. Vågen visar detsamma. 10 kg kvar till normalitet!
Just ja, promenad var det ;)
 
Kramar om//Elinen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0