Den dagen träningsvärken inte dyker upp, den dagen har jag misslyckats

Träningspepp:
Underbart träningspepp!!
Just nu sitter jag och känner att träningen givit massor. Så skönt med vattenfys. Och nu dricker jag detox-te och laddar med peppmusik inför vattengympan med mamma om ca 30 minuter. Kläderna hänger på tork i badrummet och utanför fönstret ser jag månen och två stjärnor. Vackert är ordet.
Funderar på att tatuera in "du är perfekt" i nacken. Kanske på latin. Och kanske med den pussmun som jag vill ha på min kropp. Vore rätt jag faktiskt. Men inte en på länge. Hinner lixom inte innan jag åker ;)
oss två imellan hoppas jag mina ryck hinner gå över tills jag landar hemma om 7 månader.
T bastar med grabbarna i badhuset än och själv har jag gjort mig en liten mysig hörna i soffan med hans dator och bara mår bra. Dunkar musiken som sitter på rätt ställe just nu och känner alla tankar mala runt i mitt huvud. Det gör mig gott idag. Just nu..
Veckan som kommer handlar om redovisningssystemet vilket jag kommer plugga som en galen. Gillar skarpt att jag kommer få denna utbildning och att den används nere i Affe. Mer kött på benen tills jag kommer hem. MER!!
Och såklart med allt datasittande så är träningen en hög prioritering denna vecka. <3
Mer kärlek//Elinen


Kommentarer
Postat av: Jenny

Kerstin!! de går inte att kommentera din blogg från mobilen, du måste ändra en inställning så det går!! :D

2012-02-26 @ 18:56:37
Postat av: Kerstin

Hejsan Jenny!!

Ja, jag vet men den är lite knäpp för ibland funkar det att kommentera och ibland inte. Fast jag har samma inställning. Så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa problemet.. :/

kramar om

2012-02-26 @ 20:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0