12 dagar till jag lyfter..

..från denna dystra, färglösa plats fylt av de där hatet som föds med tron. Till en plats som alltid finns i mitt hjärta, mitt Sverige och mina älskade människor!
 
Papper skrivna - check! Vart inte perfektast möjligt, men det är gjort och håller tåna för att det inte ska vara nått hokus pokus med den äckligt leende människa som blir av med min blivande boning. Håller åter igen tummarna för att bra människor finns. behöver jag tillägga att jag tvivlar innan jag ens han skriva ner det där..?!
 
Jobbar på kalasinbjudan idag. Har skickat iväg ett prov till T som får vara smakråd denna gång. Får se när han vaknar och har tid att svara. Nyfiken!
Mamma svarar inte hemma, vilket är tråkigt. Det finns massor att planera. Mat och möbler. Det är viktiga saker det här med kalas. Jag älskar att bjuda på bakat av olika slag och någon check bål som ser inbjudande ut. Detta år bjuds det bara alkoholfritt och jag vill inte ha pressenter! snälla snälla!
Och den där klänningen jag beställde hem innan jag bestämde mig för att lägga kronorna på ett boende, den kommer bli kalas bra till min dag. Hoppas bara den passar mina nya kilon.. :/ Aja, håller tummarna där! (tåna för boendet och tummarna för klänningen) Sen kan det få bli hur som helst, bara dom som kommer är hungriga och kramiga så kan inget stoppa mig :) Jag ser fram emot att komma hem <3
 
Har även hittat en byt/köp/sälj sida på fejjan som jag diggar. Där ska jag nog kunna fynda. Och sälja endel saker till min familjs lycka med kanske när jag är hemma. Det är ju så smidigt om någon är intresserad! Så där ska jag nog slå ut en massa saker. Tyvärr är det ju industrisemester i lilla Köping, men det finns kanske folk som shoppar då med.
 
Och ni som läser, om ni vet någon som har en ljussling i olika färger och formade som blommor och blad, från IKEA, som dom vill bli av med!? Jag vill ha!!!! Bara så ni vet.. om och utifall.
 
Fick ett gosit meddelande av Snabbfot idag. Saknar.. Jag saknar så många så när jag tänker efter blir varje steg jag tar ton tyngre än innan. Men jag är glad att jag inte lämnas utanför bara för att jag är på äventyr en sväng. Vill ni veta en hemlis? När jag kommer tillbaka från min ledighet i augusti, då har jag gjort hälften av min mission. Bara nerförsbacken kvar. Fokus på överlevnad 12 dagar först!
 
Sol idag. Inte bränt mig än. Fick hjälp av hemma-jobbarkompis att göra mitt jobb. Tack och bock A! som på den gamla goda tiden räddade du min dag Kämpar vidare med dessa pang-produkter jag försöker lära mig. Det är kul och jag lär mig massor varje dag. Att en låda eller en siffra kan gömma sig så.. det är ett mysterium, dag efter dag. Lämnade saker på fel platser idag, vart pressenterad av en tysk som knappt kunde engelska och Fip kommenterade med "hade du inte vart med hade dom aldrig hälsat!" Kan ju han få tro, tänkte jag och konstaterade att pojken inte hade vart inne på sajten tidigare och var ny för alla. Hahaha, ja ja..
Dagen som såg ut att bli katastrofknökfull och stressig åt det dåliga hållet vart bra då jag satte ner foten och berättade att jag inte skulle hinna med allt och att jag prioriterade min grunduppgift. BOL nickade och jag fick fria händer på foto-projektet. TACK!!!!! Skönt när det faktiskt finns förståelse uppåt. Inte är jag van med det iallafall..
 
Jag vill att min mamma ska svara när jag ringer till henne. Men hon kanske inte kommit hem än. Om jag känner henne rätt så är det inte omöjligt att hon är.. hur ska jag säga det.. sen?! Hahaha, hon är underbar. Jag älskar henne, men man ska då inte planera in en dag stenhårt efter hennes tider. Jag har då lärt mig med tiden, och jag vet hur jag själv är. Fy sjutton. Men jag vill då ändå tycka att jag blir bättre och bättre. Men planera in för mycket, det verkar aldrig gå över..
 
Saknar boxåkick passen med. Dom var så satans sköna. Få dö, svettas (hur jag nu kan saknas nått jag gör lika mycket varje dag när jag rör mig som jag gjorde på ett BåK pass)  och att få ur mig det där som jag inte riktigt vet vad det är.Det är nog det första jag ska hoppa på när jag kommer hem. Och sen ta mig till badhuset. Vet inte om polo paddling kommer vara något jag vill dra igång med inne, med en trasig kanot, efter ett uppehåll som lämnat sina spår. Men jag vet att jag vill dit och vara med de underbara människor som finns där. Dykningen, den kommer jag aldrig släppa. Suget efter vatten här nere är enormt. Och jo, jag vill paddla med.. faktiskt. Men inte poolen, jag vill ha vidden! Vattengympa med mamma med såklart. Jaha, där var alla dagar uppbokade igen! UNDERBART!!! :D Hahaha..
 
Nej, drömmer vidare på en pw med byngystavarna nu snart..
Dom ger, det känns fint som snus det. Påtal om det så ska jag börja snusa. Men inte idag, en annan dag ;)
 
Trevlig helg på er mina vänner!
Kramar om//Elinen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0